Hora lineckého - co s tím???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
19.12.05 13:53

Já totiž někde četla,že se má Salko vařit místo dvou hodin v hrnci jenom hodinku v papináku a proto si říkám,že by snad hodinka a půl místo 3 měla stačit asi zítra zkusim.Mnam mnam už ted se oblizuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
19.12.05 13:56

Já totiž někde četla,že se má Salko vařit místo dvou hodin v hrnci jenom hodinku v papináku a proto si říkám,že by snad hodinka a půl místo 3 měla stačit asi zítra zkusim.Mnam mnam už ted se oblizuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.12.05 14:52

S tym Salkom vazne pozor a varte ho presne tak, ako vam odporucaju, my sme ho raz varili doma este u nasich, ked sme piekli segre kolace na svadbu a ta jedna plechovka nam normalne vybuchla :!
A co dokazala narobit v kuchyni, to si ani nedokazete predstavit 8O , karamel bol VSADE, na stenach, zaclonach, koberci, chladnicke, proste v:,–(e a zo stropu doslova viseli „karamelove kvaple“ ako v jaskyni :lol: 8O
Samozrejme s odstupom rokov sa na tom ohromne zabavame :lol: , ale dat to do poriadku nebola ziadna slast - pred Vianocami by to rozhodne nepotesilo ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
20.12.05 09:23

No, s tím Salkem je to fakt prima krém, akorát já si nějak špatně stopla čas a vařila jsem to málo a moc to nezkaramelizovatělo…ale je asi fakt dobrý nápad vařit najednou víc plechovek a uchovat si je napozději, příští rok do toho jdu!
Já jsem nakonec to Salko hodila na pánev a zkaramelizovala na ní, ale nedoporučuji tenhle postup, nadělaly se tam hrudky karamelu a musela jsem to pasírovat přes síto, no děs, krém je sice výborný, ale dalo to spoustu práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.12.05 10:10

Používáme čokoládovou polevu CARLA (taková ta v pytlíku) mají ji hořkou (tmavá), mléčnou, bílou, lískooříškovou. Rozpuští se moc dobře. Taky používáme na větší plochy čokoládu Kaštany, docela dobře se rozpouští a je krásně lesklá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.12.05 10:40

Metelko - jen jsem ti chtěla moc poděkovat za recept na perníčky, nikdy v životě jsem je nedělala, až letos, a podle tvého receptu se povedly úplně ukázkově. Jsi šikulka. Sice zdobení nic moc, ale to už neovlivníš :D :D

Ninočka je šíleně hezký miminko, je vážně úžasná…

N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport