Hobit - filmy, kniha

28.12.14 11:52

Hobit -filmy, kniha

Viděl jste někdo Hobití filmy? Jakou postavu máte nejradši?
Jak se Vám líbila 3, Bitva 5 armád? Četli jste i knihu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
28.12.14 12:04

Filmy jsem viděla první dva díly.. Třetí jsem neviděla a asi jen tak neuvidím (teda v kině rozhodně ne)… v říjnu se nám narodil Filípek, takže mám o zábavu postaráno :pankac:

naši byli s bráchou minulý víkend tuším.. v kině na trojce.. a brácha dostal dvojku na DVD… ale jednička nám chybí.. joo, a knihu jsem nečetla :think: že by?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.12.14 12:07

Filmy jsem neviděla, ale kdysi jsem četla knihu, dvakrát a moc mě bavila :palec: Mrzí mě, že i u Pána prstenů jsem dřív nečetla knihy, viděla jsem jen filmy a potom už myslím moc nemá smysl číst knihu, ale pokud člověk neviděl filmy, tak u knihy může využít vlastní představivost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 12:08
@donaga píše:
Knihu jsem četla jako první už před lety a líbila se mi. Ze zvědavosti jsem se podívala na film, ale poslední díl jsem ještě neviděla. I ten se mi celkem líbil. Ale kniha, aspoň pro mě, vede.

Já se musím přiznat, že jsem knihu zatím nečetla, ale manžel ji dostal na Vánoce, takže si ji také přečtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 12:10
@karwen píše:
Filmy jsem neviděla, ale kdysi jsem četla knihu, dvakrát a moc mě bavila :palec: Mrzí mě, že i u Pána prstenů jsem dřív nečetla knihy, viděla jsem jen filmy a potom už myslím moc nemá smysl číst knihu, ale pokud člověk neviděl filmy, tak u knihy může využít vlastní představivost :palec:

Já tohle mám hozené obvykle obráceně, nejdřív vidím jedničku film a pak čtu knihy. :D
Pána prstenů knihy jsem četla a líbili se mi víc než filmy. :) Ale i filmy miluju. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.12.14 12:15

Knihy jsem cetla uz davno. Manzel je zna zpameti - skalni fanda. Uzili jsme si i filmy. Mam radeji knihy, vseobecne. Jak pise @karwen clovek muze knize dat svuj vlastni obraz. Filmy md bavily zas jako filmy. Je to stejne jako s pisnemi ledu a ohne - taky by to ve hre o truny nebyli schopni obsahnout tak jak to clovek zna, vcetne pocitu co zaziva pri cteni. Oboje je krasne, kazde svym zpusobem ;)
Pro me byl nejlepsi martin freeman, muj oblibeny herec nezklamal a ukazal, ze je opravdu Hercem. A richard armitage v roli pavezy byl uveritelny :palec:

Stejne je pro me bezvadnou postavou Radagast se svymi sanemi! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69005
28.12.14 12:39

Krasna tenounka knizka roztazena do tri trihodinovych filmu. V jednicce vse natoceno do posledniho pismenka, ve dvojce uz si museli zcela nesmyslne spoustu postav, deje a hlavne akcnich scen pridat, trojka se zase vraci ke knize. Neco upraveno tak, aby se to libilo beznemu divakovi kina, pridana milostna zapletka. Ale vizualne je ten film nadherny a kdyz se oprostim od toho, ze to mam byt presne zfilmovani knizky, klidne se na to podivam znovu. Byt nektere postavy a sceny mi budou stale pit krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.12.14 12:41

No když teď vidím Hru o trůny jako seriál, mrzí mě, že to neudělal i Jackson. Protože tam by měl daleko víc prostoru. Teď se teda bavím o Pánovi prstenu, Hobita natáhl až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
28.12.14 12:44

Byli jsme na všech třech dílech v kině. Za mě pecka ;) Knihu jsem nečetla, ale uvažuju, že si ji půjčím. Co se týče postav, líbily se mi snad všechny, moc se mi líbila Tauriel a její zamilovanost k trpaslíkovi. To jsem ovšem u trojky ořvala. Za mě byla trojka celkově smutná. Škoda, že už další Hobit nebude. Miluju to a Pána prstenů taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.12.14 12:46

@NikysekR to co se ti nejvíc líbí ale asi nebude z Tolkienovi hlavy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.12.14 12:58

Když jsem byla mladší ( v pubertě), tak jsem strašně žrala Pána prstenů. Hobita jsem měla taky ráda, i když trochu míň, holt tam nebyl Frodo ani Aragorn :mrgreen: Ale to trošku odbíham od tématu. Hobit kniha byla příjemná, ale pro mě nijak oslnivá. Film je peckovej. Teda aspon ty dva díly, který jsem viděla. Na trojku jdu za pár dní a očekávám dobrý pokoukání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.12.14 13:00

@shellmyska presne tak. Martin Freeman. Když jsem ho viděla v Hobitovi, pořád jsem si říkala - odkud já ho znam. Pak mi to blesko - Láska nebeská :mrgreen: A pak jsem ho zkoukla ještě v Sherlockovi - a mam ho ráda. Je to takovej milej chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.12.14 13:03

@Run jo natahl ho, stacily by dva filmy…

• Citovat
  • Upravit
704
28.12.14 13:04

@kolik že jo. knihu si už tak přesně nepamatuju, ale mám pocit, že Legolas tam fakt nebyl??? A hlavně ta elfka co jí hraje ta holčina ze Ztracenejch - tak ta tam zaprvý nemá co dělat, a ta herečka, ta se tam taaaak nehodí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.12.14 13:05

@Run sorry OT me vic mrzi, ze martin nedopsal kjihy a uz ted byly vs erialu spoilery na dalsi vyvoj :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!