Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás ![]()
Nejspíše jsem pouze nedočkava
, ale, ovulace proběhla 4teho, sex byl den před tím. Třetí až čtvrtý den po ovulaci bolest v pravém podbřišku, jakoby vaječník. U Dr vše v pořádku. 10teho odpoledne velké bolesti jako na ms. Druhý den už bolesti nebyly, ale občasná bolest v pravém podbřišku přetrvává. Dnes jsem nejspíše 8dpo a na testu ani náznak druhé čárky.
Cykly mám pravidelne 27 dní a ovu 9 až 10 den cyklu.
Asi je ještě brzy si dělat test?
@Luci1234 píše:
Zdravím Vás
Nejspíše jsem pouze nedočkava, ale, ovulace proběhla 4teho, sex byl den před tím. Třetí až čtvrtý den po ovulaci bolest v pravém podbřišku, jakoby vaječník. U Dr vše v pořádku. 10teho odpoledne velké bolesti jako na ms. Druhý den už bolesti nebyly, ale občasná bolest v pravém podbřišku přetrvává. Dnes jsem nejspíše 8dpo a na testu ani náznak druhé čárky.
Cykly mám pravidelne 27 dní a ovu 9 až 10 den cyklu.
Asi je ještě brzy si dělat test?
Určitě je ještě brzy, kdy má dorazit MS?
@Luci1234 píše:
@Dahlia0409
Tak za 11 až 12 dní
Takze počítám správně, testovat se má až v den MS, pokud nepřijde, to nevíš? ![]()
@Dahlia0409
Ale vím ![]()
Jen jsem asi moc nedočkavá
to čekání je nekonečný
Nejdriv, ale fakt jako nejdriv, 10 dni po ovulaci. Ale i tak je to takove naprd, protoze v zavislosti na rustu hcg a citlivosti testu ti to stejne nemusi nic ukazat, nebo ti to ukaze a pak to stejne odejde s ms. Takze pokud mas nutkani a jsi si vedoma tady tech veci, treba to muzes po tech 10 dni zkouset…osobne bych doporucovala pockat na termin ms, ale kdo chce kam… ![]()
Aha, ted jsem poradne docetla, uz testujes…je brzy, testy jsou neprukazne.
Příspěvek upraven 12.10.23 v 11:14
@Luci1234 píše:
@Dahlia0409
Ale vím
Jen jsem asi moc nedočkaváto čekání je nekonečný
A cekat se nauc. Nic ve zlem…proste budes furt na neco cekat. Na delani testu, na pozitivni test, na prvni kontrolu, na kazdou dalsi kontrolu, na screeningy, na pohyby, na termin porodu, az dite zacne delat xy…cim driv se s tim smiris, tim lepe ![]()
@beruska9 píše:
A cekat se nauc. Nic ve zlem…proste budes furt na neco cekat. Na delani testu, na pozitivni test, na prvni kontrolu, na kazdou dalsi kontrolu, na screeningy, na pohyby, na termin porodu, az dite zacne delat xy…cim driv se s tim smiris, tim lepe
Přesně tak, všechno opravdu hned nebude
A ještě kdybys třeba byla doma na neschopence, tak se to potáhne úplně ![]()
@Luci1234 a ty jsi chodila i na IVF a ted se snazite prirozene?
@Luci1234 píše:
@Dahlia0409
Tak za 11 až 12 dní
Ty máš luteální fázi 20 dnů? Ti to trošku nesedí…
Krásný den vám všem přeji🙂 potřebovala bych poradit snažíme se o miminko. Bylo mně týden špatně a občas i je nadále během dne. Bolesti v podbřišku mám jako obcas treba hodinu dve pak nic i prsa ale ty méně divne je to že mne vždy pted menstruaci normalne boleli
ale me bolesti ted v pohodě daji se zmaknout nejsou to bolesti na umrení🙂 Otázka je:) že mam všelijaké bolesti a náznaky ale test Sluníčko z Tety drogerie je negativní:( Ovulaci sem mela mít mezi 8-10.4.I sem to cítila a sex sme měli 7,8,9…Je možné ze je na test ještě brzo nebo už mám smůlu? mam ted asi 7-8 den po ovulaci Moc dekuji 💞 💞 💞za odpověď 💞 💞 💞 💞 💞 💞
@sklovina140 píše: Více
Je to brzy, testuj až tak 12 dní po ovulaci a nebo po vynechané menstruace.