Hormonální jóga - kurz

4
12.10.23 15:16

Hormonální jóga - kurz

Ahoj, už pět měsíců se s přítelem snažíme o první miminko, holt jsme se našli v pozdějším věku, je mi 38 a zatím to nějak nejde. Četla jsem výborné ohlasy na hormonální jógu, ale zjistila jsem, že se to nedá jen tak naučit z knihy ani na to není žádné video zdarma, jen placené kurzy. Všechny stojí stejně, kolem 3000,– a jsou online i osobně, jednodenní či dvoudenní. Mám dvě otázky. První je na ty z vás, které máte kurz za sebou. Zajímá mě, zda si myslíš, že se to lze naučit online a pokud ano, tak jaký konkrétně z mnoha kurzů co jsou na netu jsi absolvovala a doporučuješ. Druhá otázka, na ty které o kurzu zatím jen přemýšlí. Pokud bych jela na kurz osobně, bylo by fajn mít tam třeba kamarádku, nejsem zrovna sportovní typ a jsem z takové akce docela nervózní 8o Tak jestli jsi z blízké lokality jako já, můžeme jet spolu a vzájemně se podpořit. Bydlím tady jen pár měsíců a nemám tady zatím žádnou kamarádku. Bydlím ve vesnici nedaleko Benešova, Sedlčan, Neveklova… Na kurz bych byla ochotná jet i jinam, třeba do Prahy kdyby nic nebylo v okolí. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1730
12.10.23 17:21

Ja absolvovala kurz hormonalni jogy pred asi deviti lety. Rozhodne lepsi osobne.
Ze nejsi sportovni typ je uplne jedno, se sportem ci narocnejsim cvicenim to nema nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí