Hra dnešní Prostřeno?

157
27.11.14 18:58

Hra dnešní prostřeno?

Zdravím všechny. Moc prosím neví někdo jak se jmenuje hra z dnešního prostřena která byla jako zábava? Moc by se mi líbila pro dceru na počítání a postřeh super věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
27.11.14 19:03

Taky mě to hodně zaujalo pro dceru :lol:… a taky pro mě :jazyk:… nevím, jak se ta hra jmenuje, počkám si na příspěvky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
27.11.14 19:21

Já říkala mojemu, že to chci na vánoce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.11.14 19:24
@Mystaro píše:
Zdravím všechny. Moc prosím neví někdo jak se jmenuje hra z dnešního prostřena která byla jako zábava? Moc by se mi líbila pro dceru na počítání a postřeh super věc :-)

Trošku mimo téma, ale jak probíhalo dnes prostřeno? Já ho dnes nestihla. Kolik dostala hostitelka bodů? A měla dobré jídlo? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.11.14 19:31

@carola myslím, že měla dobré jídlo :nevim:… teda na pohled :lol:… dostala celkem 20 bodů, takže na výhru to není a od jedné účastnice dostala 2 body, no hrůůůza, já se dívám jen náhodile, dřív jsem to sledovala, ale teď mě strašně drásá nervy, že je to jedna velká taktika kvůli penězům :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.11.14 19:34
@Radanka25 píše:
@carola myslím, že měla dobré jídlo :nevim:… teda na pohled :lol:… dostala celkem 20 bodů, takže na výhru to není a od jedné účastnice dostala 2 body, no hrůůůza, já se dívám jen náhodile, dřív jsem to sledovala, ale teď mě strašně drásá nervy, že je to jedna velká taktika kvůli penězům :poblion: :zed:

Díky moc, já na to občas ráda koukám, tenhle týden mi to zrovna vyšlo kromě dneška a taky nechápu, jak můžou bejt na sebe tak hnusný. Já bych docela do takové soutěže šla, ale nesmělo by se hrát o peníze, jen tak pro radost, takhle je to často hnus, co dokážou lidi udělat kvůli penězům, ale občas se tam sejde i fajn parta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
27.11.14 19:46

@Mystaro Taky mě ta hra zaujala…počkám si na název :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.11.14 19:48

@carola právě dnes říkala ta paní co vařila cituji,, zítra, ať se vaří co chce, budu bodovat opět málo, protože se hraje o peníze a já je chci vyhrát,, (není to úplně doslova), ale jak může tohle říct do televize?… mě by hanba fackovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
27.11.14 19:53
@Radanka25 píše:
@carola právě dnes říkala ta paní co vařila cituji,, zítra, ať se vaří co chce, budu bodovat opět málo, protože se hraje o peníze a já je chci vyhrát,, (není to úplně doslova), ale jak může tohle říct do televize?… mě by hanba fackovala :zed:

naprosto souhlasím, také jsem si říkala, že být v kůži té paní, tak se hanbou propadnu. Škoda že neví, že už ji to nepomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.11.14 20:04

Také se už na prostřeno nekoukám jako dřív. Od té doby co je větší výhra většina jde po penězích takzvaně přes mrtvolu. Už to není tak o vaření jako spíš o penězích. Že jím není ani trochu hanba. I když jsou i vyjímky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.11.14 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.11.14 20:24

WOW je supeeer a ta cena taky super :-) v neděli razím do dračika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí