Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baby.Lasagne píše: Více
Lebka Zdislavy
Neblbni, chybí tu někdo jako ty
@Anonymní píše: Více
Většinou to s ženami umí. Vědí, kde polichotit a pak se tomu „směje“, jak jsou ty ženy blbé. Měla jsem takového ředitele, naštěstí jen krátce. Zkoušel to na každou a ony mu zobaly z ruky, tím získával informace o dalších lidech. Měl kancelář vedle, takže jsem to měla z první ruky. Věděl, že se mnou to nepůjde, chtěl po mně třeba názor na pracovní věc a když jsem mu ho řekla, tak řekl, že to by si nedovolila ani jeho žena mu říct. No těch „zážitků“ bylo víc.
@Arturie píše: Více
Někde psala autorka scénáře, že prý musela při tom psaní scénáře mít pro sebe terapie.
@marin píše: Více
Tak tím je kauza Andy vyřešena…to rozhodně psychopat nebyl
Lichotku jsem od něj neslyšela ani jednu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To urkitě! Já myslel úplně jinou diskuzi a můj příspěvek tam byl z prosince. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
On lichotí jen jiným ženám, tu kterou už má doma, tak ta se toho nedočká.
A jen těm, od kterých něco potřebuje získat ve vlastní prospěch nebo se přes ně někam dostat. Pak je hodí přes palubu stejně tak rychle, jak je získal.
No to si u něj neumím představit…to asi nemá v repertoáru ![]()
To lichocení by spíš sedělo na Helmuta
Ale myslím, že psychopat není ani jeden…jsou to jen trochu divní pánové
Prý těch čistých psychopatů, je strašně málo. Každý máme nějakou odchylku…
Nebo úchylku ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
To by odpovídalo tak Tumorovi.
Mango byla, řečeno vzletnÿmi slovy Klopky, značka.
Cokoli dalšího už je "a čí je tenhle nováček reinkarnace?
"
Ne, nic, z tohohle důvodu si Sirikit v životě nezruším a bude tu zdobit i po mé smrti do skonání eMimina.
![]()
Když ten člověk umí manipulovat, tak to vůbec nepoznáš, jsou to chytrý chlapi a nebojí se, hrajou si s těma ženama uvolněně a tím mají výhodu oproti jiným a mají zvláštní charizma i když třeba krasavci třeba nejsou. Měla jsem takového kolegu, měl narcistní rysy, ale to umím říct až teď a vůbec nevystupoval jako sebevědomý dominantní typ ala politik, působil spíš křehce, zajímavě, ženy se mohly přetrhnout, jak mu nadbíhaly a přitom to je takovej šmejd. Já jsem poznala za poslední čtyři roky blíž asi 4 chlapy a z nich dva jsou psychopati a jeden s narcist. rysy, jako bych je prostě přitahovala
, kolik lidí má zkušenost s psychopatem ![]()
@sirikit píše: Více
V pořádku. Už jsem z toho, že si zakládám na nějaké pofiderní značce, celkem vyrostla.
Máte tam přes 14 000 psychopatů, já tam nechci
, jen si je tam pěkně zavřete