Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Jsme maminky ze Znojma a okolí, píšeme si o všem možném a společném :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.7.11 23:20

Ahojky maminky,taky hledam nekoho na prochazky a povidani,mam maleho syna 4 mesice a courame venku podle pocasi denne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.7.11 14:12

Ahoj DaRa,a odkud jsi,přímo ze Znojma?Já také courám skoro každý den po venku dle počasí a hledám společnost na procházkování,pokud chceš,pošly mi soukromou zprávu s více informacemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
3.8.11 14:31

Ahojky taky hledám někoho na pokec, případně na kafčo. Moje miminko je zatím v bříšku a doma už mi trochu hrabe :-D a přítel to nese těžce, prý jsem jak stíhačka :) no jo jemu se to řekne, když může aspoň vypadnout do práce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.8.11 22:24

Ahojky klidne muzeme zajit na kafco,chodime na prochazky denne,dlouho jsem tu nebyla,bydlim v centru Znojma :-) tak pisni treba sem nebo na mail darazn@seznam.cz,a i jina maminka muze klidne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lisa4
18.8.11 15:40

odkud jsi???mám taky klučinu 2 roky

• Citovat
  • Upravit
lisa4
18.8.11 15:41

pro lenka -sama :wink:

• Citovat
  • Upravit
lisa4
18.8.11 15:42

to broncab - máš FB?? také bydlím v dolní části, mohli by jsme se sejít, tvůj mail mi píše, že je chybný

• Citovat
  • Upravit
broncab
19.8.11 08:56

jasně mám - Brona Bursíková

• Citovat
  • Upravit
broncab
21.8.11 20:59

pokud si tady se zdola klidně se můžem domluvit :-) jsem skoro pořád doma

• Citovat
  • Upravit
broncab
21.8.11 21:01

jo a můj email bronicka.b@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
41
24.8.11 09:53

Ahoj. Koukla jsme na vaši diskusi a ráda bych se taky zapojila. Hledám fajn kamarádku ze Znojma a okoli. Manžel bude ve Znojmě od 1.9. pracovat a tak se tam budeme cela rodina stěhovat. Momentálně tam neznám vůbec nikoho. Mám 8 měsíční dceru. Původně pocházíme od Brandysa nad Labem ale teď 2 roky žijeme mimo ČR. Kdo budete mít chut, ozvěte se. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
15.11.11 20:53

Ahoj holky,

jdu mezi vás, snad to nevadí. Nejsem ze Znojma, zatím pořád bydlím v Břeclavi, ale mám přítele kousek od Znojma a čeká mě stěhování k němu. Nikoho ve Znojmě a okolí neznám, ale ráda poznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lisa4
15.11.11 22:30

jaký máte holky mail - jitull a monnane?

• Citovat
  • Upravit
15301
16.11.11 07:21

monnesx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
broncab
16.11.11 07:36

ahoj mám FB najdeš mě tam jako Brona Bursíková a jako profilovku tam mám moji malou :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny