Hodnota dárku na Vánoce pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56312
5.11.14 12:01

@brumdinka tady to psala sama zakladatelka, čti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.14 12:33

Tchyně prostě bude vždycky ta špatná :zed: To je vážně na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
5.11.14 12:34

@Bábrdl to tady přece nikdo nepíše, nevidíš ty smajlíky…
ale jo máš pravdu, taky se děsím toho, až budu jednou tchýně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 12:38
@Bábrdl píše:
Tchyně prostě bude vždycky ta špatná :zed: To je vážně na hlavu.

Tak pro tebe jsou vždy všechny tchýně hodné, takže co řešit. Já tchýně neházím do jednoho pytle, některé jsou fan, jiné nejsou fajn, některé jsou na zabití. Tak jako všichni lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretina79
5.11.14 12:43
@veveruschka píše:
Ahoj holky, dělám jen průzkum. V jaké hodnotě dáváte dárky na Vánoce tchyni? Mě to dnes docela naštvalo, volali jsme, co by chtěla a ona řekla, že kvalitní wok pánev - jenže ta stojí tak 1200 a to není dárek ani pro tchána. Já jsem popravdě z toho dost nervozní - jsem teď na neschopence, čekáme první mimčo a nic nemáme. A prostě potřebuji si našetřit dost peněz, na oblečení, výbavičku a tak… a už tak přemýšlím, jestli všechno vyjde - popravdě nemáme se špatně - ale tak splácíme auto a ke konci roku je dost výdajů. Tak si říkám, jestli si dáváte taky takové dárky? Já upřímně na to zvyklá nejsem - maminka mi dala vždy víc. Ode mě čekala i symbolický dárek a byla by spokojená, nikdy nechtěla moc a byla ráda, když my si to užili… ona by z toho ani neměla radost…

Tak nemusíte kupovat pánev za 1200, jsou i levnější a radost bude stejná. Vysoká cena neznačí vždy vysokou kvalitu

http://wok-panve.heureka.cz/

• Citovat
  • Upravit
25123
5.11.14 12:43

@Bábrdl to neřeš, to sis ještě nezvykla, že tady na emiminu je tchýně složenina slov tchoř a svině :mrgreen:

prostě ta „pánvička“ se tu bude řešit až do vánoc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 12:44

@kopretina79 přesně ale některé tu hned vyvodily, že tchýně nebude spokojená, jelikož tu zakladatelka něco blekotala o tom, že si tchýně žije na vysoké noze a ta pánev má být asi zlatá nebo co :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.11.14 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.14 12:44
@Anael píše:
Tak pro tebe jsou vždy všechny tchýně hodné, takže co řešit. Já tchýně neházím do jednoho pytle, některé jsou fan, jiné nejsou fajn, některé jsou na zabití. Tak jako všichni lidi.

To vůbec není pravda Pro mě prostě jenom nejspu tchyně jiný živočišný druh. Jsou to ženské. Jako vy, jen o něco starší. Takže pokud teď zakladatelka strašně řeší jakouže má tchyně výchovu, když si dovolila přát pánev, místo toho, aby uznala, že jde o nedorozumění, tak za pár let vyšle manžela, aby se zeptal snachy, co chce a když ta nebožačka řekne třeba odsávačku, tak začne řešit, jakou má proboha snacha výchovu, když si dovolila přát odsávačku.

Tak jaký je v tom rozdíl?

Kromě toho, že kdyby to bylo naopak, ženské budou snachu litovat, že tchyně je zákeřná, nejdřív se jí medově ptá, co chce k vánocům a pak ji pomlouvá, že chce moc, že pochopitelně měla dát nějaký limit, když má málo peněz atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
5.11.14 12:46
@Moise píše:
@Bábrdl to tady přece nikdo nepíše, nevidíš ty smajlíky…
ale jo máš pravdu, taky se děsím toho, až budu jednou tchýně :mrgreen: :mrgreen:

ale nemusíš se toho děsit. Já tchýně jsem a vůbec mě to nehněte. Akorát to, že jsem byla tchýní, když mi nebylo ještě 40.Asi proto si pamatuju, co mě samotné vadilo a proto to nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 12:47

@Bábrdl přesně…mě fascinuje, jak ženské z toho, že si tchýně dovolila chtít pánev, když na to byla dotázána dokážou udělat román na pokračování, chlap koupí pánev a hotovo dvacet, tečka :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretina79
5.11.14 12:47
@brumdinka píše:
@kopretina79 přesně ale některé tu hned vyvodily, že tchýně nebude spokojená, jelikož tu zakladatelka něco blekotala o tom, že si tchýně žije na vysoké noze a ta pánev má být asi zlatá nebo co :mrgreen:Příspěvek upraven 05.11.14 v 12:44

Ono je třeba některé příspěvky brát s rezervou :hug:

• Citovat
  • Upravit
25123
5.11.14 12:48

@kopretina79 jj však já vím, jsem tu dost dlouho :kytka: ale některé věci mě fakt nepřestanou překvapovat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
5.11.14 12:53
@Bábrdl píše:
To vůbec není pravda Pro mě prostě jenom nejspu tchyně jiný živočišný druh. Jsou to ženské. Jako vy, jen o něco starší. Takže pokud teď zakladatelka strašně řeší jakouže má tchyně výchovu, když si dovolila přát pánev, místo toho, aby uznala, že jde o nedorozumění, tak za pár let vyšle manžela, aby se zeptal snachy, co chce a když ta nebožačka řekne třeba odsávačku, tak začne řešit, jakou má proboha snacha výchovu, když si dovolila přát odsávačku.

Tak jaký je v tom rozdíl?

Kromě toho, že kdyby to bylo naopak, ženské budou snachu litovat, že tchyně je zákeřná, nejdřív se jí medově ptá, co chce k vánocům a pak ji pomlouvá, že chce moc, že pochopitelně měla dát nějaký limit, když má málo peněz atd.

Projela jsem vsechny prispevky zakladatelky a to co tady ted shrnujes, tak to celou dobu pises jen ty, delas ze zakladatelky mrchu, ktera nema rada tchyni. Pritom zakladatelka celou dobu pise, ze je ma rada a ze se jen chtela zeptat, jak drahe darky si davaji v rodinach. Nevidim jedine slovo, ktere by jakkoli negativně popisovalo jeji tchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretina79
5.11.14 12:53
@brumdinka píše:
@kopretina79 jj však já vím, jsem tu dost dlouho :kytka: ale některé věci mě fakt nepřestanou překvapovat :lol: :mavam:

Aspoň se člověk u toho čtení tolik nenudí :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7797
5.11.14 12:57
@LadyTommy píše:
Projela jsem vsechny prispevky zakladatelky a to co tady ted shrnujes, tak to celou dobu pises jen ty, delas ze zakladatelky mrchu, ktera nema rada tchyni. Pritom zakladatelka celou dobu pise, ze je ma rada a ze se jen chtela zeptat, jak drahe darky si davaji v rodinach. Nevidim jedine slovo, ktere by jakkoli negativně popisovalo jeji tchyni :nevim:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný