Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už pět měsíců se s přítelem snažíme o první miminko, holt jsme se našli v pozdějším věku, je mi 38 a zatím to nějak nejde. Četla jsem výborné ohlasy na hormonální jógu, ale zjistila jsem, že se to nedá jen tak naučit z knihy ani na to není žádné video zdarma, jen placené kurzy. Všechny stojí stejně, kolem 3000,– a jsou online i osobně, jednodenní či dvoudenní. Mám dvě otázky. První je na ty z vás, které máte kurz za sebou. Zajímá mě, zda si myslíš, že se to lze naučit online a pokud ano, tak jaký konkrétně z mnoha kurzů co jsou na netu jsi absolvovala a doporučuješ. Druhá otázka, na ty které o kurzu zatím jen přemýšlí. Pokud bych jela na kurz osobně, bylo by fajn mít tam třeba kamarádku, nejsem zrovna sportovní typ a jsem z takové akce docela nervózní
Tak jestli jsi z blízké lokality jako já, můžeme jet spolu a vzájemně se podpořit. Bydlím tady jen pár měsíců a nemám tady zatím žádnou kamarádku. Bydlím ve vesnici nedaleko Benešova, Sedlčan, Neveklova… Na kurz bych byla ochotná jet i jinam, třeba do Prahy kdyby nic nebylo v okolí. Díky za reakce.
Ja absolvovala kurz hormonalni jogy pred asi deviti lety. Rozhodne lepsi osobne.
Ze nejsi sportovni typ je uplne jedno, se sportem ci narocnejsim cvicenim to nema nic spolecneho.