Hodnota dárku na Vánoce pro tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
5.11.14 09:39

@tatranka1 bud bych odmitla ( citim se pred cizima lidma svazane) a kdyz tak bych jela s vinem nebo kazetou s oriskama nebo tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.11.14 09:53
@veveruschka píše:
@ynax To není tak, že bych dát nechtěla. Prostě nejsem zvyklá na drahé dárky, s mamkou jsme byly jen my dvě a žily jsme od výplaty k výplatě, takže jsem naučená jinak… a ona nouzi nemá, mají se velmi dobře… většinou takové dárky nechtěla…

tak to dejte jako tip tchanovi na jeziska pro manzelku. Treba to tak i myslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.11.14 10:13

@veveruschka Ahoj, na tvém místě bych jí dala poukázku s hodnotou třeba 500,– nebo 1000,– do Tescomy nebo jiného obchodu s nádobím a náčiním do kuchyně, s tím, že to má příspěvek na tu pánev, protože vy jste chtěli výběr nechat na ní ;)

• Citovat
  • Upravit
2899
5.11.14 10:14

Wok má i Ikea a není tak drahý… jsme s ní spokojení už asi 4 roky

Jo taky jsme s mužem dáváali drahé dárky a loni jsme jí koupili mobil a to jsme se skládali se švagrem… no nijak nadšená nebyla a ani nepoděkovala.. nám dali dárek s mužem dohromady za pětikilo takže od letoška nic drahého neuvidí… (letos uštřím, raději koupíme něco dražšího prckovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
5.11.14 10:15

@Krakatice88 jo to je každopádně super nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
5.11.14 10:35

@tatranka1 vzala bych neco jedleho a treba kytku, prijit uplne s prazdnou je blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.14 10:42
@Anael píše:
Když na to zakladatelka prostě nemá, tak si má na Vánoce půjčit, jak začíná být moderní, nebo co? :roll:

Když na to nemá, tak se především nemá ptát, co chce někdo k vánocům a něco mu koupit a koupit drobnost. Zakladatelka napsala, že si „nežijí špatně“, ale splácí auto a kupují výbavičku. Předpokládám, že jim tchyně nekontroluje účty, takže neví úplně přesně, co mají a nemají. Syn se jí zeptal, co chce, řekla pánev. A teď tu snacha řeší, že je to za moc a jakou má tchyně výchovu, že si dovolila chtít pánev.

Pokud na pánev nemají, nebo ji kupovat nechtějí, tak to musí nějak vyřešit, třena to mámě vysvětlit. Ale nemůžou se podivovat, že když se na něco zeptají, někdo jim odpoví. Kdyby chtěla zlatý náhrdelník nebo eurovíkend v Paříži, tak bych to rozhořčení chápala. Ale ona chce pánev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
5.11.14 11:06

@Bábrdl Tak já na dárky za tisíce taky nemám a stejně se ptám, jestli po něčem konkrétním naši netouží. A dokonce ani nemusim udávat „limit“ :roll: Protože oni vědí, v jakých cenových relacích se pohybujeme, a o dárky za tisícovku by si prostě nikdy neřekli :nevim: Tohle je o komunikaci v rodině no. Většinou ten chlap mívá s mámou jiný vztahy než dcera, ne tak blízký, my se s našima známe dobře, tam zkrátka není možný, abychom se nějak takhle „minuli“. Ale mýmu muži by se něco podobnýho klidně stát mohlo. Proto jsem psala, že by v tom měl mít hlavní slovo on, když jsou to jeho rodiče. A buď ty peníze na to obětovat, nebo to mámě nějak vysvětlit. A myslim, že zakladatelka snad není nijak rozhořčená, jen to zkrátka dost nepromysleli a dostali se do prekérní situace, tak přemýšlí, co s tim, aby nevyvovali třeba nějakej konflikt :nevim: A samozřejmě do toho nevidim, ale pokud se tchýně rovnou vyjádřila, jakou ne a že musí bejt „kvalitní“ atd, tak by se opravdu mohlo stát, že třeba Ikeou jí urazej, že opravdu čeká něco za litr a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
5.11.14 11:18
@brumdinka píše:
@maminka159 přesně taky nechápu, kde zakladatelka sebrala tu cenu - kvalitní wok pánev se dá sehnat mnohem mnohem levněji…

Kvalitní pochybuju.. ale záleží, co zas myslíš pod pojmem kvalitní, já rozhodně ne pánev z ikei nebo z tescomy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 11:23

@Moise třeba Tefal…např. tady jen první odkaz z vyhledávače a cena cca 600 http://www.mall.cz/panve-wok#!?menuItemId=15551932

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 11:25

@Bábrdl přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
5.11.14 11:50
@brumdinka píše:
@Moise třeba Tefal…např. tady jen první odkaz z vyhledávače a cena cca 600 http://www.mall.cz/panve-wok#!?menuItemId=15551932

tefal byl tchýní zapovězen jako nekvalitní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 11:53
@krtek93 píše:
@Bábrdl Tak já na dárky za tisíce taky nemám a stejně se ptám, jestli po něčem konkrétním naši netouží. A dokonce ani nemusim udávat „limit“ :roll: Protože oni vědí, v jakých cenových relacích se pohybujeme, a o dárky za tisícovku by si prostě nikdy neřekli :nevim: Tohle je o komunikaci v rodině no. Většinou ten chlap mívá s mámou jiný vztahy než dcera, ne tak blízký, my se s našima známe dobře, tam zkrátka není možný, abychom se nějak takhle „minuli“. Ale mýmu muži by se něco podobnýho klidně stát mohlo. Proto jsem psala, že by v tom měl mít hlavní slovo on, když jsou to jeho rodiče. A buď ty peníze na to obětovat, nebo to mámě nějak vysvětlit. A myslim, že zakladatelka snad není nijak rozhořčená, jen to zkrátka dost nepromysleli a dostali se do prekérní situace, tak přemýšlí, co s tim, aby nevyvovali třeba nějakej konflikt :nevim: A samozřejmě do toho nevidim, ale pokud se tchýně rovnou vyjádřila, jakou ne a že musí bejt „kvalitní“ atd, tak by se opravdu mohlo stát, že třeba Ikeou jí urazej, že opravdu čeká něco za litr a víc.

Tak, napsala jsi to přesně za mě. Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.11.14 11:54
@brumdinka píše:

ano, to je pro tchýni nekvalitní zboží, to nechce  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 11:57
@Moise píše:
tefal byl tchýní zapovězen jako nekvalitní :mrgreen:

a tos vyčetla kde :) pokud vím tak zakladatelka psala jen, že chce pánev a ještě že to říkala jejímu mužovi…to vše ostatní typu, že si tchýně žije na vysoké noze a já nevím co všechno jsou pouhé spekulace

takže já osobně bych to za prvé nechala na manželovi a pokud bysme se nějak domluvili, tak jí koupim jakoukoli lepší pánev a pokud jí nebude dost dobrá, je to pouze a jen její problém, nikoli můj :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný