Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3772
17.5.26 11:13
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: Musíme se obrnit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
17.5.26 11:15
@marin píše: Více

Můj ex si předtím, než Monyovou Ingr zavraždil, psal.
Protože tu zimu ho postihla chřipečka, i vzal si první knížku z mojí knihovny, která ho zaujala přebalem, a ona to zrovna Monyová.
A jak byl naprogramovanej vyjíždět po každý ženský, která mu přeběhla přes cestu, našel si na M. někde na webu kontakt, začal jí psát, ona ve flirtíku odepisovala, a dostalo se to do fáze, kdy mi doporučoval koupit dceři už nevím jakou značku parfému, protože ho používá „Mony“ a voní opravdu moc hezky. :dance:
D3bil.
Když ji o pár měsíců později ten její šílenec ubodal, chvíli jsem čekala, že přijedou vyšetřovat i exe, ale nestalo se tak, Sachr jim stačil.
O mrtvých opravdu jen dobře, ale jestli si takhle vypisovala a scházela se „na dočuch“ s každým jednotlivým čtenářem, který jí kdy napsal pochvalný mail, o jejích vypnutých bezpečnostních systémech mi to poměrně dost vypovídá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3772
17.5.26 11:15
@M_Vladim píše: Více

Já bych chtěla jít SNP :D Ovšem, to chce ještě hodně trénovat a náhradní díly. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 11:16
@Baby.Lasagne píše: Více

Mně přijde dobrý i baby lasagne ;) rozhodně lepší než cvrček, to vzniklo impulzivně rychle a už mi to asi zůstane :mrgreen:
A propos, blahopřeju k tomu gymplu, budeš mít doma asi geniální dítě, dostat se v Praze na elitní školu je celkem mission impossible, ty přijímačky jsou brutální IQ test

• Citovat
  • Upravit
3772
17.5.26 11:16
@xiaxxx píše: Více

Tak si to hnusnou Prahu nechte :D Metro imrvere výluka. Na náměstí není k hnutí a hl nádraží je taky mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
17.5.26 11:20

Já naopak, v dnešní době plné hrdinných internetových anonymních kazatelů, fejkových značek z Číny a fluidních entit oceňuji jasný průkaz původu o mnoho víc, než kdy dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
@Anonymní píše: Více

No já to psala v tom vlákně o přijímacím řízení 2026, je to čistě zásluha a velké dosažení mé nejdražší polovičky - on syna namotivoval a perfektně připravil. Spousta investovaného času a úsilí se nakonec fakt vyplatila, ačkoli jsem tomu vůbec nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3772
@Lorre píše: Více

Máš v kapse jeden frank, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 11:21
@zmrzlik píše: Více
:hug: vidím to stejně, nejhorší je teď asi Václavák
  • Citovat
  • Upravit
3772
17.5.26 11:22
:palec: Mladá se taky učila. A je to doma :dance: Teď už můžeme v klidu relaxovat. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14504
17.5.26 11:22

No už nevím jak… Prosecco i čokoláda, už přestaly fungovat :lol: Budu si muset pořídit boxovací pytel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14504
17.5.26 11:23
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
17.5.26 11:25

Co treba Satanova konkubina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 11:25

Tak to máš skvělýho chlapa, já jsem z toho byla zaskočená, když jsem viděla ty testy, dospělýmu to dělá problém vyřešit, natož dětem a právě vím, že na tyhle gymply mají ty děti vážně malou ztrátu bodů, jestli vůbec… je to úspěch ;)

• Citovat
  • Upravit
3772
17.5.26 11:27

@Luxusnixicht 58460178 :mrgreen: To je dobrej nápad. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat