Hláška "holky jsou lepší" - v čem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106906
8.2.20 20:43
@_.Emilyyy píše:
Tak neni to pravidlo :).
A kdyz jsou tu kluci pritulnejsi a mame tu pusu daji, tak k tatovi nejsou pritulny vubec..

tak to bys měla vidět syna přitele…to je vyložený tatánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.2.20 20:43

@Anna766 já teď byla a dětmi u doktora. Plná cekarna lidí (dětí). Všichni kluci (různá věková škála) seděli, četli si nebo si v klidu hráli, povídali… A pak tam byly dvě roztomile blonďaté holčičky, co tam řvaly, hazely po sobě i ostatních hračky, boty, praly se, narážely motorkou do dveří ordinace apod. :mrgreen:

O pohlaví to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149349
8.2.20 20:44
@Alyss píše:
@Anna766 já teď byla a dětmi u doktora. Plná cekarna lidí (dětí). Všichni kluci (různá věková škála) seděli, četli si nebo si v klidu hráli, povídali… A pak tam byly dvě roztomile blonďaté holčičky, co tam řvaly, hazely po sobě i ostatních hračky, boty, praly se, narážely motorkou do dveří ordinace apod. :mrgreen:O pohlaví to fakt není.

Pravda, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
8.2.20 20:45

@Venetia komplet styl, jakým je to napsané. Přát si můžeš jakékoliv pohlaví. někdo má radsi kluky, někdo holky. Ale když se ti narodí zdravé dítě, je hnus tvrdit, že se budeš nějak muset smířit s tím, že to není to pohlaví, které sis přála.

Příspěvek upraven 08.02.20 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.2.20 20:46
@Šáruší píše:
určitě nemusí, já jsem třeba byla dobrá snacha, tchyně loni zemřela, teď to byl v pondělí rok a stále mi chybí a je mi po ní smutno. A manžel ji miloval, opravdu ji miloval z celého srdce a byl to hodný syn. Nicméně stejně jako většina mužů neměl ty buňky co mají ženy, jelo se tam, když jsem naplánovala já, zavolal většinou, když jsem mu řekla dlouho si nevolala mámě, jel koupit kytku když jsem řekla hele, máma bude mít narozeniny, fotky dětí, pokroky dětí, to jsem jí posílala já, on by po tom ani nevzdechl. Když tchyně jakže dělala něco mimo naše chápání a on by se jako chtěl zlobit a vymezovat, byla jsem to já, kdo uklidňoval situaci, že každý máme své mouchy. Já nikoho nestraším, já prostě konstatuji to, co si myslím a to, co já vidím. A konstatuji to proto, že vysvětluji, proč někdo řekne, že jsou holky lepší a jak to v podstatě myslí, že to není vyvyšování člověka nad člověka. Kdybych měla syna, viděla bych ho jinak, mateřská láska je v tomhle výjimečná, je totiž slepá a nekritická, takže i já bych viděla v tom synovi andílka, jako to vidí ve svých synech jiní. Ale myslím se, že holky jsou PRO MĚ, lepší, jsou mé splněné přání a jsem tak spokojená.

Jo jo, je to tak. Nějaký ty výjimky budou na obou stranách a jako mamka syna, doufám že zrovna u nás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.2.20 20:50

@warita
Takze synovi nedovolis auta, prestoze je bude zboznovat? Jestli bude i tvuj syn milovnik aut, tak ho to bude mrzet.
Muj syn by velice trpel. Obcas nadavam, hudruji, ze otevru kos nebo rovnou okno a budu hazet sipky do popelnice, jestli na auto opet stoupnu, sednu nebo lehnu. Ale neudelala bych to. To by bylo horsi, jak ho striskat. On autama zije. Pistolky atd. to ho nikdy nebralo, nevyzaduje, ale auta to je jeho hobby. Na trenink fotbalu ho vozim 2× tydne od 4r., kluci potrebuji pohyb, vyradit svou energii. Plus miva o vikendech zapasy. Mi to nebavi, fotbal, hokej neprozivam, ale mlade to ma rado. Prece mu nebudu branit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.2.20 20:57

Vcera jsem byla na sk. plese. Nejsem moc zastancem deti pod 15r. na plese. Ale vcera tam bylo spoustu mladsich 13-15r. (po tombolu). Bylo hezke, kdyz mladez a rodic spolu tancili. Jeden rebel pubertalni delal mamce cely vecer garde.
Jaky vztah si clovek s ditetem vytvori, takovy ho bude mit a bude sklizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
8.2.20 20:59
@Venetia píše:
tak to bys měla vidět syna přitele…to je vyložený tatánek

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 20:59
@Cuddy píše:
@warita ale, tvemu synovi je par dni, v podstate je jeste vetrelec ve tvem vztahu s dcerou. Hadam, ze za dva az tri roky budes bluvit jinak. Navic je druhotozeny, bude vzhlizet k sestricce, misto divokeho hrani ti bude spis po byte litat v satech.

Jiste. Je to moje dite, urcite nebudu preferovat dceru, jenom proto, ze ma to spravne pohlavi. Chci, aby se citil milovany a nic mu nechybelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 21:00

@Kelsey nic nepisu o nedovoleni. Rikam, ze ta predstava se mi nelibi. Dostane to, co bude chtit. Dcera si jeden cas taky hrala s auticky. Ted je panenkova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
8.2.20 21:02
@Anna766 píše:
Píšu že syn není typický kluk. Nejvic to asi bylo zklamání pro mého tatínka, který to ale nedával najevo a miloval ho přesto, že s ním nemohl jít hrát ten fotbal a hrát si s auty a podobně. Venoval se mu i tak dost. Nikdy mu za to nebudu dost vděčná, děti na dědu stále vzpomínají i když už tu s námi devět let není.

Ja to verim, ze pro ty chlapy to muze byt zklamání, ale oni se s tim vzdy urcite srovnávají :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
8.2.20 21:03

@Kelsey
Warita nepodporuje ani plastové panenky, nedovoli se dceri dívat na Frozen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 21:04
@karkarka píše:
@warita doufám, že si to jednou přečte tvůj syn. Hnus. A to máš děti vymodlene a ještě jsi starší matka.

a co to ma spolecneho se starsi matkou?

Jinak, nic hnusneho jsem nepsala. Snazila jsem se jenom zamyslet nad tim, proc preferuju holcicky. Ta preference tam proste je. Zakladatelka se ptala, ja odpovedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
8.2.20 21:08
@Kelsey píše:
@warita
Takze synovi nedovolis auta, prestoze je bude zboznovat? Jestli bude i tvuj syn milovnik aut, tak ho to bude mrzet.
Muj syn by velice trpel. Obcas nadavam, hudruji, ze otevru kos nebo rovnou okno a budu hazet sipky do popelnice, jestli na auto opet stoupnu, sednu nebo lehnu. Ale neudelala bych to. To by bylo horsi, jak ho striskat. On autama zije. Pistolky atd. to ho nikdy nebralo, nevyzaduje, ale auta to je jeho hobby. Na trenink fotbalu ho vozim 2× tydne od 4r., kluci potrebuji pohyb, vyradit svou energii. Plus miva o vikendech zapasy. Mi to nebavi, fotbal, hokej neprozivam, ale mlade to ma rado. Prece mu nebudu branit.

Vidis, to kdybych mela syna fotbalistu, tak bych byla hrda :), ikdyby hrál pozdeji za tu nejnižší ligu :mrgreen:
A to ldybych mela syna s mym současným pritel, tak by to bylo dost pravděpodobně, ze by se z neho stal fotbalista :)

Příspěvek upraven 08.02.20 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 21:08
@_.Emilyyy píše:
@Kelsey
Warita nepodporuje ani plastové panenky, nedovoli se dceri dívat na Frozen…

Si pis! :mrgreen: A nejen Frozen, nemam rada tvorbu od Disney vseobecne a komercialni stranku toho podporovat taky nechci. Takze mi do domu nepachnou zadne predrazene kycoviny s frozen motivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí