Hodně velké auto pro vysoké rodiče (185cm+)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
24.10.14 19:14

@monrom ta Galaxyna je takový mikrobus…moje dítě (108cm v autosedačce do těch 36kg místo má), můžu zítra zkusit vyfotit… jinak ve stoje dítě prochází za mnou jakoby uličkou mezi předními sedadly a sedadly v 2. řadě, což teda v normálním osobáku nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.10.14 20:23

Nečetla sem to celý ale co třeba Fiat Freemont. Je to hybrid mezi tereňákem a MPV. Vezla sem se s tím a za mě dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
25.10.14 15:07
@josinkaa píše:
Nečetla sem to celý ale co třeba Fiat Freemont. Je to hybrid mezi tereňákem a MPV. Vezla sem se s tím a za mě dobrý :pankac:

Ale kufr nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.10.14 15:51

To nevím mě se zdál slušnej :mrgreen: já to zas tak neměřila ale třeba mě se s tím jelo líp než v Alhambře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
27.10.14 20:22

@monrom Tak počet a objem věcí snad nezávisí na výšce, ne? Jinak my máme 2 děti a máme problém se složit do Jeepa, protože těch krámů, co člověk veze je prostě moc… a když jedu sama s dětmi na tábor kombíkem, tak mám zaskládáno až po střechu a ne a ne se to tam vejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.10.14 10:09

@j.a.n.i1 no jeepy resp. offroady obecně jak mají výše položený kufr, tak je prostě menší. Nám se líbil Nissan Pathfinder, ale má objem kufru „jen“ 515l oproti Galaxy s 5ti sedačkami, kde je asi 800l…

@monrom podle mě to v Galaxy už jde a to jsme jezdily se dvěma dětmi, dvěma auty chatu jak jsem an místo náročná - měli jsme kombíka Octávii a Octávii sedan :oops: (cca. 1000l dohromady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.10.14 10:10

Někdo mi doporučil super stránky: http://vybermiauto.cz/, tak když se najde auto podle názvu, tak v sekci rozměry jsou právě rozměry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
28.10.14 10:12

@Almatka Tak ale zas nemůžeš porovnávat offroada se sedmimístňákem, ale s normálním kombíkem, protože to jsou obě petimístná auta.

EDIT: ale když tak koukám na ty stránky jak si dala odkaz, tak ten rozdíl v kufru zas tak velký není - jeep 780 a galaxy 830 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.10.14 11:06

Tak ono se chce rozhodnout čemu dá člověk přednost. Sem teď jela tchánovou fabií a řekla bych, že mám zas na nějakou dobu vystaráno. Ten pocit s stísněnosti né děkuji. Mám radši auta jak krávy :mrgreen: škoda, že se sem tak málo vozí ameriky to sou auta pro mě :pankac: A platí to ještě víc po tom co se mě jedno hovado snažilo vybrzdit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.10.14 15:10

@j.a.n.i1 máš samozřejmě pravdu - nejde srovnávat 7mi místné MPV - taky jsem koukala a těch 830l je když jsou nahoře 6. a 7. sedačka, já je mám sklopené, takže mám těch 1260l a když sklopím i ty v druhé řadě, tak je to 2360, což samozřejmě nedělám, u toho Cherokee je to nějakých 780 normálně a u sklopených je to 1550…no ono je to jedno, já jsem prostě vždycky vzala náš kočárek a kam se nevešel, tak to auto rovnou vypadlo a Jeepa jsme nezkoušeli, tam byla ta cena kolem mega a to bylo mimo budget:) Ale jak říkám, zkoušeli jsme Pathfindera a tam se vešel a spoustu jiných aut, co jsem považovala za veliké, tam se prostě nevešel. Třeba mi vždycky OK přišel ten Superb v combi, ale tam strčím kočárek a nic už se tam nevešlo, stejně ani do Mitshubishi Outback. Líbila se mi SUV, ale tam bez šance…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.10.14 15:12

@josinkaa taky mám ráda veliký auta, kdyby dělali Sprintera v osobní verzi, byl by můj (teda kdybych na něj měla:-D)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.10.14 17:08

@Almatka

No mě vykládej :mrgreen: sem chtěla ameriku ale doma neprošlo :,( ale medvěd taky není k zahození ale takovej Buick enclave bych si dala říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
31.10.14 15:53

@monrom to vypadá božsky :mrgreen: přesně auto pro mě, ne nějaká umrněná Galaxyna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
31.10.14 22:39

@monrom no přesedla jsem do Galaxy z dvoumístného coupé…takže jsem spokojená :mrgreen: Já jsem prostě nějak na větší auta, na mě by chlap v kabrioletu dojem neudělal (svého času, samozřejmě ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
8.12.14 00:42

Necetla jsem celou diskusi, ale my mame bmw x3, rok vyroby 2013, v Mpaketu a prostoru az az. Pro sebe mam bmw x1, rok vyroby 2012 a tez vzadu i vpredu prostoru dostatek, navic u obou modelu obr kufr. O jizdnich vlastnostech a spotrebe netreba mluvit, fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák