Hlen a krev ve stolici kojence - dieta bez efektu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.7.15 21:22

@JaLa Ahoj, moc děkuji, když jsem o naší situaci přemýšlela, dospěla jsem k podobnému výsledku. V úterý jsme byli na gastru a synovi dělali další testy, vše v pořádku. Setkala jsem se tam s mladou lékařkou, se kterou jsem vše probrala a snad jako jediná měla pochopení. Od úterý jsme na umělém. Předepsala nám Alfaré, UM pro děti s alergií. Vidím zlepšení v tom, že se při pití vůbec necuká a netrhá sebou. U kojení byl tak strašně neklidný a tohle mléko vypije neuvěřitelně v klidu a nepláče u toho. Bříško ale bolí pořád, dneska celý den nespal (byl úplně vyřízený). Netušíte, za jak dlouho můžeme očekávat zlepšení (bříško, ekzém)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
18.7.15 06:50

Tak ekzem uz je skoro pryc po 10dnech 8o a kakani take bez hlenu nebo nitek..uvidime co dalsi kakani :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 11:55

Super…my taky ok…jala vidis to me nenapadlo až bude akut…tak ji koupím digestive…už jsem na něm odchovala jedno… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4340
18.7.15 13:11

Drzim palce!
Ten ekzem muze ted byt horsi kvuli vedru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.7.15 21:04

Nechapu proč mi to napsalo anonymní…držím všem palceeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
19.7.15 14:32

13.den diety a za 2dny jiz 3 stolice bez krve a hlenu… mam zkusit dat si neco mlecneho nebo ne? Kdyz nebude reakce do 3dnu pak treba vejce? Nebo radeji pockat jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.7.15 17:06

@VerousekVracov tak já bych teda zvolila opačný postup - nejdřív zkusit ty vejce a příp. něco jiného, pokud jsi vynechala, a mléko až nakonec. Ale ona tak rychle ta alergie nepřejde, já teda zkoušela postupně vejce/kuřecí/hovězí většinou tak po 3 týdnech stabilizovaného stavu (tj. bez krve a hlenu) - abych měla jistotu, že opravdu reaguje na to, co sním, protože u něho to bylo tak, že krev zmizela a ještě párkrát se vrátila. Striktní bezmléčnou dietu (vč. všeho, na co měl reakci, takže hovězí, kuřecí, vejce a soja) držím už půl roku…teď je mu 8 měsíců a chci pomalu u sebe zkusit jogurt atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
20.7.15 13:04

@VerousekVracov souhlasim s Ginou, chce to stabilizovany stav, nez zacnes opet zkouset a testovat, abys mela jistotu, ze nejde o nahodu. Ja vim, ze dieta je otrava, ale zkus to vydrzet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
21.7.15 06:40
@JaLa píše:
Pudlo, je mozny, aby se atop zacal objevovat az v 16m?

co by ne, ja ho mela poprve ve 23 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
21.7.15 06:41

Nevim, jestli jsem to uz psala, ale ja odstavila asi pred 2m v nadeji, ze se mladymu zlepsej ty nekonecny prujmy a prd. On teda vecne zere pisek, hlinu a podobne lahudky a taky hodne ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
21.7.15 12:21

@Pudloslava diky, no aspon to ma zatim v mirny forme, takze docela dobry - hlavne to vedro mu nedela dobre
Jinak fanda ma taky kazdou chvili blato v pline i nekolikrat za den, rostou mu furt nejake zuby, takze cekam, ze se mu to zlepsi, az bude mit 16 zubu venku. Aspon tak to mel i krystof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.7.15 16:28

ahoooj

Tak unás krev není jen hlen…krev jsme jednu dobu meli kazdý den tak jsem rada…ten hlen asi bude trvat déle než zmizí? davám sem tam už příkrm…ted asi dva dny…malá kadí třikrat denne někdy dvakraát…můj poznatek…nesmí bio gaia po tom kadi mockrat…i patnackrat za den i když teda jen lízlé…a taky nesmím žadnémléko po tom je krev i po soye…jinak dobrý bolení nemá ale teda žeby nák extra přibírala mi taky nepříde…odzaří sikoupím asi digestive..nadovolene to chci ještě skojením…at jeklid… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.7.15 20:20

A Pudloslavo v kolikati jsi malého ostavila?…jak všichni říkali že to zlepší příkrm..tak hleníky mame furt ale asi toho příkrmu jemálo? par lžiček víc nesní…furt siříkám jestli zkončím z kojením a bude to to samé vbledě modrém…no uvidíme zítra jdemna převažení zda se mi že začla přibírat mín…ve čtyřech mesícíchsedm kilo..ted bude mít tak 7300 max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
21.7.15 22:09

@schilk 22 a co kasicky (treba sinlac), ovoce? At se ta strava vic namicha…pribirani je od cca pul roka skokove, klidne dva mesice nic a pak lup ho kilo nahoru, hlavne, ze je ta krev pryc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.7.15 23:32

A myslíš JaLa že můžu davat sladké před zeleninou? zatím jsem zkoušela mrkev a rýžovku od hipp s mm…přemýšlím jestli jí to neudělat z vody..s toho prsa než odsříkam to trva…a má vždy jen pár lžiček…no zítr jedem k doktorovi na vážení tak zas vezu fotky stolice a tak…tak sem zvedavá s tím přibráním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek