Hledáme kamarádku Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2559
10.4.14 12:47

Hledáme kamarádku Plzeň

Ahoj, už delší dobu přemýšlím o založení této diskuse, furt si říkám, jestli to není tak trochu trapný, ALE… Mám 2,5 letou holčičku a zřejmě čekáme nový přírůstek a ráda bych se touto cestou seznámila s maminkou, která je na tom podobně, v okolí máme fůru kamarádů - hlavně kluků, žádná holčička podobného stáří, anebo jo, ale už maminka chodí do práce a my zůstali na tom písku sami. Když jdeme na písek, tak se bavíme s maminkami i dětmi, ale pokaždé jsou tam jiní, a myslím, že by bylo fajn potkat někoho s kým bychom se vídali pravidelně. Za chvilku bude hezky a já budu mít břicho a nechce se mi lítat za tou naší bublinou sama. Tak jestli se tu najde maminka, která má podobnou čertici, jako my doma a třeba už s dalším miminkem, nebo v očekávání, velmi ráda to přivítám. Jsme z Bručné, tak kdyby to bylo někde blízko, tak to by bylo úplně úplně super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
12.6.14 08:02

Já sem na tom stejně.. úplně se v tom vidim :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.6.14 23:03

Ale asi nebydlíte v našem okolí nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.6.14 09:25

Bydlíme v Plzni, ale na Lochotíně… :-) fakt mi to přišlo jako bych to snad psala já :-D mam skoro 3 letou holčičku a před měsícem se mi narodila druhá :-) a s těma kamarádkama to mam podobný, buď chodí do práce, nebo bydlí mimo Plzeň a člověk se s nima nemůže vídat pravidelně, když jdeme ven, tak se taky zakecáme, ale toť vše, další den je tam zase někdo úplně jinej :-D a nebo mají třeba o dost starší dětičky a ták no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
26.6.14 22:41

Hmmm tak asi nic, opravdu se nikdo nenajde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 12:10

Čauky, také bychom se rádi s někým vidaly pravidelně…jsme z bor..mě 24 a malý 19mesicu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.8.14 13:30

Ahojky,

ráda bych touto cestou také zkusila štěstí a našla kamarádku z Plzně, mám tříletou holčičku rošťandu a k ní zároveň hledám parťačku nebo parťáka na hraní a trávení společného času. Školku nemáme takže nejvíc času tráví se mnou. Kamarádka pro mě by měla být veselá, společenská, pohodářka s nějakým tím zájmem o duchovno. Tím jsem vlastně popsala i tak nějak sebe:). Pokud nějaká taková je tak se těším na seznámení. Jsme z Bor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.14 13:32
?
@Mony771 píše:
Ahojky,ráda bych touto cestou také zkusila štěstí a našla kamarádku z Plzně, mám tříletou holčičku rošťandu a k ní zároveň hledám parťačku nebo parťáka na hraní a trávení společného času. Školku nemáme takže nejvíc času tráví se mnou. Kamarádka pro mě by měla být veselá, společenská, pohodářka s nějakým tím zájmem o duchovno. Tím jsem vlastně popsala i tak nějak sebe:). Pokud nějaká taková je tak se těším na seznámení. Jsme z Bor.
?

Čao, můžem to zkusit… :mavam: Kam chodite na prochajdu? nebo prolejzky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.8.14 10:35

Ahojky,

napis na mailik z. monica@seznam.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...