Hledam kamaradku Praha 9

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2.4.12 17:34

Hledam kamaradku Praha 9

Hledam fajn kamosku s prckem na prochazky,nakupy,
jsem z Prahy 9,mam 2leteho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1537
7.4.12 15:11

Alča

Já jsem taky z Prahy 9 - Černý Most. Mám 15 měsíčního synka a 3-týdenní holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.4.12 19:14

Ahoj holky, jsem také z Prahy 9 Hloubětína. Mám pětiletou a čtyčměsíční dcerku. Na Miminu jsem nováček. Dostala jsem se na tyto stránky náhodou, když jsem hledala nějaké rady :-) Za těch pět let jsem spoustu věcí zapomněla a zajímaly mě názory a zkušenosti jiných maminek. Je to fajn vědět, že ve spoustě věcech prostě nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.5.12 20:45

Ahojky holky já jsem z Černého Mostu mám 3,5 letou holčičku a 2 letého kluka.Jsem tady taky nováček a moc ráda bych našla kámošku na poklábosení a děti by se taky vyblbli s kámošema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.5.12 22:16

Ahoj,zdravim te. Jsem rada,ze se nasel nekdo z devitky. Porad nic az vcera. Udelalo mi to radost. Co te privedlo na tyto stranky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.5.12 12:27

heda18

No na tuto stránku mě přivedla samota tak jsem tu koukala a moc ráda bych našla kámošku jelikož mě nebaví pořád chodit ven s dětmi sama a kámošky jestli se jim tak dá říkat tak ty věčně člověk musí nahánět a to je pořád proč nemůžou a mě už to nebaví.Hledám kamarádku co se s ní sejdu a ne si jin psát a pak to utichne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.5.12 10:49

Ahoj, o té samotě taky něco vim a neni to moc příjemná společnice :nevim: :cert: Já mám taktéž dítka dvě , obě holky. Jedna pět let a druhá pět měsíců. Starší je ve školce s druhou jsem na mateřské. Jinak na Černák jsem jezdila hodně často do mat.centra Klubíčko. Můžu jen doporučit. Je to kousek od metra Rajská zahrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.5.12 20:02

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? Jsem z Vysočan a mám 11měsíční holčičku. Jsem na Miminu nováček, tak nevím moc jak to tu funguje… ale snad zjistíte, že jsem Vám psala.
Hledám také někoho na procházky, případně hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.5.12 22:42

Ahoj do Vysocan jezdivam na hriste proti nemocnici. To se potkame. Moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.7.12 12:20

Ahojky já jsem z Vysočan a mám 22 měsíční holčičku, a taky jsem byla párkrát v parku u nemocnice :-)jinak jsme ale u nás před barákem na zahradě :-)tak se klidně ozvěte a sejdem se, co vy na to holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pett1984
19.9.12 12:34

Ahojky jsem z Černého mostu a mám 13 měsíční dceru. Najde se tady nějaká mamina co tady nemá moc známých???Procházky s dětmi

• Citovat
  • Upravit
69
19.9.12 21:06

Heda18 Ahojky nechceš se sejít? Už mě samotnou s dětmi nebaví chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pett1984
19.9.12 22:13

Ahoj no tak super ty jsi také z Černáku???Už mě nebaví s malou chodit sama.

• Citovat
  • Upravit
5.10.12 18:31

Ahoj maminy, jsem čerstvě po porodu, z Prahy 9,ráda bych našla někoho k nám na občasný procházky limču s dětmi, prohodit si rady, informace atd.Moc se na Vás těším.
Monča a Agátka. :D
Napsat můžete i na e-mail jamaicanr@seznam.cz
P. S Ročník jsem 86 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.12 20:18

Praha 9

Ahoj, jsem maminka skoro pul rocniho chlapecka a rada se seznamim s dalsi maminkou miminka podobneho veku, nebo pohybujici se v okoli Hornich Pocernic, nebo Cerneho Mostu. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny