Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
hledám kamarádku na procházky s kočárkem a pokec o všem
) mám 5-ti týdenní holčičku, bydlím kousek od 02 Areny
Ahoj, taky hledam kamaradku na prochazky.. Sice o neco pozdeji, protoze termin porodu mam v pondeli, ale mit kamaradku na povidani o vsem moznym i nemoznym bych brala
bydlim ve Sterboholech..
Čauves ženy..
Momentálně to se mnou ještě není k ničemu, ale prďola klepe na dveře, tak se pak ráda přidám k procházkám, až to bude za pár týdnů aktuální ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím..termín mám tedy až za 4 týdny, ale ráda se přidám..jsem z Hrdlořez.. ![]()
A ja uz si zacinala myslet, ze tady zadny maminky v okoli nejsou
a ono nas nakonec bude docela dost..
tak nez se vydame na prochazku, treba se nam do te doby udela krasny pocasi ![]()
@veverka89 paráda ![]()
@joana.h ono jich tu bude dost, akorát se asi zatím schovávaj ![]()
@gabousek to bude asi ono ![]()
Cekate vsechny prvni mimco nebo uz mate doma nejake poklady? Ja prvni a zacinam byt pomalu netrpeliva, zvedava a taky trosku vystresovana z toho, co me ceka..
jinak se ale samozrejme taky moc tesim ![]()
Já čekám taky první a začínám být z toho taky trošku ve stresu, jestli to vůec zvládnu, jestli mám všechno a podobně..
ale to asi před porodem padne na každého.. ![]()
@veverka89 asi to tak bude.. Hlavne kdyz clovek nevi, kdy to na nej prijde
pri kazdym pichnuti uz pomalu beru tasku, ale zatim se tomu prdolovi moc nechce
a jestli je ta 89 za veverkou Tvuj rok narozeni, tak jsme na tom stejne ![]()
To máme stejný, včera na kontrole mi doktorka říkala že už se tam něco děje že určitě nebudu přenášet, že to vidí spíš dřív, a to jsem v 37tt..ještě by to chtělo pár dní počkat ale teď mě stresuje každý píchnutí..
ano rok narození, tak to je super..
Tak super holky, já mám taky první děcko, chodím na procházky do parku Podvinní nebo na cyklostezku z Libně do Hrdlořez
Ahoj, jsem z Hloubětína a mám čtyřměsíční holčičku. Taky jsem si myslela, jak budu rodit předčasně. Od 34 týdne jsem byla v pohotovosti, řešila každý píchnutí a nakonec mi museli porod vyvolávat ![]()
@Galvac v Podvinni je to krasny, uz jsem to tam nedavno okukovala, ze to bude hezky na prochazky ![]()
@veverka89 mne doktorka ve stredu nerekla vubec nic, jenom, ze se uvidime zase ve stredu.. A to mam termin v pondeli, tak nevim, co si o tom myslet
![]()