Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Jsme maminky ze Znojma a okolí, píšeme si o všem možném a společném :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
6.1.12 23:34

my sme se shodli na holcicce Viktorce hned ale pro kluka to byl orisek a pak ho jednou pritel zakricel behem spanku :D a tak bude Patricek :) Tak tu Viktorku mam slibenou tak za 4 roky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
7.1.12 15:30
prcek01 píše:
my sme se shodli na holcicce Viktorce hned ale pro kluka to byl orisek a pak ho jednou pritel zakricel behem spanku :D a tak bude Patricek :) Tak tu Viktorku mam slibenou tak za 4 roky :dance:

taky jsem chtěla Viktorku, ale nějak mi to neprošlo. A pro kluka jsme měli Matyáška, tak toho snad příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.1.12 16:33

Ja chtela Tadeaska ale to mi taky neproslo prej ze na nej nebudem volat Tady, Tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
7.1.12 16:44

My od začátku chceme Elišku a Šimona.. To jsme se shodli hned, co jsem zjistila, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
7.1.12 19:48

no my sice necekame ale jemna bychom mely taky uz vybrane pro holcicku liliana nebo sofie ,ale ta mi asi neprojde no a kluk 100procentne lukasek

• Citovat
  • Upravit
15301
12.1.12 13:28

Tak to u mě vypadá, že ke Znojmu se nakonec budu stěhovat už příští týden - kvůli zrušení neomezených vycházek zákonem.. Budu mít omezené a nebudu riskovat, že budu některé dny mimo domov, kde jsem hlášená (u rodičů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.1.12 13:36
monnane píše:
Tak to u mě vypadá, že ke Znojmu se nakonec budu stěhovat už příští týden - kvůli zrušení neomezených vycházek zákonem.. Budu mít omezené a nebudu riskovat, že budu některé dny mimo domov, kde jsem hlášená (u rodičů)

pockej a ty jsi na rizikovem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
12.1.12 13:40
prcek01 píše:
monnane píše:
pockej a ty jsi na rizikovem?

jj, jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.1.12 20:19

tak to pak jo. no mas stesti ze aspon nejake vychazky mas…znama byla 9 mesicu doma bez vychazek to muselo byt na hlavu…nevim proc ji je nenapsali…tak aspon uz budes s pritelem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
12.1.12 21:56
prcek01 píše:
tak to pak jo. no mas stesti ze aspon nejake vychazky mas…znama byla 9 mesicu doma bez vychazek to muselo byt na hlavu…nevim proc ji je nenapsali…tak aspon uz budes s pritelem :)

to je všechno o doktorce, je to síla. Horší pro mě bude, že ve Znojmě nebudu nikoho znát, tak stejně budu doma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.12 00:09

vsak nas je tady dost. Ja tam sice znam spoustu lidi ale asi jen 2 kamaradky co maj naladu na tehuli nebo maminu s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
13.1.12 13:10

tak se pak můžeme domluvit a sejít, já budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.12 15:46

Jasny vsak ja taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.12 13:44

Ahoj, také hledám kamarádku, mám 2 roky starého syna a za měsíc přibude další kluk do naší rodiny. Nejsem teda přímo ze Znojma, ale mám k dispozici auto. Bydlím kousek od Lechovic. Najde se tu taková osamocená duše jako já? Písněte na: prima.mama@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.2.12 13:06

Ahojky

Také jako ty hledám kamarádku. Mám 3,5 letou dceru Petrušku a roční dcerušku Janičku. Hledám kamarádku na popovídání a na společné návštěvy. Já bohužel auto k dispozici nemám, tak si můžeme psát nebo nás můžeš ty navštívit.
Jinak jsem Jana a mám 29 let. Zatím ahojky. Budu se těšit na zprávu od tebe.
Jinak mám email Jana.girl@post.cz
Zpráva na tvůj email mi bohužel nešla odeslat, tak ti píšu sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny