Hláška "holky jsou lepší" - v čem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
8.2.20 22:48
@belladonna píše:
No to se mi právě nechtělo, to bude dlouhý to vypisovat. „Holčičí svět je děsný. Pořád se jen finti a oblekaji, když si odrou koleno, tak piští, svět boje o co nejdokonalejší vzhled o uloveni největšího frajera, svět neustálého uklizeni a buzerace okoli. Svět sprostých slov, intrik pomlouvani a ubližování slabším.“ Tak se to dá taky napsat. Nebudem si tu preci hrát na to, že ženský žádne negativní stránky nemají. :mrgreen: :)

O tom jsem tu psala, ze je prave mic fajn, resit s dcerou módu. Takove ty chvilky mam rada ;).Mzu si nechat od ni poradit o mym outfitu, resit líčení atp :palec:
Jo dcera resi obleceni, vzhled a celkove tu módu a je se v dceri uplne vidim :) :srdce:.Frajera uz ma, tak to uz neresi :lol:.
K tomu neustálému uklizeni- jo, svuj pokoj ma porad uklizeny to je fakt, ale aby udelala nejake domaci prace to vubec :nevim:
Ale je pravda, ze ty holky umi hodne buzerovat a pomlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.2.20 22:51

V porovnání kolektivů beru chlapský nad ženským v podstatě vždy.

Celkově o sobě vím, že preferuju muže i jako kamarády právě kvůli tomu menšímu intrikaření. Ale nedokážu si představit, že bych tyhle svoje tendence nějak projektovala do dětí, že bych se musela smiřovat s narozením dcery apod. Mám to úplně oddělené od jakýchkoliv svých dospěláckých preferencí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.2.20 22:54
@terien píše:
To jsi asi nepracovala s chlapama :roll: neexistují větší drbny, pomlouvači a donašeči než chlapi. Vždycky se musím smát, když mi někdo vypráví, jak jsou feroví :lol:

Však to byla jistě reakce na tamtamu a její mužský svět. Že by muži byli ferovi, to taky neznam. Ale že by ženský byly ferovejsi, tak to vůbec nemusí být. Že by ženský svět byl o tolik čistší, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.2.20 22:56
@belladonna píše:
Však to byla jistě reakce na tamtamu a její mužský svět. Že by muži byli ferovi, to taky neznam. Ale že by ženský byly ferovejsi, tak to vůbec nemusí být. Že by ženský svět byl o tolik čistší, to fakt ne.

No, ženský se možná promluví, zkritizuji si vlasy a postavu, ale chlapi jsou větší křiváci. Toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.2.20 23:00
@_.Emilyyy píše:
O tom jsem tu psala, ze je prave mic fajn, resit s dcerou módu. Takove ty chvilky mam rada ;).Mzu si nechat od ni poradit o mym outfitu, resit líčení atp :palec:
Jo dcera resi obleceni, vzhled a celkove tu módu a je se v dceri uplne vidim :) :srdce:.Frajera uz ma, tak to uz neresi :lol:.
K tomu neustálému uklizeni- jo, svuj pokoj ma porad uklizeny to je fakt, ale aby udelala nejake domaci prace to vubec :nevim:
Ale je pravda, ze ty holky umi hodne buzerovat a pomlouvat.

Jistě že to holky dokážou. A lhát a podvádět. A nějaké hloupé fiflenky, co řeší jen vzhled a kluky, to vnímám taky negativne podobné jako u kluků to plyvaní a smradlavý ponožky, jak bylo v tom textu atd. Sprostá slova u žen bohužel běžné, cigareta bohužel taky. Prostě máme taky svoje špatně stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.2.20 23:00
@_.Emilyyy píše:
Kolik mu je?

8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
8.2.20 23:04
@Venetia píše:
píše: Více

Tak to je bezny :).
Kazde 8-milete dite je jeste pritulne k rodicum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
8.2.20 23:13
@Venetia píše:
to je zase to hezké. a když se přežije to ranné dětství, tak je to fajn mít dva velký chlapy, který na maminku nedají dopustit… taky je ženská víc opečovávaná, když má doma samý chlapy.

To opečováváni jak kde. Podle toho jaký příklad ti synové doma mají. Znam dost příkladů, kdy máma a někdy i dcera obskakují ty chlapy, perou, vaří, uklízí a chlap si pomalu ani to pivo z lednice sám nepodá a synové v tom pak jedou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.2.20 23:16

@Anna766 je to tim, svagr nosi segru na rukou, maji tri kluky- a ti jeden cas bojovali o to, kdo mamce namaze kremem nohy u tv :mrgreen: ted jsou v puberte, tak je to jinde, ale co se domacnosti tyce, tam jsou zapojeni umerne veku paradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.2.20 23:25
@Kelsey píše:
@waritaTo je dobre. Hlavne si mezi detma nedelej rozdily. To je nejvetsi prasarna a krivda. Nam to nedelali rodice, ale prarodice. Ja byla v pozici te starsi uprednostnovane, segru babina svym zpusobem sikanovala (segra mela byt jasne kluk, ale narodila se druha holka). Mi treba na cestu do Budejovic koupila fruko a rekla, az nebudes mit, tak koupime dalsi a segre rekla, ze ji musi celou cestu vydrzet. Ani po 25r., jsem tu vetu nezapomnela. Moji mamce to babina predhazovala, vycitala, ze neumi kluka porodit.
Proto my jsme si udelali v rodine poradky, jakmile zjistim, ze mi nekdo dela rozdily mezi deckama, tak bude mit problem se mnou. Takove zbytecne zle, jake pohlavi se narodi :zed:. Nechapu a nikdy nepochopim.

babině asi měl někdo vysvětlit, jak vzniká pohlaví dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
8.2.20 23:25
@belladonna píše:
Jistě že to holky dokážou. A lhát a podvádět. A nějaké hloupé fiflenky, co řeší jen vzhled a kluky, to vnímám taky negativne podobné jako u kluků to plyvaní a smradlavý ponožky, jak bylo v tom textu atd. Sprostá slova u žen bohužel běžné, cigareta bohužel taky. Prostě máme taky svoje špatně stránky.

Nenazývej je hloupyma fiflenkama, jsou proste v puberte, tak to resi..normalka. Edit-ty nemas dceru v puberte, ktera si potrpi na módu, ze?
No kdyz holky kouri a mluvi sproste jako dlazdici, to je hrozny..

Příspěvek upraven 08.02.20 v 23:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.2.20 23:45
@Tamtama píše:
fakt? 8o :mrgreen:

no jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.2.20 23:56
@_.Emilyyy píše:
Tak to je bezny :).
Kazde 8-milete dite je jeste pritulne k rodicum :)

věř, že není..

@Venetia píše:
no jasně

tak to asi dělám něco blbě.. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
9.2.20 00:19
@Anna766 píše:
To opečováváni jak kde. Podle toho jaký příklad ti synové doma mají. Znam dost příkladů, kdy máma a někdy i dcera obskakují ty chlapy, perou, vaří, uklízí a chlap si pomalu ani to pivo z lednice sám nepodá a synové v tom pak jedou taky.
Tak to si je nesmí takhle naučit
@Tamtama píše:
tak to asi dělám něco blbě.. :think: :lol:

Ty je máš ještě malý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
9.2.20 00:22

@Venetia však celý příspěvek o tom je ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí