Hlen a krev ve stolici kojence - dieta bez efektu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
24.6.15 09:07

Co se týká příkrmů, poraď se s pediatrem, jestli jsou malé 4 měsíce, měli byste teď někdy mít kontrolu. U plně kojených dětí se začíná většinou v ukončeném 6. měsíci, ale taky se dá i dřív. Já teda začínala až s tím ukončeným 6., kluk taky krásně přibíral, měl 9 kilo. Začala jsem bramborem, pak postupně mrkev, cuketu, brokolici, hrášek a melu to teď pořád dokola. Synovi teď bude 7 měsíců, takže odpoledne přidám ovoce. Kaši jsem zatím nedávala.
Jestli tam tvoje holka nemá už žádnou velkou viditelnou krev, tak se na nějakou lupu vykašli, evidentně tvoje dieta zabírá. A pokud ti hezky prospívá, tak mlíko „toxický“ mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
24.6.15 11:27

Uz i u kojenych deti se nyni zacina s prikrmy drive (mezi 4 a 6m) - zjistilo se, ze cim driv, tim lepe ohledne alergii a zejmena s lepkem je dobre zacit jeste v dobe kojeni a pred ukoncenym 6m. S fandou jsme zacali v 5m, mrkev, cuketa, brambor, dyne…a 14 dni na to uz i lepek. Efekt byl temer okamzity, behem par dni vyrazne zlepseni. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.6.15 09:52

Ahoj no nam doktor řekl že až v šesti…že pokud přibíra je vysmáta a tak at tu občasnou krev neřeším…no ja jim rýži a banany..a kuře mrkev cuketu..včera jsem jedla třešně a bezvaječné těstoviny slunečnicové semínka a dnes zas tupka krve po par dnech čistého..prostě jak vybočím z kuřete ýže..a oveřené zeleniny něco se objeví…láka me to něčím ji to zahustit..ale nechci davat když ma střevo rozhašené…dnes mám zas po náladě…ale vím že je z toho mého jídla…taky sem ji včera dala bio gaia..zdalo se mi že mela i bolení i hlenů mela víc…ach jo :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.6.15 10:29

Jo a umím anglicky tak sem i na par anglických a amerických forech s tímhle problémem a jsou tam kojící ženské co žijou na rýži krutím bananech a hruškach…je to náka ta uplná eliminační dieta…a zabíra…v podstatetodělam…jenže včera ty třešne ta slunečnice medvedí česnek aty testoviny..to ji prohnalo..tak se zas sklidním a jedu kuře rýže cuketa mrkev už mi to chutná k snídani si davam rýžovou bezlepkovou kaši z deemka s malinama to jí nevadí..piju rýžové mléko…chci kojit aspon do těch šesti mesícu..pak uvidím jak se to bude vyvíjet z příkrmama…bud líp a nebo ještě hůř…holt zatím se obětuju..kojení je super…u staršího po mesíci utrum…to mi nák nevadilo hlavně že se uzdravil…toto je takové vleklé..ona je spokojená..šikovná..kojení zbožnuje…no uvidíme..co bude dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
27.6.15 13:03

Kuře je alergen, jako vejce, ale slabsi. ja mam za to, ze nejlepsi je ovce.
fuchs teda rikal, ze vejce (a kure) delaj spis ekzemy, nez travici potize.

ale jako @schilk 22, ty ses klasickej kojici zavislak. je kazdymu, lajkovi i doktorovi, na prvni pohled jasny, ze kdyz drzis takovouhle dietu a dite ma furt potize, ze kojeni fakt uz nema cenu. Ja myslim, ze i ty sama bys to u kazdyho jinyho uznala. ja mam pochopeni, ja takhle odstavovala 2× - to te bude mrzet jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.6.15 08:27

Ahojte..no male se to dnes zas zhoršilo…hodně hlenu a asi pět vlákenek krve…ted už ale nechapu z čeho..je veselá nic jí nebolí…každopadně pokud to potrvá ješte týden jedu někam a asi bych dala jiné mléko…nejsem zavislák na kojení..už jednou sem musela utnout…ted vypadalo že dieta zabírá…ale ted už zas nevím…doktor říka že to chvíli trvá…než se to po té dietní chybě hodí donormálu..nicméně mi dochází nervy…navíc má starší kluk neštovice a jestli to dostane i ona…tak na tystřeva nic moc…počkám vývoj…za par dní a pak zavolám primářovi do špitalu…dobře nás tam znaji..z předchozího dítěte…jen ten osav nebude tak jednoduchý jako poprvé..to bylo dost akutní…ach jo..a tyneštovice do toho…asi odvezou nejdřív mě do blázince :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.6.15 08:32

Navíc manžel je furt v klidu…furt počkej to se upraví…ale upříměřečeno už tohomámdosttédiety…fakt to původně zabralo ale od té dobyco jsem se napchala toho mléčného…to jde už dva týdny od desíti k peti…pet dní icpak včera jedna tupka krve a dnes pet..a plus víc hlenu…navíc kakala hodněkrat…říkam par dnítomu davám…a řeším ten odstav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.6.15 10:16

Jo a mám pocit že to má i po bio gaia…když nedam je to čisté davam jednou za čas…a včera jsem jí dala hodně…podle mě jí to prohnalo…no jak říkam tenhle boj už dlouho nevydržím…počkam ten tyden dva…stejně ted zřejmě bude mít ty neštovice…budu muset počkat chtě nechtě…pokud se to výrazně nezhorší…o víkendu mame jet ke tchyni…u nich tam všichni neštovice meli…tak jen přejedem…ona je byvala sestra na dětském a slíbila že zavolq náké doktorce…známé…co a jak at mám nazor i jiného doktora…už jsem vymenila pediatra…od tech problémů ze synem…tenhle mi tvrdí at vydržím kojit do příkrmů..a pak se ukaže žetořešili v nemocnici kdedělal mockrát a nikdy se nic nenašlo..kromě té alergie..kterou zvladame dietou…jenže ted už ani ta dieta nezabíra…a me to vezme vítr z plachet..do toho furt mažu staršímu neštovice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.6.15 11:37

Jo a ještě novinka…vyhodil se jí ekzém pod kolenama…uplně zaroven s tím zhoršením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
30.6.15 23:02

No a nemohla jsi něco nově sníst, v čem by mohlo být mlíko/soja…? Třeba jí začalo vadit to kuřecí, můj kluk na něj reagoval krví, i na vajíčka. Zkus místo něho vepřové, krůtí, králíka…a zkus teda vypustit i ty kapky. Já teda mám pocit, že jsou šíleně předražený kvůli jménu ale co jsem tu v diskuzích různě četla, tak moc dětem nezabíraly. Jak už jsem psala, já mám dobrou zkušenost s Biopronem Baby. Ale jinak než my jsme najeli na příkrmy, tak měl kluk hleny ve stolici poslední dva měsíce snad furt a taky jsem nepozorovala, že bych jedla něco špatného, takže už jsem to taky nějak přestala řešit. Ale je fakt, že tu krev tam neměl. Tak zkus jenom fakt to maso, co jsem psala, k tomu hodně zeleniny, jako přílohu rýži, brambory, bezvaječné těstoviny…
Nemůžeš jíst třeba nevědomky nějaké doplňky stravy, kde může něco z mlíka být? Jsi si fakt jistá, že si hlídáš i stopové prvky ve všem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.6.15 23:19

No už jsem se trochu zklidnila…pročítám tuhle diskuzi drží me to nad vodou…ty bio gaia vadí často…taky jsem už dnes jedla vepřové…odpoledne už prujmík nebyl a zatím nekadila..dost se ale oprudila… počkám co dalších par dní…snad se to nebude zhoršovat..je fakt že když mi ta dieta zabrala…tak jsem potřech týdech to jídlo přestala tak hlídata hed se to zas rozjelo…ja pakzačnu plašit a dá bio gaia…ty už nedam…očíhnu ještě vitaminny..co tam je…no stejně musím přestat kojit až asi po tech neštovicich..musím počkat jestli to chytne…teda pokud se to rapidně ezhorší..snad ne…furt si říkam že když to jednou zabralo snad to ještě zabere…děkuji za reakci…a sladké sny přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
1.7.15 22:36

@schilk 22 u nas taky vyrazne zlepseni az po prikrmech, ja bych klidne tu mrkev dala. Kdybys zacala davat UM, tak stejne mate na prikrmy cas. Vzala bych to jako posledni moznost, kdyz nezabira dieta, nezaberou prikrmy, tak do haje s kojenim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.7.15 08:36

Nakonec jsem jí už dala tři lžičky mrkve…moc jí to nejelo ale hovínka byli hned lepší zatím zas čisto…stopro to zhoršuje ta bio gaia..dam ten infant dophilus…uvidíme no…už má čtyři a pul měsíce…budu informovat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.7.15 08:13

Tak zatím dobry…i když hleny sou krev ne…jinak taky jsem u porodu antibiotika…dokonceu obou…mrkev malá plive..tak nevím kolik se toho do ní dostane… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
3.7.15 16:34

Pudlo, je mozny, aby se atop zacal objevovat az v 16m?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek