Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.26 10:12
@xiaxxx píše: Více

Máte tam přes 14 000 psychopatů, já tam nechci 8o, jen si je tam pěkně zavřete

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.26 10:13
@Baby.Lasagne píše: Více

Lebka Zdislavy :mrgreen: :mrgreen: Neblbni, chybí tu někdo jako ty

• Citovat
  • Upravit
29608
17.5.26 10:36
@Anonymní píše: Více

Většinou to s ženami umí. Vědí, kde polichotit a pak se tomu „směje“, jak jsou ty ženy blbé. Měla jsem takového ředitele, naštěstí jen krátce. Zkoušel to na každou a ony mu zobaly z ruky, tím získával informace o dalších lidech. Měl kancelář vedle, takže jsem to měla z první ruky. Věděl, že se mnou to nepůjde, chtěl po mně třeba názor na pracovní věc a když jsem mu ho řekla, tak řekl, že to by si nedovolila ani jeho žena mu říct. No těch „zážitků“ bylo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
17.5.26 10:39
@Arturie píše: Více

Někde psala autorka scénáře, že prý musela při tom psaní scénáře mít pro sebe terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14508
17.5.26 10:40
@marin píše: Více

Tak tím je kauza Andy vyřešena…to rozhodně psychopat nebyl :mrgreen: Lichotku jsem od něj neslyšela ani jednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36052
17.5.26 10:44
@Luxusnixicht píše: Více

To urkitě! Já myslel úplně jinou diskuzi a můj příspěvek tam byl z prosince. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36052
17.5.26 10:46
@M_Vladim píše: Více

Myslíš, že @xiaxxx byla jednou z obětí Feriho? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
17.5.26 10:46
@Luxusnixicht píše: Více

On lichotí jen jiným ženám, tu kterou už má doma, tak ta se toho nedočká. :mrgreen: A jen těm, od kterých něco potřebuje získat ve vlastní prospěch nebo se přes ně někam dostat. Pak je hodí přes palubu stejně tak rychle, jak je získal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14508
17.5.26 10:58

Příspěvek upraven 17.05.26 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14508
17.5.26 10:59

No to si u něj neumím představit…to asi nemá v repertoáru :jazyk:
To lichocení by spíš sedělo na Helmuta :D Ale myslím, že psychopat není ani jeden…jsou to jen trochu divní pánové :mrgreen: Prý těch čistých psychopatů, je strašně málo. Každý máme nějakou odchylku… :D Nebo úchylku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36962
17.5.26 11:03
@jege píše: Více

Ne, ja myslel „.. a transport“. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
17.5.26 11:03
@Baby.Lasagne píše: Více

To by odpovídalo tak Tumorovi.
Mango byla, řečeno vzletnÿmi slovy Klopky, značka.
Cokoli dalšího už je "a čí je tenhle nováček reinkarnace? :think: :think: "
Ne, nic, z tohohle důvodu si Sirikit v životě nezruším a bude tu zdobit i po mé smrti do skonání eMimina. 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 11:07

Když ten člověk umí manipulovat, tak to vůbec nepoznáš, jsou to chytrý chlapi a nebojí se, hrajou si s těma ženama uvolněně a tím mají výhodu oproti jiným a mají zvláštní charizma i když třeba krasavci třeba nejsou. Měla jsem takového kolegu, měl narcistní rysy, ale to umím říct až teď a vůbec nevystupoval jako sebevědomý dominantní typ ala politik, působil spíš křehce, zajímavě, ženy se mohly přetrhnout, jak mu nadbíhaly a přitom to je takovej šmejd. Já jsem poznala za poslední čtyři roky blíž asi 4 chlapy a z nich dva jsou psychopati a jeden s narcist. rysy, jako bych je prostě přitahovala 8o, kolik lidí má zkušenost s psychopatem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36962
17.5.26 11:08

Jasně. Lehce nabyl, lehce pozbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.5.26 11:12
@sirikit píše: Více

V pořádku. Už jsem z toho, že si zakládám na nějaké pofiderní značce, celkem vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová