Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen ke 4., ano je to možné. A já doporučuji to tolik nehrotit. Jak dlouho se snažíte?
@alena1995 5 měsíců, ale 2 měsíce ani nemohly vyjít, protože pokud mám ovulaci nějak uprostřed měsíce, tak jsme to propásli
Moc jsme to neřešili, já se až pak zpětně dívala do kalendáře. Takže reálně 3 ![]()
Já to nijak hrotit nechci - měřit BT, ovulační testy apod, ty vitaminy beru jako že mi je dal doktor, abych si je koupila a jsou to snad jen vitamíny, jen se divím že jsem měla tak divnou ms a jestli za to náhodou nemůže právě nosifol, ale asi by neúčinkoval za 5 dní + úplně opačně, než má ![]()
Ahojky. Nosifol jsem brala taky, na ovulační periodu to vliv nemá, střídala jsem to s Yarilo, má to kompletní vitamíny a minerály, které potřebuješ, včetně jódu, ktery je pro těhotné důležitý, jak mi řekla paní doktorka na endokrinologii a třeba Yarilo jej má. Ja k tomu už další kyselinu listovou nebrala, prý tohle složení stačí, je to komplet. Takže jsem si jeden den vzala Nosifol a jeden den Yarilo. A ano, nemusíš mít hlen při ovulaci, já třeba ovulaci vůbec nevěděla, žádný výtok, hlen, bolesti v podbřišku a vůbec žádné náznaky oproti jiným dnům, takže jsem si po pár měsících sledování vysledovala ovulaci podle ovulačních testů z moči, gynekolog mi řekl, že ty jsou nejlepší. Vitamíny viz výše mi taky doporučil on. Problémy by se řešily až když by se vám nedařilo rok otěhotnět a to byste na mimču museli rok pracovat. Držím palce!
![]()
@Anonymní píše:
Já to nijak hrotit nechci - měřit BT, ovulační testy apod, ty vitaminy beru jako že mi je dal doktor, abych si je koupila a jsou to snad jen vitamíny, jen se divím že jsem měla tak divnou ms a jestli za to náhodou nemůže právě nosifol, ale asi by neúčinkoval za 5 dní + úplně opačně, než má
Výpusť to z hlavy..snažte mít sex jednou za 2-3 dny…a ono to dopadne…my se snažili taky půl roku… Každý měsíc jsem si hlídala ovulku a počítala jak to vychází a nic…a vyšlo to až když jsem to přestala hrotit a počítat…spali jsme spolu o den.dva…ony si spermie na vajíčko počkají..a vyšlo to..hned ten měsíc co jsem si řekla že na to prdím a nebudu se stresovat
držím palce…ale hlava hraje fakt velkou roli.
1. Nosifol jsem taky brala po přečtení jaký je to zàzrak a výsledek byl akorát beďary a mastný vlasy. Brala jsem ho dva měsíce a pak jsem se na to vykašlala (hned po tom co sem ho přestala brát sem otěhotněla). Jestli to byla náhoda, nebo se udělala za ty dva měsíce hladinka a opravdu pomohl - bůh ví ![]()
3.může to být hlavou, mám celý život pravidelnou ms a po rozhodnutí, že chcem miminko přišla buď dřív, nebo o týden dýl, jeden měsíc byla strašně slabá a krátká…
4. Ovulaci jsem nikdy nepoznala a ani ji nikdy nehlídala, maximálně mi to ukázala aplikace mobilu ale jen na základě pravděpodobnosti
Popravdě otěhotnět se mi povedlo po ukončení braní vitamínů a doplňků, vymazání aplikace a začít se soustředit na jiný věci. Hlava dělá opravdu hodně ale to v případě, že nenî žádný zdravotní problém který by tomu bránil ale to už pak pomuźe jen obrátit se s pomocí na lékaře
Holky ani tu ovulaci nemám řešit? Já totiž fakt nevím, zda ji mám, tak kdybych ji neměla, tak ztrácíme čas ![]()
A ten nosifol doberu, když už mi ho doporučil, já k tomu ještě beru teda C, zinek a D, takže vitamínů mám snad dostatek ![]()
@Anonymní píše:
Holky ani tu ovulaci nemám řešit? Já totiž fakt nevím, zda ji mám, tak kdybych ji neměla, tak ztrácíme časA ten nosifol doberu, když už mi ho doporučil, já k tomu ještě beru teda C, zinek a D, takže vitamínů mám snad dostatek
Taky jsem to nepoznala, dokud jsem neporodila prvni ditko, az od te doby to citim spolehlive. Ani ovulacni testy mi nevychazely. Bud v klidu, kdyby se nedarilo dal, muze se to overit folikulometrii (ultrazvuk cca 10-12 den pd zacatku MS, pozna se, jestli roste folikul, pozdeji se muze zkontrolovat zlute telisko anebo nabrat progesteron z krve) a take se muze udelat z krve hormonalni profil (na vylouceni PCO, provereni spravne funkce stitne zlazy atd). To bude dobry, neboj ![]()
Šmarja, neplaš se hned PCO 🤦 jestli si budeš hledat takový články, za chvíli budeš mít úplně všechny příznaky všech nemocí
je to zbytečné. Snažíte se teprve 3 cykly tak nejanči, nebo se z toho zbláznís. Tělo prostě nějak funguje a musíš mu dát čas.. do jednoho roka nemá úplně cenu to hrotit a jančit se, že jsi nemocná přece..
Pro klid v duši si můžeš vyžádat hormonální profil ale Jak říkám, po takové chvilce nemá cenu si něco diagnostikovat od chybějící ovulace po PCO
já pco mám a nepřišlo se na to hned ale bylo to tím, že jsem byla dlouho v klidu a neřešila to ![]()
Holky zdravím, myslíte si, že jsem těhotná když mrknete na ten test?
Která tam jako není moc vidět? 😂 🤦 Číst příbalové letáky.. číst číst číst.. nebo otevři googl nebo jednu z milionů diskusi, kde jsou tyhle fotky. Pod tím najdeš odpověď a zabere ti to asi minutu🍀
Ahoj holky,
přečetla jsem hafo diskuzí, ale výsledek je spíš chaos než že by mi bylo něco víc jasné
Budu ráda, když mi vy zkušenější odpovíte
Děkuju