Hledá se maminka/tatí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
8.4.17 14:45

@Misheli tak to je dobrý :D u nás je převaha chlapů co se týče i bratranců od malého :D :D to si tam připadám jako nějaký unikátní exemplář mezi tolika chlapama..kdy přesně pojedete na valašsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
9.4.17 17:28

@Barbora1993 vypadá to, že pojedu 8.-21. května, ale je to jen má představa, bude záležet ještě na mamkách, jak jim to bude pasovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
9.4.17 17:49

@Misheli Tak, když budete chtít, tak se ozvěte :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabina23
25.5.17 20:49

Ahojky mě je taky 24, mám 4 měsíční dcerku. Bydlíme kousek od Vsetína a rady se přidáme na nějaký výlet ☺

• Citovat
  • Upravit
430
29.5.17 15:07

@sabina23 Bezva!!! zbytek zde píšících se na mě jak se lidově říká vybodnul :D :D budeme fakt rádi, denně chodíme na procházky… odkud přesně jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabina23
2.6.17 21:37

Ju tak super ☺ jsme z halenkova. Procházky máme moc rády, kocarkove anebo i do lesa ;) už jsme podnikly i pár výletů. takže můžeme něco vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
223
7.6.17 05:52
@Barbora1993 píše:
@sabina23 Bezva!!! zbytek zde píšících se na mě jak se lidově říká vybodnul :D :D budeme fakt rádi, denně chodíme na procházky… odkud přesně jste?
:lol: :lol: ne, ne, já jsem se nevybodla, omlouvám se, ale okolnosti se naskládaly tak, že jsem dosud nebyla od březnové návštěvy na Moravě. Babičky pro změnu přijely na střídačku k nám do Prahy. Tak se chystám až v červenci.

užijte si pěkné procházky dámy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová