Hláška "holky jsou lepší" - v čem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
8.2.20 22:11

@Tamtama tak já mám v práci ženský kolektiv a to je svět plný hádek, intrik, pomluv, shazování- ta má prdel, ta má hnusné vlasy,, do očí smích za zády- kráva jedna.. a o tom, že pi, a ku, je na denním pořádku o tom nemluvím..
Možná v tom klučičím světě je to o tom, že je tam boj, ale vyjasní si to, v ženském je to jenom faleš…
Ale tak snad o tom to neni.. každé pohlaví, když se umí chovat, tak prostě toto nemusí splňovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
8.2.20 22:12
@belladonna píše:
Kdybychom takto měli vypíchnout holčičí svět, taky by to moc lichotive být nemuselo.

Tak dej nejaky priklad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.2.20 22:17

Já teda okoli hodně slyším, že v pubertě si s holkama užívají :mrgreen: :mrgreen:
tak nevím, já mám chlapce, jeden teprve do puberty jde, zatím je to jenom o řechtání.. ale mám neteř, v pubertě a měla jsem švagrovou, když jsme se s mužem seznámili a teda můžu říct, žo to byl teda mazec… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
8.2.20 22:18
@Janasas píše:
Já teda okoli hodně slyším, že v pubertě si s holkama užívají :mrgreen: :mrgreen:
tak nevím, já mám chlapce, jeden teprve do puberty jde, zatím je to jenom o řechtání.. ale mám neteř, v pubertě a měla jsem švagrovou, když jsme se s mužem seznámili a teda můžu říct, žo to byl teda mazec… :nevim: :)

Puberta u holek je hrozna, ale zaroven strasne krasna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.2.20 22:18

Tak zrovna s tím „ubližováním slabším“ bych byla fakt opatrná. Hlavně s příchodem nových „nefyzických“ možností typu kyberšikana, jsou podle mě holky coby agresoři pár mílí napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
8.2.20 22:23
@terien píše:
Mě teda přijde ujetý, když ženská napíše, že ji holčičí svět není blízký :lol: to se jako cítíte být mužem?
tojsou babochlapky …je jich plné e mimino :D
@_.Emilyyy píše:
No, holcicky jsou takove pritulnejsi :dance:.Dcera musi da pusu i v 16-ti :).Ma kamaradka ma 3 holcicky a je jí lito, ze nikdy nebude mit možnost si se svym synem zatancovat na maturaku, na svatbě :nevim:

to je zase to hezké. a když se přežije to ranné dětství, tak je to fajn mít dva velký chlapy, který na maminku nedají dopustit… taky je ženská víc opečovávaná, když má doma samý chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.2.20 22:24
@Mmmanka píše:
Taky by se dalo napsat, ze je to svet primocary, bez pretvarky, boj o co nejlepsi misto pro svou rodinu a zajisteni zdroju, svet milych gest a darku pro druhe pohlavi, ochranovani slabsich. ;) 8) Zalezi jak to postavis a jakou mas zkusenost. :pankac: :kytka:

očividně mám zkušenost úplně jinou, u nás doma například intriky a přetvářka jen frčí, milé gesto jsem tu snad ani nezažila, stejně tak postrádám přímočarost.. :roll: ale jo, to ochraňován slabších máme v krvi všichni tři, i když mladší spíš jen tak mele pusou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.2.20 22:25
@_.Emilyyy píše:
Puberta u holek je hrozna, ale zaroven strasne krasna ;)

Hele nevím, jestli by s tebou s tou druhou částí věty souhlasili moji rodiče - tři dcery :mrgreen:
Já měla pubertu fakt šílenou, dávala jsem rodičům hrozně zabrat a dost se bojím, aby to moje dcera neměla stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.2.20 22:26
@_.Emilyyy píše:
Tak dej nejaky priklad :think:

No to se mi právě nechtělo, to bude dlouhý to vypisovat. „Holčičí svět je děsný. Pořád se jen finti a oblekaji, když si odrou koleno, tak piští, svět boje o co nejdokonalejší vzhled o uloveni největšího frajera, svět neustálého uklizeni a buzerace okoli. Svět sprostých slov, intrik pomlouvani a ubližování slabším.“ Tak se to dá taky napsat. Nebudem si tu preci hrát na to, že ženský žádne negativní stránky nemají. :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.2.20 22:26
@Venetia píše:
to je zase to hezké. a když se přežije to ranné dětství, tak je to fajn mít dva velký chlapy, který na maminku nedají dopustit…taky je ženská víc opečovávaná, když má doma samý chlapy.

fakt? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.2.20 22:27
@Janasas píše:
@Tamtama tak já mám v práci ženský kolektiv a to je svět plný hádek, intrik, pomluv, shazování- ta má prdel, ta má hnusné vlasy,, do očí smích za zády- kráva jedna.. a o tom, že pi, a ku, je na denním pořádku o tom nemluvím..
Možná v tom klučičím světě je to o tom, že je tam boj, ale vyjasní si to, v ženském je to jenom faleš…
Ale tak snad o tom to neni.. každé pohlaví, když se umí chovat, tak prostě toto nemusí splňovat..

Přesně tak jsem to myslela. Že i ženský svět má své mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.2.20 22:28
@Janasas píše:

Mám podobnou zkušenost. Třeba na vejsce, všechno si to posedalo první den do dvojic, tajemstvicka, vlastní píseček… Mně vypadla spolubydlící a kamarádka a byla sem v řiti..cle zapadla jsem mezi kluky, v tomhle mi přijdou strašně v pohodě, neřeší nic, prostě, kdo je v pohodě, toho berou. To samy v zahraničí, holky na obidky, na kafe, nový nebraly mezi sebe a kluci - prostě si přišel s pivkem na grilovacku a byla sranda… Nebo takhle, mají to v tomhle jednodušší, tolik spolu nesoupeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
8.2.20 22:29
@Venetia píše:
to je zase to hezké. a když se přežije to ranné dětství, tak je to fajn mít dva velký chlapy, který na maminku nedají dopustit… taky je ženská víc opečovávaná, když má doma samý chlapy.

Tak to me pripada, ze uz jsem opecovana hodne :mrgreen:, kdybych mela doma syny, tak uz bych byla tak rozmazlena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.2.20 22:33
@Janasas píše:

Mám stejnou zkušenost. Pracovala jsem v kolektivu 11ti ženských a už nikdy víc. Tak hrozne moc se mi ulevilo, když jsem dala výpověď. Nebyly všechny špatné a samostatně byly i ty nejhorší docela v pohodě, ale jak se spojily, tak to byl mazec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.2.20 22:42
@Janasas píše:

To jsi asi nepracovala s chlapama :roll: neexistují větší drbny, pomlouvači a donašeči než chlapi. Vždycky se musím smát, když mi někdo vypráví, jak jsou feroví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí