Hodinky do vany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
20.1.23 02:15

@rmot tak to jsem fakt ráda. :mrgreen: Protože jsem si už říkala, že jsem asi exot. :mrgreen: Když ty hodinky myji, dle potřeby desinfikuji atd. :mrgreen: Párkrát jsem to totiž udělala před známými a ty na mě koukali jak na exota a říkali, že tohle s hodinkama, mobilem atd nedělají. Jakože mobil nestrcim pod vodu, ale beru ho desinfekčním ubrouskem dle Potřeby. :mrgreen:
Tak děkuji za odpověď a za to, že v tom nejsem sama a nje nas víc. :mrgreen: :palec:

@Vladusxx díky, díky a díky. :mrgreen: Je to krásné číst. Já to právě dělala naprosto stejne jako ty. A budeš se možná divit, ale na našem oddělení (ORL) to dělalo minimum lidi. Vlastně asi jen já a jedna kolegyně. Zbytek vůbec. :roll: Já byla dle nich posedlá, dle mého ne, že jsem chtěla po uklízečkach vždy když budou na našem oddělení utirani klik na všech pokojích a oddělení. Během dne jsem kliky na chodbě udělala sama. Když u nás ležel někdo s hepatitidou atd., tak jsem kliky otirala ještě častěji. A přesně jak píšeš. Naložení do desinfekce by se mi taky někdy hodilo. :mrgreen: Nejvtipnější, vlastně nejsmutnější bylo, když mi kolegyně řekla, že bych měla šetřit rukavicema. 8o 8o 8o to mě doopravdy dostalo. Tak jsem ji řekla, že jde o moje a pacientů zdraví a že fakt nebudu šetřit ničím. Ta samá kolegyně poté po oddělení roznesla zánět spojivek… :cert: Její chybou, jelikož nějaká hygiena na bodu nula… :cert: Chudáci pacienti, co je svoji lenosti nakazila. :cert:
Jsem se zase nějak rozvasnila. :mrgreen:
Ale já když někdy sleduji ty zdravotníky, tak fakt někdy nestačím koukat. Pro mě je děsně utrpení, když musím ležet v nemocnici nebo jít někam na kontrolu k lékaři a muset se někam posadit nebo položit. :mrgreen: To vždycky trpím. A doma se pak musím vždycky jít osprchovat. :mrgreen:
Teď když jsem byla na šestinedělí se synem, tak to bylo zase něco pro mě :mrgreen: když jsem viděla uklid uklízečky atd. Tak jsem si to desinfikovala sama. :roll:
Spadla sponka v koupelne po nějaké pacientce předemnou tam ležela, i když já šla domů… Takže jsem si udělala obrázek jak se tam vytiralo. :roll: Takže jsem ráda, že nejsem jediná, kdo fakt má potřebu nějaké větší hygieny. :P :hug:
Jsem nějak odbočila od tématu. Pardon. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
20.1.23 04:50

@Ťarbík01 ja dělám na ONP jehoz součástí je i apalicka jednotka a sociální lůžka… To s čím se potkáváme jsou fakt ošklivosti…MRSA a Clostridie na denním pořádku, bercaky, diabetické nohy, proleženiny…

Desinfekce klik a zábradlí na chodbě se u nás dělá průběžně cca 3-4× denně, desinfekce povrchu (noční stolky u posteli po každém jídle)…rukavice a jednorázové zástěry jsou u nás standart při roznášení jídla, ranni a večerní hygieně a polohování které u nás probíhá poctivě každé 3h…naše primářka je na tohle pes…porad se u nás objevují pacienti s MRSOU a ona pořád tvrdila že to roznasime my jako personál…ale ne…chodí to k nám z ostatních odd. Takže jeden čas sme dělali standardně na to i výtěry při příjmu…tam se to potvrdilo že s tím prostě ti pacienti přijdou…řešit to s ostatními odd už jsme vzdali takže ke každému vpodstate přistupujeme tak že ji má… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 10:42

@Ťarbík01 Takže hodinky normálně dáš pod tekoucí vodu a oplachujes ze vsech stran? I tam, jak je to nabíjení?

A jakou desinfekci používáš? Já mobil normálně prejizdim sanytolem.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
20.1.23 10:47
@j.a.n.i1 píše:
Si spadla z jahody naznak 8o koupat se ve vode 45-50, zkus si hodit do vany teploměr.

Ja nosim Garminy obcas i do sauny nebo pary, kdyz je zapomenu sundat. Nic se jim nestalo. Takze by i takovou vodu urcite zvladly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101435
20.1.23 11:27
@mag píše:
Ja nosim Garminy obcas i do sauny nebo pary, kdyz je zapomenu sundat. Nic se jim nestalo. Takze by i takovou vodu urcite zvladly :lol:

No, verim, ze hodinky jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák