Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám zkušenější ženu který by měla zájem o pokec nebo případně sex s normálním mladým 18 hezkým klukem?
Děkuji jestli mas zájem napis na mail ****
edit adminom - e-mail
@patricek112233 píše:
Ahoj, hledám zkušenější ženu který by měla zájem o pokec nebo případně sex s normálním mladým 18 hezkým klukem?
Patriku, co kdybys v 18 pozval sobě rovnou na rande třeba do kina? Minimálně bys působil daleko mužněji než nyní. ![]()
@patricek112233 hezky kluk? By me zajímalo, co se dnes u takových mláďat bere jako hezký ![]()
Ano, každá zralá zkušená žena touží po chlapci s emailem Patricek ![]()
@Mango_Lassi Opět máš příležitost, Ty, jako zkušená žena 40+ jsi několikrát psala, že hledáš mladého zajíce jako milence.
@Janli píše:
Patriček, jo? A přebalit nepotřebuješ?
Vidím, že do toho jdeš po hlavě. ![]()
@patricek112233 píše:
Vyžívám se v mučení. Od kopání do koulí až po ocas ve svěráku vzrušuje mě to utrpení cizích lidí
když tak se ozvi ![]()
@JiříkMazlík píše:
Vyžívám se v mučení. Od kopání do koulí až po ocas ve svěráku vzrušuje mě to utrpení cizích lidíkdyž tak se ozvi
Proč hned myslet na nejhorší? ![]()
Třeba bude jen smejčit pavučiny a vyhánět pavouky ![]()
@JiříkMazlík píše:
Vyžívám se v mučení. Od kopání do koulí až po ocas ve svěráku vzrušuje mě to utrpení cizích lidíkdyž tak se ozvi
Inu, zkušená žena se nezapře. ![]()
@patricek112233 píše:
Tak normální asi nebudeš.