Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@snee píše:
Hele to je jak u nás v drogerii, příjde holka a namaluje se našema vzorkamam (stíny, mackeup,..) a odejde..a to jí můžem říct furt dokola že je to jen zkušební..a to není jediná.
jen drobná přátelská rada - profíci, tedy i prodavačky v drogerii by měli používat správný výraz, tedy makeup ( ne mackeup)
Vždycky vše kontroluju, takže se mi nic takového nestalo… Ale minule mě dožrala v Penny pokladní! Jeli jsme nakoupit na dovolenou, u kasy vyndavám tu kartičku Penny klubu a podávám jí pokladní… Ona na mě že pro obchodníky ta kartička neplatí… Nemohla jsem jí asi deset minut vysvětlit, že žádný obchodník nejsem, že jsme pouze nenažraná rodina
Nešlo mi o tu slevu, ale o přístup. Div mi tam nevynadala co si to dovoluju dělat velký nákupy
![]()
@sarty píše:
Dělala jsem brigádu na pokladně a kolikrát přiletěla ochranka a dala zákazníkům zaplatit použitý deodorant, snědenou hrst pistácií atd. Občas se to neobešlo bez scén. Po obchodě najedené, rozpité a jinak použité a odložené věci - normál. Vyměněné věci v krabicích atd. Lidé jsou občas hrozní, taky si po těchto zkušenostech vše hlídám.
Tak mně děti sní rohlík nebo vyjímečně třeba mléčný řez, ale já jsem poctivka a hlásím to ![]()
Ja jednou koupila Natur bujon, balení 6 kostek a uvnitř byly jen 4. Jinak taky beru vše zezadu. Účtenku kontroluju za kasou a případné nedostatky řeším na informacích - to zas musím Albert pochválit - vždycky to bez problémů uznali, špatně namarkované pečivo mi věřili, nemusela jsem ho lovit z hlouby tašky a dokonce jsem jednou dostala jako omluvu kupon na 50kč slevu ![]()
A smíchané pečivo mě se*e a to doslova…člověk chce dětem koupit čerstvý loupáčky nebo něco a ono je to hnusný trvdý
![]()
@Hanka79 a já ho zrovna vůbec nemám v dosahu, ale vím, že spousta lidí má Kaufland rádo pro ceny a slevy, což jsou rozhodně důležité faktory ![]()
@Akivasha píše:
Jo a nejvíce mě znechutilo máslo, trvanlivost ještě 14 dní a uvnitř plíseň po celé jedné straně
Jo tak takovehle veci jsou bohuzel normal. Hlavne v Albertu, ale stava se mi to obcas vsude ![]()
Nikdy nic nekontroluji a nepamatuji se, ze by se mi nekdy neco takového stalo…
@snee píše:
Tohle si holky přečtěte!!! http://prekvapeni.kafe.cz/…tem_717.html
drsné
Jako mladá jsem v albertu pracovala je to cca 11let, panebože co tam se dělo!!!a věřím, že děje dodnes a všude! je to bohužel tak a i přes vekeré kontroly a inspekce nikdy nebyl nijak zavažný přestupek spáchán, vždy se to rychle odklidilo do tajných skrýší a pak opet vytáhlo.brrr.jo a hlavně jsme museli být loajální.
a zásadně prosím anonymně, dekuji
@Crystal87 Mám teď malého syna a rohlíky taky hlásím
občas otevřeme pití a dávám malému do ruky, na pokladně zaplatíme. Jinak vše si spíše hlídám z pozice zákazníka.
@aleesha píše:
Ja jednou koupila Natur bujon, balení 6 kostek a uvnitř byly jen 4. Jinak taky beru vše zezadu. Účtenku kontroluju za kasou a případné nedostatky řeším na informacích - to zas musím Albert pochválit - vždycky to bez problémů uznali, špatně namarkované pečivo mi věřili, nemusela jsem ho lovit z hlouby tašky a dokonce jsem jednou dostala jako omluvu kupon na 50kč slevu
Musím se přidat, u mne se fakt nejedná o chybu obchodu, ale hovadského chování nakupujících. Kdykoli v albertu/ kaufu došlo k chybě na strabě prodávajících, situace se vyřešila. Jen mi to těch týdnech, kdy jsme byli mimo, připadá nepřirozené prohledávat zboží ze všech stran, jestli už jej někdo nepoužil.