Nevím, zda s tímto mužem chci mít dítě

Anonymní
29.2.20 17:52

Holky daly by jste partnerovi dítě?

Ahoj všem… z osobních důvodu poprosim o anonym… takže :D mám přítele a jsme spolu chvilku - zítra rok… a ha mám s předchozího vztahu dceru ( 12 let ) on je stejně starý jako já (35) ale děti nemá - žil dosti divokým životem a ha jsem za to rada ze už to má za sebou jelikož mě na tom krachlo manzelstvi protože ex po 15 letech si chtěl užívat… no a teď k problému - vím ze nemam dost času s rozmyslenim se zda mu dat miminko, ale je tu par věci co mě brzdí a proto bych chtěla znát i jiné pohledy na věc… přítel je disgrafik a dislektik a celkove je pomalejší - musí se mu často několikrát Úkol opakovat… když mu řeknu 5× ze jdu zítra ke kamarádce tak se pak diví kam jdu ???? nevím zda je opravdu hloupý nebo je to díky dis… nějak jsem byla na školení a tam jsem zaslechla ze je to dědičný a já dostala strach ze kdybych s nim mimco měla tak zda by nemělo ve škole a školce nějaké problémy… přítel nemá řidičák takže veškeré tyhle věci by byly na mě a já jsem na vaskach… neodsuzujte mě jen mi prosím poraďte zda jste se setkali s něčím podobným a jak to všechno dáváte… dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
29.2.20 17:56
@Anonymní píše:
Ahoj všem… z osobních důvodu poprosim o anonym… takže :D mám přítele a jsme spolu chvilku - zítra rok… a ha mám s předchozího vztahu dceru ( 12 let ) on je stejně starý jako já (35) ale děti nemá - žil dosti divokým životem a ha jsem za to rada ze už to má za sebou jelikož mě na tom krachlo manzelstvi protože ex po 15 letech si chtěl užívat… no a teď k problému - vím ze nemam dost času s rozmyslenim se zda mu dat miminko, ale je tu par věci co mě brzdí a proto bych chtěla znát i jiné pohledy na věc… přítel je disgrafik a dislektik a celkove je pomalejší - musí se mu často několikrát Úkol opakovat… když mu řeknu 5× ze jdu zítra ke kamarádce tak se pak diví kam jdu ???? nevím zda je opravdu hloupý nebo je to díky dis… nějak jsem byla na školení a tam jsem zaslechla ze je to dědičný a já dostala strach ze kdybych s nim mimco měla tak zda by nemělo ve škole a školce nějaké problémy… přítel nemá řidičák takže veškeré tyhle věci by byly na mě a já jsem na vaskach… neodsuzujte mě jen mi prosím poraďte zda jste se setkali s něčím podobným a jak to všechno dáváte… dekuji

Rozmysli si, jestli chceš to dítě pro něj a nebo pro sebe, nebo dokonce pro vás jako pro rodinu. Jestli ho chceš pro něj a rozejdete se, tak mu ho dáš? To, že si nepamatuje, že jdeš ke kamarádce, je úplně normální. U nás co není v kalendáři napsané, to není.

• Citovat
  • Upravit
727
29.2.20 17:59

Tak soudě dle tvého psaného projevu, a to co do obsahu, formy, interpunkčních znamének, byste/ by jste,… Ti radím: JDI DO TOHO PO HLAVĚ! Vy dva jste pro sebe stvoření a dědičná zátěž je asi to poslední, co bych viděl jako komplikaci. A za takových deset let, až malej trochu odroste, bych viděl hodně perspektivní melouch v podobě výměny manželek.. pěkně prosím, prstíčkem hrabu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.20 18:01

Teda promiň, ale máš tam tolik hrubek, že je otázka, po kom by to to dítko mělo :) Jinak moje sestra, dislektik, disgrafik - má dva červené diplomy :))) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.2.20 18:07

A on dítě chce? Ty chceš další dítě? Máte ho jak uživit? Myslím že to jsou mnohem důležitější otázky než otázka dědičné zátěže ve formě dys. Já jsem dyslektik a mám vysokou. A řidičák si může udělat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
29.2.20 18:10

Jsem dysgrafik a dyslektik, v srdci mám žár a v oku mám tik…
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45717
29.2.20 18:12

Ja bych mu dite nedavala, ja bych ho dala sobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 18:12

Můj syn byl ve škole také dyslektik a má také vysokou školu.

• Citovat
  • Upravit
4380
29.2.20 18:25

On je sam spise jako tvoje dite ne, s takovym hlupackem bych nebyla a vubec bych s nim neplodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.2.20 18:28
@Anonymní píše:
Ahoj všem… z osobních důvodu poprosim o anonym… takže :D mám přítele a jsme spolu chvilku - zítra rok… a ha mám s předchozího vztahu dceru ( 12 let ) on je stejně starý jako já (35) ale děti nemá - žil dosti divokým životem a ha jsem za to rada ze už to má za sebou jelikož mě na tom krachlo manzelstvi protože ex po 15 letech si chtěl užívat… no a teď k problému - vím ze nemam dost času s rozmyslenim se zda mu dat miminko, ale je tu par věci co mě brzdí a proto bych chtěla znát i jiné pohledy na věc… přítel je disgrafik a dislektik a celkove je pomalejší - musí se mu často několikrát Úkol opakovat… když mu řeknu 5× ze jdu zítra ke kamarádce tak se pak diví kam jdu ???? nevím zda je opravdu hloupý nebo je to díky dis… nějak jsem byla na školení a tam jsem zaslechla ze je to dědičný a já dostala strach ze kdybych s nim mimco měla tak zda by nemělo ve škole a školce nějaké problémy… přítel nemá řidičák takže veškeré tyhle věci by byly na mě a já jsem na vaskach… neodsuzujte mě jen mi prosím poraďte zda jste se setkali s něčím podobným a jak to všechno dáváte… dekuji

Být dyslektik a dysgrafik znamená mít potíže při učení čtení a psaní. Ten problém máš taky. Je tím tvůj život nějak negativně poznamenaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.20 18:34

Bert ho, takový je pro tebe pravým požehnáním - až po něm budeš chtít pětkrát zaplatit alíky a on si to odeslanou platbu nikdy nebude pamatovat, bude se ti to určitě hodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
29.2.20 18:35

Můj muž je taky dys, a hrozně zapomíná..no jako může mě to iritovat, ale to je tak všechno. Jinak je úžasný. Dědičnost je loterie. Lidé nejsou dokonalí a mně to vůbec nevadí. Našemu synkovi je rok a je skvělý. Mám ještě dva starší kluky z prvního manželství, a jeden má neurovyvojove problémy. A to mi nepřišlo na nikom z rodiny nic zvláštního. :nevim:
Jestli chceš dítě, tak do toho, máš nejvyšší čas ( taky máme mezi dětmi velké rozdíly, nejmladšího jsem měla v 35). Jestli chceš dokonalé dítě, tak se na to radši vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.2.20 22:19
@Anonymní píše:

Pokud ho miluješ tak ho máš brát takovyho jaký je a to se vším všudy.. To si určitě věděla od samého začátku do čeho jdeš a že jednou bude dítko chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí