Hladina homocysteinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
17.4.15 12:54
@robínek píše:
@KackaDoup
Rozumím tomu, že s tou mutací člověk nedokáže tu kys. listovou pořádně naštěpit a tím pádem využít, takže má brát rovnou folát. Ale proč by měly škodit přípravky s nenaštěpenou kys. listovou? :think:

jestli mas zajem se to dozvedet posli me do sz tvuj email, poslu ti clanek..uzasny. Z nej to nejlepe vsechno pochopis :hug: :kytka:

Příspěvek upraven 17.04.15 v 12:55

• Citovat
  • Upravit
19874
17.4.15 12:55

@Mimra
Můžeš se prosím rovnou kouknout na značku té methylované kys. listové, Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 12:55

@robínek da se bohuzel sehnat jen v zahranici :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit
179
17.4.15 12:56
@kotýsek píše:
@KackaDoup
ikdyž jsem byla těhotná v roce 2012 tak i tehdá jsem měla brát kys. listovou - acidum folicum, protože pro mě byla kys. listová ve Femibionu nedostačující, díky mé mutaci C 677T v lokuse MTHFR.

přiznám se, že se mi to taky nějak nezdá. u nás se dá sehnat snad jedině Femibion. Ale jestli je i něco na předpis, těžko říct…to bys nám musela ukázat příbalový leták, jestli jde opravdu o methylovanou kys. listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 12:57

@Mimra pribalak mas na lekarna tecka cezet..treba…acidum folikum..na predpis…obycejna listovka
methyl folat ma jen femibion…
 http://www.amazon.co.uk/…f=pd_sim_d_7?…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.4.15 12:59
  • Citovat
  • Upravit
179
@KackaDoup píše:
@Mimra pribalak mas na lekarna tecka cezet..treba…acidum folikum..na predpis…obycejna listovka
methyl folat ma jen femibion…

aha, já myslela, že jí dali jen něco na předpis. acidum folikum je běžné označení pro kys. listovou. Tohle je jen obyč. listovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
@KackaDoup píše:
@kotýsek ne to neni nastepena..ta spravna je methylfolat…tohle nedokaze zpracovat…A z B complexu, bez B6 a B12…a tim ze to do sebe cpe nemethylove si skodi. Jediny pripravek, ktery je u nas na trhu s tatkto upravenou kyselinou listovou je femibion jak uz tady xkrat padlo…jinak nic…musi clovek shanet v zahranici.Příspěvek upraven 17.04.15 v 11:56

robínek
víš, mě štve, když někdo napíše takový příspěvek, jaký jsem dala citovat, tak je to velmi zavádějící pro ostatní, když na genetice ti řeknou a napíší něco jiného. To by museli být všichni na genetice blbci a jediná, co tady má doktorát je KackaDoup. Nemyslím to ve zlém :lol: d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 13:00

Je lepsi slabsi, nebo nebrat denne pak muze ublizit narazove…vse je v clanku ktery nabizim..musi se to na sobe vysledovat…jsou i vsechny ty becka methylove dohromady…najdu

• Citovat
  • Upravit
179
17.4.15 13:01

@robínek má od Solgar, ale na těch zahraničních webech je jich více značek. Jsou tam i komplexy, dá se vybrat. My jsme vzali rovnou s obsahem 1000mcg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.4.15 13:02

Drahe :,( ale musim setrit, zdravi je nejdulezitejsi co mame.
Http://www. amazon. com/Advanced-Methyl-Caps-120/dp/B00M8BUMLQ/ref=sr1_5?s=hpc&ie=UTF8&qid=1429268450&sr=1-5&keywords=methyl+B12+B9+B6

Příspěvek upraven 17.04.15 v 13:03

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Mimra píše:
@robínek má od Solgar, ale na těch zahraničních webech je jich více značek. Jsou tam i komplexy, dá se vybrat. My jsme vzali rovnou s obsahem 1000mcg :)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
179

@KackaDoup tohle jsme četli i o Betainu, ten na to také slouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
17.4.15 13:03

@kotýsek
No mně na genetice taky napsali jen brát listovku a nic víc, doktor pak řekl, že to nestačí a dal mi k tomu i ten Femibion. Takže v podstatě řekl totéž, do psala @KackaDoup, ale byla jsem těhotná, nevím právě, co v normálním životě ;) Akorát jsem teda neslyšela, že by nám měla nenaštěpená listovka škodit, to ještě pročtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.4.15 13:06

Vím, že manžel to konzultoval právě s nějaký pánem, co se tím zabývá a bylo mu řečeno, že by mohla stačit jen ta štěpená kyselina listová. Kdyby ne, vyzkoušet i další methylované kyseliny. Stejně prý působí i ten betain - Trimethylglycine (TMG)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí