Hnusí se mi, když kámoška kojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.4.21 15:57

Sama jsem teda nekojila. Mám tři děti, které jsou odkojené UM.
Ale nevadí mi, když některá mamka v okolí kojí. Většinou to dělají, že přes sebe hodí plenku.
Ať si každá dělá dle svého uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.21 15:59
@Anonymní píše:
Jinak prosim o uzavreni toho tematu jinak se cela Liga dojnic pusti do mne a ja tolik vykojenych mozku nezvladnu :mrgreen:

Tohle si první zaslouží odtajnit, anonymní hrdinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.21 16:08
@Anonymní píše:
Jinak prosim o uzavreni toho tematu jinak se cela Liga dojnic pusti do mne a ja tolik vykojenych mozku nezvladnu :mrgreen:

Tak teď už se přimlouvám o odtajnění anonymu. Zakladatelka se pustila do urážek. @admin

• Citovat
  • Upravit
500
4.4.21 16:11
@Janli píše:
Tak teď už se přimlouvám o odtajnění anonymu. Zakladatelka se pustila do urážek. @admin

Ja taky :D :D :D
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
4.4.21 16:12
@Anonymní píše:

Tak tohle už bylo zbytečné… asi tě baví vířit vody :nevim: to už není o názoru, to je o blbosti a urážení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149601
4.4.21 16:15
@Anonymní píše:

Chudák tvoje kamarádka. Do očí si hraješ na kamarádství a myslíš si tohle…
Málokdy to tu používám, ale tady musím, jsi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.4.21 16:21
@Kelsey píše:
Sama jsem teda nekojila. Mám tři děti, které jsou odkojené UM.
Ale nevadí mi, když některá mamka v okolí kojí. Většinou to dělají, že přes sebe hodí plenku.
Ať si každá dělá dle svého uvážení.

Ano, pokud to delaji takhle, nemam problem. Ale taky mam ve svem okoli”maminku” ktera vytahuje to prso jen se malej podiva a prijde mi to fakt strasne a jeste se urazi, ze ji lidi jako cumi do vystrihu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.4.21 16:32
@Anonymní píše:

Tohle jsi nemusela. Vzala sis tady z těch rad něco? Dost žen Ti tu řeklo, co máš udělat.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.4.21 16:43
@Janli píše:
Protože tu lobuju za nebohý batole, kterýmu chceš upřít to, co manželovi dovoluješ naprosto běžně ;)
8o :roll:
  • Citovat
  • Upravit
20888
4.4.21 16:49

Dobrý den.

Zakladatelce jsem zrušila anonymitu. Máte pravdu, že tu anonymita není od toho, aby se mohlo nadávat a urážet ostatní uživatelky.

Hezký den.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.4.21 16:52
@admin píše:
Dobrý den.

Zakladatelce jsem zrušila anonymitu. Máte pravdu, že tu anonymita není od toho, aby se mohlo nadávat a urážet ostatní uživatelky.

Hezký den.

Petra

Tohle ale nebylo urazeni ale konstatace. Ale od dojnic nelze ocekavat ze pochopi nic komplilovanejsiho nez kakani a rozkojovani se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149601
4.4.21 17:12
@Mimaspak píše:
Tohle ale nebylo urazeni ale konstatace. Ale od dojnic nelze ocekavat ze pochopi nic komplilovanejsiho nez kakani a rozkojovani se :mrgreen:

@admin :nevim: fakt je normální číst takové napadání na mateřském webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.21 17:33

@Mimaspak
Není to i pod tvou úroveň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.4.21 18:41
@Anonymní píše:

amen, rekla frustrovana anoreticka na AD… tomuhle se rika bleda zavist, ona prsa ma, ty diky PPP ne, byt tebou, obratim se s touto frustraci na sveho psychiatra a ne na emimino.., ocividne, mas zasazen i mozek, bo cele to je o resoektovani okoli a ne uznavani kojeni do xy let ditete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.4.21 18:46

@Mimaspak tvl, ctu tve dalsi prispevky bo jsem si chtela overit, zda jsi takovy primitiv i v jinych diskusich a zasnu… dite ti spadne z prebalovaku s beres to jako samozrejmost, nazyvas sve dite fakos, na potraty chodis jak do samoobsluhy.., wow ty budes z pekne chanovske galerky 🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí