Hledáme náhradní babičku

14.6.16 12:58

Hledáme náhradní babičku

Dobrý den, hledáme náhradní babičku. Nehledáme chůvu, ale babičku která by k nám tak nějak zapadla :-) Máme 3letou dcerku, bydlíme kousek od Kolína.

Máte někdo podobný problém nebo zkušenost? Díky za komenty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
14.6.16 13:38

:palec: Ahoj já jsem k náhradní babice přišla někdy v 17ti a byl to neskutečný zážitek. Moje mamka jí tenkrát potkala v kadeřnictví a nabídla jí odvoz domů, od té doby k nám Zdenička jezdila víceméně co 14 dní. Řešila se mnou první velké lásky a měla jsem k ní obrovskou důvěru, fakt jsem jí říkala babi, prostě úžasná a úplně jiná forma vztahu. Babi už sice není mezi námi ale nikdy nezapomenu na to, jak mi dávala rady, co vnučkám dávají babičky a já ji učila psát SMSky a maily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.6.16 13:53

@Martina2013 Zkušenosti nemám, ale přijde mi to hrozně hezký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.16 14:16

@Martina2013 na toto existují přímo www, zkus zapátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 15:20

@Ell-Chmell Tak to je super že jsi takovou babičku měla. Ale snad ji najdu dřív než za 14let :-) Je to těžký, mamka bydlí daleko a tchýně no radši neřešit.. Už mám podané inzeráty, a píšu si s jednou moc fajn paní, ale bohužel bydlí 1,5h autem od nás :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.6.16 17:41

@Martina2013 No, napsala jsem sem svou zkušenost hlavně proto, aby lidé třeba věděli, že to reálně jde :-) Pokud bydlíš ve větším městě, klidně bych zkusila třeba denní stacionáře, popř. domovy pro seniory (ty mají vždy oddělení volnočasových aktivit) kde bych třeba chodila jako dobrovolník a navázala s někým vztah - nejsou tam vždy jen senilní lidé a ležáci (vl. zkušenost, jsem z oboru:-)). Takže zkoušej, třeba klidně i na někoho narazíš v parku… zní to úchylně, ale říkám, já měla babičku z kadeřnictví:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 19:02
@Ell-Chmell píše:
@Martina2013 No, napsala jsem sem svou zkušenost hlavně proto, aby lidé třeba věděli, že to reálně jde :-) Pokud bydlíš ve větším městě, klidně bych zkusila třeba denní stacionáře, popř. domovy pro seniory (ty mají vždy oddělení volnočasových aktivit) kde bych třeba chodila jako dobrovolník a navázala s někým vztah - nejsou tam vždy jen senilní lidé a ležáci (vl. zkušenost, jsem z oboru:-)). Takže zkoušej, třeba klidně i na někoho narazíš v parku… zní to úchylně, ale říkám, já měla babičku z kadeřnictví:-) :hug:

Prave ze bydlime na vesnici, necele dva roky takze tu moc lidi neznam. A na potkani se ptat a zastavovat postarsi pani je blby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.6.16 19:46

A co to hodit na místní vývěsku a na vývěsky v okolních obcích? :-) Určitě se najde někdo osamělý, pro koho by to bylo naplňující! Moc Vám fandím! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 21:27

O tom uz jsem taky uvazovala, problem je v tom ze hlavni vyveska je hned vedle baraku tchyne. Takze bych nerada rozpoutala nejake blbe reci.. I kdyz by mi to melo byt jedno kdyz o ni nemaji zajem, tak mi to proste jedno neni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.6.16 21:33

To Tě naprosto chápu, no… Ber t ale tak, že pokud dřív, či později náhradní babičku najdeš - kydy budou stejně… :-/ asi bych tuhle myšlenku probrala s chlapem co on na to a pokud by souhlasil vyvěsila bych "Mladá rodina hledá adoptivní babičku na trávení volného času a chození na zmrzku! Milá neznámá, pokud bys chtěla trávit čas jinak než koukáním na Novu, zavolej na… " klidně bych pro tu příležitost pořídila druhou Simku aby tchýně nevěděla odkud číslo fouká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.16 12:59
@Ell-Chmell píše:
To Tě naprosto chápu, no… Ber t ale tak, že pokud dřív, či později náhradní babičku najdeš - kydy budou stejně… :-/ asi bych tuhle myšlenku probrala s chlapem co on na to a pokud by souhlasil vyvěsila bych "Mladá rodina hledá adoptivní babičku na trávení volného času a chození na zmrzku! Milá neznámá, pokud bys chtěla trávit čas jinak než koukáním na Novu, zavolej na… " klidně bych pro tu příležitost pořídila druhou Simku aby tchýně nevěděla odkud číslo fouká:-)

Teda diky za napad, urcite to zkusim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.6.16 11:34

Pak dej vědět, jak to dopadlo :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.11.16 15:32

Hledám náhradní babičku z Ostravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 12:25

Poptáváme babičku

Dobrý den…Poptáváme náhradní babičku v Chomutově. :D Ozve se nám některá :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.8.17 00:57

Dobry den. Strasne rada bych byla dobrou babickou, nekomu, kdo by si to pral.Mam i dedu.My z okresu Strakonice. Dekujene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová