Holky, já se taaaak nudím :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
17.3.12 20:34
tetma píše:
danyk píše:
tetma píše:
jee taky bych se ráda nudila-bohižel mám pohotovost :! :! takže čekám kdy zavolají a budu muset vyrazit,teda doufám,že nezavolají ve 2 ráno :cert: :cert:
kam Tě můžou zavolat?
Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlení :mrgreen: u lidí s ment.postižením)

tak ať je vše v klidu a ty nikam nemusíš vyjíždět. A můžeš se tu nudit s náma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.3.12 20:35
tetma píše:
danyk píše:
tetma píše:
jee taky bych se ráda nudila-bohižel mám pohotovost :! :! takže čekám kdy zavolají a budu muset vyrazit,teda doufám,že nezavolají ve 2 ráno :cert: :cert:
kam Tě můžou zavolat?
Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlení :mrgreen: u lidí s ment.postižením)

Teda, tak to je asi hodně náročná práce. 8o Jsem netušila, že to je „nonstop“ služba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.3.12 20:35
cherubínek píše:
tetma píše:
danyk píše:
tetma píše:
kam Tě můžou zavolat?
tak ať je vše v klidu a ty nikam nemusíš vyjíždět. A můžeš se tu nudit s náma :mrgreen:

jee to by bylo fajn,ale i tak jdu na zítra vařit bramboryc,ale ještě se příjdu nudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.3.12 20:36
tessika píše:
tetma píše:
danyk píše:
tetma píše:
kam Tě můžou zavolat?
Teda, tak to je asi hodně náročná práce. 8o Jsem netušila, že to je „nonstop“ služba.

je to práce jako každá jiná ;) má svoje pro i proti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.3.12 20:40

Já jsem dnes byla dlouho venku se psem, pak jsme vařili, koukali na film - při filmu usnul pes i přítel, tak jsem to vypla a od tý doby se učím. A jak jsi strávila dnešní den ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.3.12 20:41
cimbík píše:
makapi píše:
takový krásný den a já ho ke konci strávila na policajtech. holky na dětským hřišti mi ukradli kabelku s dokladama, klíčema, telefonem, dost penězma… rodina se dvouma dětma, chápete to? :zed: :zed: :zed: :zed:
takže nálada pod bodem mrazu :,(
na policajty musím ještě zítra, utekla jsem jim kvůli kojení…
ale jsme všichni zdravý, já vím :|
hajzlové!
8o 8o 8o , to teda zírám. Na kterým hřišti, smím-li se zeptat??? A máš aspoň podezření na někoho?

v parku na tom hřišťátku u starýho mostu… zstavili jsme se jen na chvilku na kojení…
teď řešíme, co všechno budu muset zařizovat a oběhávat - se dvouma malýma dětma to bude radost
a policajtům jsem slíbila, že tam zítra ještě zajedu a teď mi došlo , že nemám jak… na pěšky to je půl dne v tahu a autem mě zastaví jiný policajti a ještě mě zkásnou a seberou akorát body… Murphyho zákon je jediný zákon, kt funguje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.3.12 20:47

Já píšu mejl kamarádce, líčím jí zážitky od pediatra :pocitac: a čekám, kdy se ozve manžel, jestli se s příslužby vrátí.

Příspěvek upraven 19.01.17 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
17.3.12 20:52

taky se brutálně nudím,přítel hraje na PC ty jeho strašně záživné hry a já nevím co bych :think: jooo ještě max 14 dní a už se nudit opravdu,ale opravdu nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
17.3.12 20:59
katkabanova píše:
taky se brutálně nudím,přítel hraje na PC ty jeho strašně záživné hry a já nevím co bych :think: jooo ještě max 14 dní a už se nudit opravdu,ale opravdu nebudu :D

No se dvěmi dětmi opravdu, ale opravdu, ale fakt OPRAVDU!!! :lol: Ty jo, obdivuju, já mám dost i s tou mojí JEDNOU malou dračicí, tak ti přeju, ať to jsou hodní andílci. :)

My byli dnes v parku, snědli jsme KFC, nakupovat a domů. Zítra jdeme na kebab a do parku, takže si užíváme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.3.12 21:00

Já se taky děsně nudím… přítel na fotbale, dítě žádné, a nuda jak prase..... :cert: :cert: :cert:
Jinak teda co to jakao je?? Krást takhle s dětma??? 8o 8o 8o 8o snad se alespoň doklady najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.3.12 21:03

Já mít toho svýho prcka ve dvojitém vydání, tak jsem se dávno oběsila.

Příspěvek upraven 19.01.17 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.3.12 21:06

to je příklad, co? Chvilku kabelka bez dozoru, šup pro ní a děti jdeme, dneska máme vyděláno!
Zrovna v pátek jsem šla kupovat malýmu botičky a nakonec nekoupila, protože se mi zdály nekřesťanky drahý. Takže peníze mi zůstaly v peněžence… To měli dneska super úlovek! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.3.12 21:06

Teda holky čučím co se všechno dneska děje 8o okrást maminku na dětském hřišti je teda vrchol! :twisted:
Já mám chlapa na tahu a jelikož maličká plakala a plakala tak jsem musela jít domů abych jí uložila a usnula hned potvůrka jen jsem se tam už nevracela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.3.12 21:07
danyk píše:
Já mít toho svýho prcka ve dvojitém vydání, tak jsem se dávno oběsila.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.3.12 21:07
makapi píše:
to je příklad, co? Chvilku kabelka bez dozoru, šup pro ní a děti jdeme, dneska máme vyděláno!
Zrovna v pátek jsem šla kupovat malýmu botičky a nakonec nekoupila, protože se mi zdály nekřesťanky drahý. Takže peníze mi zůstaly v peněžence… To měli dneska super úlovek! :zed:

Ach jo :zed: tohle fakt musí mrzet :( :roll: já bych jim za tohle snad usekla ruce :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová