Hláška "holky jsou lepší" - v čem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
8.2.20 11:05
@Bubla Bůčková píše:
A taky 10 procentní šance na gaye :pankac:

A tím pádem 10 procentní šance, že budeš tchyně i maminka v jednom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.2.20 11:06
@belladonna píše:
Já jen k té hře, to přeci neplatí, že co kluk, to si neumí hezky klidně hrát a co holka, to si pěkně hraje a je hodná. Naopak kamarádka má holky zivle zlobive obě náročné.

já nemluvím o zlobení, já mluvím o to jejich světě. Netvrdém, že je to dogma, nicméně moje zkušenost s dětma a není jich málo. Kluci lítají, honí se, skáčou, řvou, bojujou, neposedí, když se koupou, holky se koupou, kluci stříkají, skáčou, magoří, likvidují bazén, když jdou ke koňům, holky se starají, kluci vezmou klacky a při hře na rytíže máchají okolo těch zvířat klackama. Je to prostě ve všem. Ve sportu, a to jsme zrovna měli spuperfinále ženské a mužské ligy, a je to vidět i v těch dětských kategoriích, chlapi do sebe strkají, narážejí, jsou brutální, dokola se ošetřuje nějaké zranění. To prostě v tom holčičím týmu není. Mohla bych psát 100 dalších příkladů. Já nepíšu o zlobení, já píšu o tom holčičím a klučičím světě. Holky si vlezou na trampolínu a skáčou, kluci si vlezou na trampolínu a ptákoviny, nemůžou skákat normálně, skáčou do sítě, na okraje, čímž to ničí. Já prostě na chlapečky nejsem stavěná. Proto já napíšu, že jsou holky lepší, pro mě jednoznačně jsou. Ale rozhodně to není myšlené jsou lepší jako lepšími lidmi, nebo že jsou něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.2.20 11:07

Mě teda přijde ujetý, když ženská napíše, že ji holčičí svět není blízký :lol: to se jako cítíte být mužem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.2.20 11:11
@Bubla Bůčková píše:
Máš naprostou pravdu. Je se tím potřeba počítat, ale netrápit se, kdoví co bude za deset, dvacet let a co za třicet. Vem si dnešní stav vlastního bydlení totální průšvih, snad 70 procent 25 letých bydlí stále u rodičů. Můj plán je tedy naplno užívat dětství syna, kdy jsem pro něj bohyně a všechno to nasosat do nějakých těch deseti let a pak se vrhnout opět na sebe, koníčky, cestování, nový směr… Trochu ot, ale proto za mě velké ne „odkládání“ k babičkám, jesle, školka… Cítím, že mám omezený čas, možná je to někomu směšné. A třeba nakonec budu příjemně překvapená.

Bereš to sportovně, tohle je ono. Holky jsou v tomhle jiné, I ta starší mi klidně dá před školou u auta pusu, protože jí jako holce není trapně. Kámoška musí 13letého vysazovat za rohem, aby nikdo neviděl, že ho vozí maminka. Když ho vezu já, tak smůla, tuhle držkoval, tak jak vylézal z auta, tak jsem na něj zahulákala, jestli pusa tetě nebude :mrgreen: Mohl mě pohledem zabít :mrgreen: to je prostě sto a jedna maličkost, jak jsou jiní. A někomu je to jedno, někomu vyhovuje klučičí svět a někomu holčičí. Moje tety zase miluje ten klučičí a vyloženě si to užívá. Já ne. A já budu klidně jednou odkládací babička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278

Já zas slýchám, že kluci jsou lepší. Že je s nimi min práce. Tak si vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108973

@Mmmanka

podle mně jsou holky lepší, lépe si s nimi rozumíme, můžeme dělat ty holčičárny…culičky, šatičky..prostě jako stejné pohlaví k sobě máme blíž :D Asi…mám dva kluky, tak osobní zkušenost nemám. Zase to zklamaní, když je holka chováním spíš kluk, to už zase raději kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
8.2.20 11:16

Holky jsou lepší jsem slyšela hodněkrát, například pokaždé, když jsem přišla z ultrazvuku s holčičím ortelem… je to naprosto nejde. ilnější věta, pokud chcete od začátku kluka (a všichni to vědí) a čekáte čtvrtou dceru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.2.20 11:16
@terien píše:
Mě teda přijde ujetý, když ženská napíše, že ji holčičí svět není blízký :lol: to se jako cítíte být mužem?

Hele neumím vařit, nemeju okna… Zkrátím to nejsem bydlenka. Neumím se malovat, mám hrozný vlasy, jsem nešikovná na nějaký tvoření, vyrábění… No v tomhle smyslu si říkám, že holce bych toho moc nedala, jen by k tomu všemu podědila velkou pr.del a neupravitelny vlasy. Takhle tomu rozumím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108973
8.2.20 11:20
@Alyss píše:
Já to taky nechápu a taky se s tím často setkávám :roll:
Teď když jsme čekali malou, to bylo na denním pořádku komentáře typu : hlavně aby to byla holka… Snad to nebude kluk… Holky jsou lepší, uvidíš 8o Hrozně mě to rozčilovalo. A rozčiluje mě to doteď, kdyz to někdo říká a to hlavně kvůli těm klukům, jak se asi musí cítit, když tohle zaslechnou?
Já mám straší kluky bezvadný a klidně bych měla dalšího kluka, hlavně že jsou zdraví.
tak mají aspon školu života hned od mala ..aspon nebudou nafoukaní a malí narciskové :D
@Anonymní píše:
Moje tchýně vždycky říkala, že by chtěla samé vnučky, že holky jsou lepší. Když jsem potratila a ona zjistila, že to byla holka, tak řekla, že jí to mrzí o to víc :roll: :roll: :roll: jako odměnu má tři vnuky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
taky doufám, že případne vnouče bude holka .Zatím bude jen nevlastní a to bude kluk. .
@Mmmanka píše:
To je mozne, ale ta formulace mi prijde takova fakt nestastna. :lol: Takovy to, holky jsou lepsi, ale diky komu ty holky vlastne ty holky maji? Bez spermie by nebyla ani holka ani kluk. :lol: :mrgreen:

tak to s tím nijak nesouvisí díky komu tomu mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14185
8.2.20 11:21
@terien píše:
Mě teda přijde ujetý, když ženská napíše, že ji holčičí svět není blízký :lol: to se jako cítíte být mužem?

Taky se tomu divim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.2.20 11:22
@Bubla Bůčková píše:
Hele neumím vařit, nemeju okna… Zkrátím to nejsem bydlenka. Neumím se malovat, mám hrozný vlasy, jsem nešikovná na nějaký tvoření, vyrábění… No v tomhle smyslu si říkám, že holce bych toho moc nedala, jen by k tomu všemu podědila velkou pr.del a neupravitelny vlasy. Takhle tomu rozumím já.

Ale máš ženskou duši přece. Já taky neumím knedlíky a mám tu často bordel, ale jsem žena každým coulem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14185
8.2.20 11:24
@Šáruší píše:
Bereš to sportovně, tohle je ono. Holky jsou v tomhle jiné, I ta starší mi klidně dá před školou u auta pusu, protože jí jako holce není trapně. Kámoška musí 13letého vysazovat za rohem, aby nikdo neviděl, že ho vozí maminka. Když ho vezu já, tak smůla, tuhle držkoval, tak jak vylézal z auta, tak jsem na něj zahulákala, jestli pusa tetě nebude :mrgreen: Mohl mě pohledem zabít :mrgreen: to je prostě sto a jedna maličkost, jak jsou jiní. A někomu je to jedno, někomu vyhovuje klučičí svět a někomu holčičí. Moje tety zase miluje ten klučičí a vyloženě si to užívá. Já ne. A já budu klidně jednou odkládací babička :mrgreen:

No, holcicky jsou takove pritulnejsi :dance:.Dcera musi da pusu i v 16-ti :).

Ma kamaradka ma 3 holcicky a je jí lito, ze nikdy nebude mit možnost si se svym synem zatancovat na maturaku, na svatbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.2.20 11:26
@terien píše:
Ale máš ženskou duši přece. Já taky neumím knedlíky a mám tu často bordel, ale jsem žena každým coulem.

No já si spíš myslím, že je to pak taková i poza, já si rozumím s chlapama, ženský jsou slepice :roll: to přece je úplně něco jiného. Když jsem v zoo nebo v pohádkovém lese s dítětem, tak je to jaký svět? A že doma nemá na jezdeni kočárek ale sekačku, tak už je to zas i opačně pro někoho klučičí svět, kterému nerozumí :roll: celkem blbá hláška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
8.2.20 11:27

Nejlepší je páreček, si myslím já. :andel:
Mám kluka i holku tři roky od sebe a super, mužský princip, ženský princip, když by člověk zabil jednoho, druhý je k sežrání láskou a pak si to prohodí. :pocitac: :mrgreen:
Pokud bych si měla vybrat, jestli jen chlapečky nebo jen holčičky, nevybrala bych si. :nevim:
Teď v jejich dospělosti to už vůbec nemá chybu.
Jinak ale myslím, že tohle teoretizování, co je lepší, stejně nemá smysl.
Maminy holek tvrdí, že ony by kluky vůbec, protože mužský svět vzdálený, maminy kluků zas naopak… mám několik kamarádek - matek kluků, a ty s oblibou tvrdí, že ony by s holkama neuměly a bohudíky za jejich chlapečky.
A jako kdyby se narodila holka, tak co? ;) Daly by ji do baby boxu, protože by s ní neuměly? Ale uměly, tvrdím já, zrovna, jako by máma holek krásně uměla se synem. a jak ráda. Akorát holt mají kluky/holky, takže mašličky culíčky/přetahování kůžičky na šulínku jsou kyselý hrozny. :jazyk:

Příspěvek upraven 08.02.20 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
8.2.20 11:29
@Bubla Bůčková píše:
No já si spíš myslím, že je to pak taková i poza, já si rozumím s chlapama, ženský jsou slepice: to přece je úplně něco jiného. Když jsem v zoo nebo v pohádkovém lese s dítětem, tak je to jaký svět? A že doma nemá na jezdeni kočárek ale sekačku, tak už je to zas i opačně pro někoho klučičí svět, kterému nerozumí :roll: celkem blbá hláška.

Ježišmarjáá přesně, Kdykoli slyším "já jsem asi spíš chlap… :oops: :oops: " mě napadne, že se holčina s tou pipkou evidentně doposud nevyrovnala, chlapi ji jako chlapa taky nikdy brát nebudou (a pokud jo, upřímnou soustrast :roll: ), takže tahle póza ve mě budí spíš soucit, než i jen stín respektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí