Holíte si intimní oblasti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
19.3.19 17:28
@terien píše:
Tak to bude asi tím, že ženský a mužský pohlavní orgán se liší. To vás na základce neučili? Muž přes chlupy nemočí ani nemestruuje, tak asi proto.

Přesně tak. Chlap s chlupy prakticky ničím nepřijde do styku, ty naše ano. S močí, s krví, s výtokama…
A k dotazu, ano, já se holím všude, cítím se pak čistá a fresh, s chlupama (kór dole) bych se cítila nepříjemně právě kvůli tomu zmíněnému nahoře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
19.3.19 17:38
@pecenaBrokolice píše:
Přesně tak. Chlap s chlupy prakticky ničím nepřijde do styku, ty naše ano. S močí, s krví, s výtokama…
A k dotazu, ano, já se holím všude, cítím se pak čistá a fresh, s chlupama (kór dole) bych se cítila nepříjemně právě kvůli tomu zmíněnému nahoře. :mavam:

A ty se denně a i před sexem nemyješ a menstruuješ neustále? Já to pořád nechápu, proč by měly ty chloupky jako vadit hygieně?
Pokud je ti to tak pohodlnější, tak se klidně hol, ale je spousta lidí, kteří třeba fakt nemůžou, protože se jim dělají vyrážky a pupínky, které jsou ve finále mnohem ošklivější než těch pár zastřižených chlupů. A taky existuje spousta mužů, kterým se to líbí, jak už tady pár lidí potvrdilo.
Navíc tak nějak nechápu, co vám všem je do pipin jiných žen? Fakt vás to tak trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.3.19 18:02
@pecenaBrokolice píše:
A k dotazu, ano, já se holím všude, cítím se pak čistá a fresh, s chlupama (kór dole) bych se cítila nepříjemně právě kvůli tomu zmíněnému nahoře. :mavam:

cítíš se čistá a fresh :mrgreen: nevím proč, ale připomněla si mi reklamu Albert na tržnici :mrgreen: :P :roll:

• Citovat
  • Upravit
34473
19.3.19 18:07
@Raduna-Raduna píše:
A ty se denně a i před sexem nemyješ a menstruuješ neustále? Já to pořád nechápu, proč by měly ty chloupky jako vadit hygieně?
Pokud je ti to tak pohodlnější, tak se klidně hol, ale je spousta lidí, kteří třeba fakt nemůžou, protože se jim dělají vyrážky a pupínky, které jsou ve finále mnohem ošklivější než těch pár zastřižených chlupů. A taky existuje spousta mužů, kterým se to líbí, jak už tady pár lidí potvrdilo.
Navíc tak nějak nechápu, co vám všem je do pipin jiných žen? Fakt vás to tak trápí?

8o trochu mimo ne? Tady je diskuze, to znamená, že lidé píší své názory, ne že kvůli tomu nemůžou spát. Co se líbí mužům je mi srdečně jedno, já se holim kvůli sobě, bobr se mi hnusí a že se večer vykoupu neznamená, že musím chodit celý den s pochcanym drnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.3.19 18:10
@terien píše:
Tak to bude asi tím, že ženský a mužský pohlavní orgán se liší. To vás na základce neučili? Muž přes chlupy nemočí ani nemestruuje, tak asi proto.

A to neznáš - ať klepeš, jak klepeš, poslední je dycky do kalhot? Krom toho, chlap ho nemá soustavně před sebou jako svíčku. Tos nepozorovala?

No a co se ženského pohlavního orgánu týká, podle toho, jak to podáváš ty, tak pokud se neumeje, ale bude oholená, je dostatečně hygienická.

Tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.3.19 18:15
@botl píše:
A to neznáš - ať klepeš, jak klepeš, poslední je dycky do kalhot? Krom toho, chlap ho nemá soustavně před sebou jako svíčku. Tos nepozorovala?

No a co se ženského pohlavního orgánu týká, podle toho, jak to podáváš ty, tak pokud se neumeje, ale bude oholená, je dostatečně hygienická.

Tak jo.

Neznám, já pinďoura nemám. A že neumíš číst jaksi není můj problém, já totiž nikde nepsala, že neumytá prcina je hygienická, to sis vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
19.3.19 18:16
@terien píše:
8o trochu mimo ne? Tady je diskuze, to znamená, že lidé píší své názory, ne že kvůli tomu nemůžou spát. Co se líbí mužům je mi srdečně jedno, já se holim kvůli sobě, bobr se mi hnusí a že se večer vykoupu neznamená, že musím chodit celý den s pochcanym drnem.

Já za to nemůžu, že nečůráš rovně, ale vzhůru :lol: :lol: :lol:
A můj názor je ten, že každýmu je do toho houby, co kdo další holí nebo neholí mezi nohama, pokud to zrovna není jeho partner nebo partnerka. Ale tahle posedlost tou tzv. hygienou = oholením mi přijde dost…řekněme nezdravá. Asi něco jako anorexie…tam jde taky o nenávist k ženským znakům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.3.19 18:19
@Raduna-Raduna píše:
A můj názor je ten, že každýmu je do toho houby, co kdo další holí nebo neholí mezi nohama, pokud to zrovna není jeho partner nebo partnerka. Ale tahle posedlost tou tzv. hygienou = oholením mi přijde dost…řekněme nezdravá. Asi něco jako anorexie…tam jde taky o nenávist k ženským znakům.

Vždyť jo, at si každý dělá co chce. Já si zase můžu myslet co chci. Já tady teda nikoho posedlého nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.3.19 18:20
@Raduna-Raduna píše:

Vidím to stejně.
Ohánět se zrovna hygienou je nesmysl, hygiena je v tom, že se jeden umeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
19.3.19 18:21
@terien píše:
Vždyť jo, at si každý dělá co chce. Já si zase můžu myslet co chci. Já tady teda nikoho posedlého nevidím :nevim:

Já jo, tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.3.19 18:25
@Raduna-Raduna píše:
Já jo, tebe.
:mrgreen: :mrgreen: no hele já se v jiné diskuzi dozvěděla, že každodenní sprchování je obsese. Takže to, že holení, které je pro někoho součástí běžné hygieny, je považováno za posedlost, už mě ani nepřekvapí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.19 11:44
@Raduna-Raduna píše:

Tady by se mel rozlisovat drn a bobr - drn jsou chlupy nahore nad stydkymi pysky, zenske si tam nechavaji neoholenou carku nebo trojuehelnik, popr holi na sirku ziletky (mu pripad) trisla a na drnu, pripadne se da drn zastrihovat, aby nedelal ten zminovany balonek v pradle a od klitorisu dolu, tzn ceke stydke pysky az po kadak maji oholene. To treba vyhovuje mne.
Pak je takzvany bobr, to znamena nahore chlupo drn a neholene po nim nic, proti gustu…

Takze damy, kdyz vidite ze ma dotycna v bazenu jakykoliv drn, tak to neznamena, ze ma rovnou bobra. Muze byt pod drnem dole peclive pravidelne holena a vy z ni rovnou delate nemoderni spindiru :roll:

A na zaver: vite kdyz je zenska nejbohatsi? Kdyz jde z hajzlu - co chlup, to perlička :mrgreen: (plati pro bobry, v pripade drnu si faktclovek nemoci nahoru na chlupy)

A zadny chlap mi nikdy nevyvratil rčeni, ze v jejich pripade jde poskedni kapka vzdycky do trenek, i kdyby ho oklepaval pulhodky o klandr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7692
20.3.19 11:51
@Hanka1 píše:
A zadny chlap mi nikdy nevyvratil rčeni, ze v jejich pripade jde poskedni kapka vzdycky do trenek, i kdyby ho oklepaval pulhodky o klandr :mrgreen:

Proto ty trenky nosíme. Jako poslední obrannou linii. Klepání pomáhá, ale asi tak na 99% jak říkáš. :palec: Jenže je to problém. My nesmíme klepnout více jak 2×. Jinak už si s ním hrajeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.19 12:06
@Lexter píše:
Proto ty trenky nosíme. Jako poslední obrannou linii. Klepání pomáhá, ale asi tak na 99% jak říkáš. :palec: Jenže je to problém. My nesmíme klepnout více jak 2×. Jinak už si s ním hrajeme.
:mrgreen: :mrgreen:
To je takovy to oklepavam oklepavam a najednou je z oklepavani happy ending :P
  • Citovat
  • Upravit
8397
20.3.19 14:04
@Lexter píše:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria