Hledáme kamaráda Martina Bulenu z Hlinska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
6.2.14 19:55
@zurina píše:
@jarka712 Jestli to je Hlinsko na Vysočině poblíž Poličky, tak by to mohl bejt starší brácha mýho spolužáka z VŠ, jsou to tři bráchové, tak kdyžtak můžu poslat číslo právě na toho bráchu Pavla a s tím by ses snad už domluvila.

ja prave znam Petra, mimochodem taky vojak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.14 19:57

Teda holky, vy jste bajecny :palec:
@jarka712 preju at to klapne :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.2.14 19:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
6.2.14 20:00

@Indil Já myslím, že to bude on, teď jsem to četla znovu a vím, že Pavel říkal, že brácha dělal vojáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.2.14 20:03
@zurina píše:
@Indil Já myslím, že to bude on, teď jsem to četla znovu a vím, že Pavel říkal, že brácha dělal vojáka.

no ja osobne znam toho Petra- ten je vojak, ale někdo tu psal ze jsou tri, tak třeba k nim Martin opravdu patri :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
6.2.14 20:07

@Indil Tak to jsem zvědavá. Věkově by to sedělo a Petr, Martin a Pavel by na bráchy taky šlo:-)Zrovna si říkám, že budu muset snad Pavlovi napsat, jestli má bráchu Martina. Si říkám, že to je ostuda, že jsme se celkem dost kamarádili a ani nevím, jak se jmenujou jeho bráchové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.2.14 20:10
@zurina píše:
@Indil Tak to jsem zvědavá. Věkově by to sedělo a Petr, Martin a Pavel by na bráchy taky šlo:-)Zrovna si říkám, že budu muset snad Pavlovi napsat, jestli má bráchu Martina. Si říkám, že to je ostuda, že jsme se celkem dost kamarádili a ani nevím, jak se jmenujou jeho bráchové.

nno ja chci videt, jak to dopadne, uz aby chlap prisel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
6.2.14 20:37

Tak mi to nedalo a napsala jsem Pavlovi a brácha to není, ale bratranec a prý se odstěhovali někam okolo Plzně. Takže já mám klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.2.14 20:49

Tak jsem vykoupala, nakrmila, uspala a zvědavě vlezla sem, zda tu bude něco. Holky, jste úúúúúúúžasný. Strašně moc děkuju za snahu všem.
@zurina A nemá na bratrance mobil?
@Indil Co manžel? Zná ho?
@Jura007 Díky za odkaz, ale bohužel je jich v ČR podle těchhle stránek 416 a to je pořád strašně moc a já nevím, který je ten můj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.2.14 20:54

Tak manzel zna bratry Petra +- 35 let vojak, Jirka 27 let vojak a potom teda Pavel… Martin tam bohužel není, nemohla si se zmylit ve jmenu, je to nejak moc nahod najednou :nevim:
 https://www.facebook.com/petr.bulena.1?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.2.14 21:02

@Indil Opravdu je to Martin, nespletla jsem se, i když ty náhody jsou zvláštní. Na fotku Petra jsem se dívala, není to opravdu on, i když jsou si typově podobní. Já jsem Martina viděla asi 4×, když nic jiného, tak pamatováka na obličeje mám fakt dobrého. A oni jsou to bráchové z Hlinska? A jeden voják? To je opravdu zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.2.14 21:10
@jarka712 píše:
@Indil Opravdu je to Martin, nespletla jsem se, i když ty náhody jsou zvláštní. Na fotku Petra jsem se dívala, není to opravdu on, i když jsou si typově podobní. Já jsem Martina viděla asi 4×, když nic jiného, tak pamatováka na obličeje mám fakt dobrého. A oni jsou to bráchové z Hlinska? A jeden voják? To je opravdu zvláštní.

Tim padem je to nahoda jako hrom, skoda, ze jsem nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.2.14 21:11
@jarka712 píše:

jj Petr i Jirka jsou vojaci z povolani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
6.2.14 21:15

@jarka712 Tak jsem psala Pavlovi a kontakt na něj zrovna nemá, ale zejtra napíše sestřenici a ozve se, takže sem zejtra písnu, když něco zvím.
Jsou to tři bráchové, dva byli nebo jsou vojáci a Pavel je historik, legrační co:-) a Martin by měl být jejich bratranec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.2.14 21:26

@Indil To nevadí, díky strašně moc za snahu. Vidím, že dobrý člověk ještě žije, a to taky potěší. Tak ať se ti daří.
@zurina To bys byla strašně moc hodná, kdybys mi napsala. Za jakoukoliv info budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí