Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, po dlooooouhé době zakládám téma. Dlouho jsem přemýšlela, jestli ho založit nebo ne, a jestli to vubec k něčemu bude, ale nakonec jsem si řekla, že to zkusím. Seznámila jsem se tady před skoro 4 lety s Míšou. I jsme se potkaly, a byly spolu na těhotenském cvičení. Ona sem na emimi chodila často, a ted už se tady od ledna nepřihlásila a telefon na ní bohužel už nemám
nevíte co se děje? Nebo nemáte některá o ní nějakou zprávu? Chystáme se na relax pobyt do ČB a tuším, že ted bydlí někde tam, tak mě napadlo se zase po dlouhé době setkat i s dětmi.. její nick tady je majki. r Budu moc ráda, pokud o ní mate někdo nějakou zprávu a nebo klidně i telefon. ![]()
Děkuji ![]()
@Minnies no jo ta tady dlouho nebyla. Tak jedině jí napsat do zpráv a doufat že si to přečte ![]()
@Markéta80 Já jí do zpráv psala, bohužel od ledna nepřečetla, ani tady nebyla
vím, že měla vážný zdravotní problém, tak jen doufám, že je v pořádku… ![]()
Tak zkus napsat adminkám, jestli ti nedaj kontakt, nebo jestli neco nevedi…
@Minnies píše:
Ahoj holky, po dlooooouhé době zakládám téma. Dlouho jsem přemýšlela, jestli ho založit nebo ne, a jestli to vubec k něčemu bude, ale nakonec jsem si řekla, že to zkusím. Seznámila jsem se tady před skoro 4 lety s Míšou. I jsme se potkaly, a byly spolu na těhotenském cvičení. Ona sem na emimi chodila často, a ted už se tady od ledna nepřihlásila a telefon na ní bohužel už nemámnevíte co se děje? Nebo nemáte některá o ní nějakou zprávu? Chystáme se na relax pobyt do ČB a tuším, že ted bydlí někde tam, tak mě napadlo se zase po dlouhé době setkat i s dětmi.. její nick tady je majki. r Budu moc ráda, pokud o ní mate někdo nějakou zprávu a nebo klidně i telefon.
Děkuji
prosím Tě, když zakládáš jakékoli téma, definuj ho už v názvu.
@Burj Chalifa Prosím Tě, až budeš zakládat téma Ty, tak si mu dej název, dle svého uvážení.
Škoda, že Tvůj příspěvek mi nijak nepomohl, když už jsi musela reagovat, tak příště prosím Tě k tématu.
@sebel Zkusím. Tady to asi nemělo cenu… ![]()
@Minnies píše:
@Burj Chalifa Prosím Tě, až budeš zakládat téma Ty, tak si mu dej název, dle svého uvážení.Škoda, že Tvůj příspěvek mi nijak nepomohl, když už jsi musela reagovat, tak příště prosím Tě k tématu.
@sebel Zkusím. Tady to asi nemělo cenu…
je k tématu, resp. v souladu a doporučeními adminů, takže asi tak.To byl jen poznámka na, tak emoce stranou, to jen na okraj.
@Burj Chalifa
řešis úplný blbosti
skoda ze nemas konkrétní radu K TÉMATU!
nic, jdu napsat adminum, třeba o Míše něco vědí