Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tetma píše:danyk píše:Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlenítetma píše:kam Tě můžou zavolat?
jee taky bych se ráda nudila-bohižel mám pohotovost![]()
takže čekám kdy zavolají a budu muset vyrazit,teda doufám,že nezavolají ve 2 ráno
![]()
u lidí s ment.postižením)
tak ať je vše v klidu a ty nikam nemusíš vyjíždět. A můžeš se tu nudit s náma ![]()
tetma píše:danyk píše:Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlenítetma píše:kam Tě můžou zavolat?
takže čekám kdy zavolají a budu muset vyrazit,teda doufám,že nezavolají ve 2 ráno
![]()
Teda, tak to je asi hodně náročná práce.
Jsem netušila, že to je „nonstop“ služba.
cherubínek píše:tetma píše:tak ať je vše v klidu a ty nikam nemusíš vyjíždět. A můžeš se tu nudit s námadanyk píše:Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlenítetma píše:kam Tě můžou zavolat?
![]()
jee to by bylo fajn,ale i tak jdu na zítra vařit bramboryc,ale ještě se příjdu nudit
tessika píše:tetma píše:Teda, tak to je asi hodně náročná práce.danyk píše:Do práce - mám pohotovost a kdyby něco nějaký klient potřeboval nebo se něco dělo jako epileptický záchvat atd. tak vyrážím ( neporacuju v erotických službách,ale v chráněném bydlenítetma píše:kam Tě můžou zavolat?
![]()
Jsem netušila, že to je „nonstop“ služba.
je to práce jako každá jiná
má svoje pro i proti ![]()
Já jsem dnes byla dlouho venku se psem, pak jsme vařili, koukali na film - při filmu usnul pes i přítel, tak jsem to vypla a od tý doby se učím. A jak jsi strávila dnešní den ty?
cimbík píše:makapi píše:
takový krásný den a já ho ke konci strávila na policajtech. holky na dětským hřišti mi ukradli kabelku s dokladama, klíčema, telefonem, dost penězma… rodina se dvouma dětma, chápete to?![]()
![]()
![]()
takže nálada pod bodem mrazu
na policajty musím ještě zítra, utekla jsem jim kvůli kojení…
ale jsme všichni zdravý, já vím
hajzlové!![]()
![]()
, to teda zírám. Na kterým hřišti, smím-li se zeptat??? A máš aspoň podezření na někoho?
v parku na tom hřišťátku u starýho mostu… zstavili jsme se jen na chvilku na kojení…
teď řešíme, co všechno budu muset zařizovat a oběhávat - se dvouma malýma dětma to bude radost
a policajtům jsem slíbila, že tam zítra ještě zajedu a teď mi došlo , že nemám jak… na pěšky to je půl dne v tahu a autem mě zastaví jiný policajti a ještě mě zkásnou a seberou akorát body… Murphyho zákon je jediný zákon, kt funguje ![]()
Já píšu mejl kamarádce, líčím jí zážitky od pediatra
a čekám, kdy se ozve manžel, jestli se s příslužby vrátí.
Příspěvek upraven 19.01.17 v 09:20
taky se brutálně nudím,přítel hraje na PC ty jeho strašně záživné hry a já nevím co bych
jooo ještě max 14 dní a už se nudit opravdu,ale opravdu nebudu ![]()
katkabanova píše:
taky se brutálně nudím,přítel hraje na PC ty jeho strašně záživné hry a já nevím co bychjooo ještě max 14 dní a už se nudit opravdu,ale opravdu nebudu
No se dvěmi dětmi opravdu, ale opravdu, ale fakt OPRAVDU!!!
Ty jo, obdivuju, já mám dost i s tou mojí JEDNOU malou dračicí, tak ti přeju, ať to jsou hodní andílci. ![]()
My byli dnes v parku, snědli jsme KFC, nakupovat a domů. Zítra jdeme na kebab a do parku, takže si užíváme. ![]()
Já se taky děsně nudím… přítel na fotbale, dítě žádné, a nuda jak prase.....
![]()
Jinak teda co to jakao je?? Krást takhle s dětma???
snad se alespoň doklady najdou.
Já mít toho svýho prcka ve dvojitém vydání, tak jsem se dávno oběsila.
Příspěvek upraven 19.01.17 v 09:21
to je příklad, co? Chvilku kabelka bez dozoru, šup pro ní a děti jdeme, dneska máme vyděláno!
Zrovna v pátek jsem šla kupovat malýmu botičky a nakonec nekoupila, protože se mi zdály nekřesťanky drahý. Takže peníze mi zůstaly v peněžence… To měli dneska super úlovek! ![]()
Teda holky čučím co se všechno dneska děje
okrást maminku na dětském hřišti je teda vrchol! ![]()
Já mám chlapa na tahu a jelikož maličká plakala a plakala tak jsem musela jít domů abych jí uložila a usnula hned potvůrka jen jsem se tam už nevracela ![]()
danyk píše:
Já mít toho svýho prcka ve dvojitém vydání, tak jsem se dávno oběsila.
makapi píše:
to je příklad, co? Chvilku kabelka bez dozoru, šup pro ní a děti jdeme, dneska máme vyděláno!
Zrovna v pátek jsem šla kupovat malýmu botičky a nakonec nekoupila, protože se mi zdály nekřesťanky drahý. Takže peníze mi zůstaly v peněžence… To měli dneska super úlovek!
Ach jo
tohle fakt musí mrzet
já bych jim za tohle snad usekla ruce
![]()