Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Můj ex si předtím, než Monyovou Ingr zavraždil, psal.
Protože tu zimu ho postihla chřipečka, i vzal si první knížku z mojí knihovny, která ho zaujala přebalem, a ona to zrovna Monyová.
A jak byl naprogramovanej vyjíždět po každý ženský, která mu přeběhla přes cestu, našel si na M. někde na webu kontakt, začal jí psát, ona ve flirtíku odepisovala, a dostalo se to do fáze, kdy mi doporučoval koupit dceři už nevím jakou značku parfému, protože ho používá „Mony“ a voní opravdu moc hezky. ![]()
D3bil.
Když ji o pár měsíců později ten její šílenec ubodal, chvíli jsem čekala, že přijedou vyšetřovat i exe, ale nestalo se tak, Sachr jim stačil.
O mrtvých opravdu jen dobře, ale jestli si takhle vypisovala a scházela se „na dočuch“ s každým jednotlivým čtenářem, který jí kdy napsal pochvalný mail, o jejích vypnutých bezpečnostních systémech mi to poměrně dost vypovídá. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Já bych chtěla jít SNP
Ovšem, to chce ještě hodně trénovat a náhradní díly. ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Mně přijde dobrý i baby lasagne
rozhodně lepší než cvrček, to vzniklo impulzivně rychle a už mi to asi zůstane ![]()
A propos, blahopřeju k tomu gymplu, budeš mít doma asi geniální dítě, dostat se v Praze na elitní školu je celkem mission impossible, ty přijímačky jsou brutální IQ test
@xiaxxx píše: Více
Tak si to hnusnou Prahu nechte
Metro imrvere výluka. Na náměstí není k hnutí a hl nádraží je taky mňam ![]()
Já naopak, v dnešní době plné hrdinných internetových anonymních kazatelů, fejkových značek z Číny a fluidních entit oceňuji jasný průkaz původu o mnoho víc, než kdy dřív.
@Anonymní píše: Více
No já to psala v tom vlákně o přijímacím řízení 2026, je to čistě zásluha a velké dosažení mé nejdražší polovičky - on syna namotivoval a perfektně připravil. Spousta investovaného času a úsilí se nakonec fakt vyplatila, ačkoli jsem tomu vůbec nevěřila.
@zmrzlik píše: Více
No už nevím jak… Prosecco i čokoláda, už přestaly fungovat
Budu si muset pořídit boxovací pytel ![]()
Tak to máš skvělýho chlapa, já jsem z toho byla zaskočená, když jsem viděla ty testy, dospělýmu to dělá problém vyřešit, natož dětem a právě vím, že na tyhle gymply mají ty děti vážně malou ztrátu bodů, jestli vůbec… je to úspěch ![]()