Hledám kamarádku Praha 9 Vysočany

137
24.1.14 12:56

Hledám kamarádku Praha 9 Vysočany

Ahoj holky,
hledám kamarádku na procházky s kočárkem a pokec o všem :o) mám 5-ti týdenní holčičku, bydlím kousek od 02 Areny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
24.1.14 13:25

Ahoj, taky hledam kamaradku na prochazky.. Sice o neco pozdeji, protoze termin porodu mam v pondeli, ale mit kamaradku na povidani o vsem moznym i nemoznym bych brala ;) bydlim ve Sterboholech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
24.1.14 13:34

Čauves ženy.. :mavam: Momentálně to se mnou ještě není k ničemu, ale prďola klepe na dveře, tak se pak ráda přidám k procházkám, až to bude za pár týdnů aktuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.14 13:40

Čím víc, tím líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
24.1.14 13:56

Moje řeč, ucpem chodníky kočárkama :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
24.1.14 14:02

Ahoj holky, taky se hlásím..termín mám tedy až za 4 týdny, ale ráda se přidám..jsem z Hrdlořez.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.14 14:06

A ja uz si zacinala myslet, ze tady zadny maminky v okoli nejsou :nevim: a ono nas nakonec bude docela dost.. :palec: tak nez se vydame na prochazku, treba se nam do te doby udela krasny pocasi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
24.1.14 14:15

@veverka89 paráda :palec:
@joana.h ono jich tu bude dost, akorát se asi zatím schovávaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.14 15:09

@gabousek to bude asi ono :D

Cekate vsechny prvni mimco nebo uz mate doma nejake poklady? Ja prvni a zacinam byt pomalu netrpeliva, zvedava a taky trosku vystresovana z toho, co me ceka.. :mrgreen: jinak se ale samozrejme taky moc tesim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
24.1.14 15:26

Já čekám taky první a začínám být z toho taky trošku ve stresu, jestli to vůec zvládnu, jestli mám všechno a podobně.. :) ale to asi před porodem padne na každého.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.14 15:34

@veverka89 asi to tak bude.. Hlavne kdyz clovek nevi, kdy to na nej prijde :) pri kazdym pichnuti uz pomalu beru tasku, ale zatim se tomu prdolovi moc nechce :D a jestli je ta 89 za veverkou Tvuj rok narozeni, tak jsme na tom stejne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
24.1.14 15:42

To máme stejný, včera na kontrole mi doktorka říkala že už se tam něco děje že určitě nebudu přenášet, že to vidí spíš dřív, a to jsem v 37tt..ještě by to chtělo pár dní počkat ale teď mě stresuje každý píchnutí.. :lol: ano rok narození, tak to je super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.1.14 15:51

Tak super holky, já mám taky první děcko, chodím na procházky do parku Podvinní nebo na cyklostezku z Libně do Hrdlořez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 15:58

Ahoj, jsem z Hloubětína a mám čtyřměsíční holčičku. Taky jsem si myslela, jak budu rodit předčasně. Od 34 týdne jsem byla v pohotovosti, řešila každý píchnutí a nakonec mi museli porod vyvolávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.1.14 16:00

@Galvac v Podvinni je to krasny, uz jsem to tam nedavno okukovala, ze to bude hezky na prochazky :)

@veverka89 mne doktorka ve stredu nerekla vubec nic, jenom, ze se uvidime zase ve stredu.. A to mam termin v pondeli, tak nevim, co si o tom myslet :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová