Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zurina píše:
@jarka712 Tak jsem psala Pavlovi a kontakt na něj zrovna nemá, ale zejtra napíše sestřenici a ozve se, takže sem zejtra písnu, když něco zvím.
Jsou to tři bráchové, dva byli nebo jsou vojáci a Pavel je historik, legrační co:-) a Martin by měl být jejich bratranec.
tak to by slo
![]()
@zurina píše:
@jarka712 Tak jsem psala Pavlovi a kontakt na něj zrovna nemá, ale zejtra napíše sestřenici a ozve se, takže sem zejtra písnu, když něco zvím.
Jsou to tři bráchové, dva byli nebo jsou vojáci a Pavel je historik, legrační co:-) a Martin by měl být jejich bratranec.
Jak jsi na tom? Podařilo se ti sehnat kontakt?
Pavel zatím nepsal, ale neboj on napíše, říkal, že dnes dopoledne, tak myslím, jak ho znám, že to bude tak v deset večer, ale bude to, jemu vše trvá. Nechám to do večera a kdyžtak mu znova písnu a pak hned dám vědět.
@jarka712
držím palce aby se to podařilo, je fakt hezký nápad ![]()
Dámy, to je jak poště pro tebe, držím palce a gratuluji pánovi k úžasné manželce, která mu chce dát opravdu krásný dárek!!! pán si to teda asi nepřečte, takže poklona Tobě, za to, že máš tak moc ráda svého muže.
@lucindaluckatá Vidíš, to mě ani nenapadlo, že je to jak Pošta pro tebe. Hlavně jsem nečekala, že se do hledání zapojí tolik super ženských, co budou shánět a ptát se. Vůbec jsem nevěděla jak na to, tak jsem po propátrání internetu zkusila prostě hledat tady. Martin už je ve věku, kdy by mohl mít rodinu, tak třeba sem chodí nějaká jeho paní nebo třeba švagrová, atd. Spíš jsem to tak jen zkusila, ale tohle jsem nečekala. Takže ještě jednou všem holkám hlavně patří můj dík.
Navíc manžel je teď ukázkový tatínek a moje velká podpora při výchově naší dosti nervově náročné holčičky, takže bych se mu chtěla nějak revanžovat a hlavně dát něco, co opravdu k narozeninám nečeká. A taky má nějaký narozeninový splýn, tak tohle by ho z něj určitě vytrhlo. Neviděli se asi 10 let a manžel opravdu v poslední době na něj moc vzpomíná.
@jarka712 Jsi mou inspirací, snad taky jednou potkám chlapa, který ve mě vzbudí takovou lásku. No a pak určitě napiš, jestli se to nakonec podařilo.
@zurina píše:
Tak mi to nedalo a napsala jsem Pavlovi a brácha to není, ale bratranec a prý se odstěhovali někam okolo Plzně. Takže já mám klid:-)
Je to on, pracuje v Žatci u vojáků!!! Teď už jen ten kontakt. V Žatci na kasárnách už nikdo není.
@jarka712
Tak kamarád dělá v Žatci a to jméno mu něco říká - poptá se po něm…Držím pěstíky, ať to klapne a najde se ![]()
@Rebelka007 píše:
@jarka712
Tak kamarád dělá v Žatci a to jméno mu něco říká - poptá se po něm…Držím pěstíky, ať to klapne a najde se
supéééééér, tak holky, vyhlašuju soutěž, kdo bude první @Rebelka007 nebo @zurina. Nebo ještě někdo jiný???
![]()
@jarka712
@zurina
Já to budu vědět až po víkendu, má volno a víc zjistí až bude v práci, takže @zurina - směle do toho, máš náskok ![]()
@zurina Ahoj, já vím, že jsem trošku otravná, ale ten Pavel se neozval?
@jarka712 Nejsi otravná. Nevykašlala jsem se na to, ani Pavel, psal sestřenici o číslo a ona nic, takže jestli se neozve, tak nemůžu sloužit. Mrzí mě to. Tak třeba bude úspěšnější Rebelka.
@zurina Ahoj, to je v poho, uvidíme jak to dopadne. I přes to děkuju mockrát za veškerou snahu. Jste fakt všichni zlatí!!!
![]()