Hromadka neštěstí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
28.7.18 11:54
@Anonymní píše:
@Serpentini
Tocim se spise kolem deti nez abych mela konicky… Do 4 deti pak do vecera do prace.. Joo pochvalu tu uz jsem dlouho neslyšela ani ze mi to slusi… Vylety vymyslim… Ale vzdy se najde neco za co mi vynada.. To ze uklidim cely byt mi prijde spis jak samozrejmost nez abych se za to chvalila :?

Myslím, že tvůj problém je manžel… :( ten tě deptá, to se pak váha těžko snižuje. On tě má podporovat, ne srážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.7.18 12:00
@Anonymní píše:
Obezitologa jsem jiz navstivila… Knih prectenych.. Poradcu atd.. Vim co kdy jist a tak… Me spise jde o to jak vyresit tu psychiku… Chut do zivota a tak… Verim ze az tohle bude vyresene tak by. Mohla jit i vaha dolu… Snad

To přijde s prvními úspěchy většinou samo. Vím od maminky. Ono to přijde až ti okolí začne dávat najevo že vidí nějaké změny. povzbudí tě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
28.7.18 12:16

Tak neměla jsem až takovou nadváhu, ale deprese teda jo. Pomohlo mi tohle přesně v tomto pořadí: rozchod z patologického vztahu, antdepresiva, psychoterapie, přechod na nízkosacharidové stravování. Takže už nemám zdravotní problémy ani nadváhu a energie a jiskry mám na rozdávání (včetně libida). Jen chci říct, že změna dělá další změnu a nesčítá se to, ale násobí. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.7.18 12:36
@TeSudička píše:
No, ten jo teda.. :roll: to je akorat Jouda, kterej zkopiroval ruzny navody a recepty z internetu a tezi z nevedomosti lidi, pac tyhle JEHO rady jsou volne na netu k dispozici. Naopak mi v ty jeho zazracny knize toho hodne chybelo!

Já se ho jednou zeptala na FB, proč nabádá lidi, aby nejedli ovoce. Skutečně neznám nikoho, kdo by měl nadváhu z přejídání se ovocem a všechno ostatní měl v pořádku. Ani se neobtěžoval s odpovědí a celý svůj příspěvek smazal. V tu chvíli u mě skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.7.18 12:38
@Anonymní píše:
@Serpentini
Tocim se spise kolem deti nez abych mela konicky… Do 4 deti pak do vecera do prace.. Joo pochvalu tu uz jsem dlouho neslyšela ani ze mi to slusi… Vylety vymyslim… Ale vzdy se najde neco za co mi vynada.. To ze uklidim cely byt mi prijde spis jak samozrejmost nez abych se za to chvalila :?

Nejdřív shoď váhu manžela (rozveď se) a až se z toho uzdravíš a začneš žít půjde sebevědomí nahoru a kila dolů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.7.18 12:38
@Anonymní píše:
Zdravim maminky..
Jdu si pro radu nebo spise vase zkusenosti.. Abych to schrnula..
Ke konci roku mne manzel lehce napadl(to neni to co tu chvi resit). V te dobe se mi vaha po cca roce snazeni konecne dostala na 106kg..od te doby se snazim co muzu zredukovat vahu.. Nechci být modelka ale chci mit na vaze aspon 2 čísla..
Nicmene vaha jde spise nahoru nez dolu.. Nyni ukazuje zas 120kg.. Pomalu se na sebe nemohu ani podivat.. Pred manželem se stydím svlect… Mam deprese z toho jak vypadam.. Libido na bodu mrazu nekdy az pod.. S manželem už spolu skoro ani nespime..
Prez den nemam pomalu ani chut nic delat a tak..

Chci zas zpatky do sveho života vrátit tu jiskru… Mit i z kazde malickosti radu… Zase s manzelem spat.. Nemit konecne deprese…

Prosel jste si nekdo timto? co vam pomohlo?
Odbornik? Poradna? Nebo nejake prirodni antidepresivum?
Budu vdecna za jakoukoliv radu…
Pripadam si jak hromadka neštěstí :(

Je jasné, že pokud zmiňuješ napadení, které podle tebe nechceš řešit a s tvým problémem nesouvisí, ve skutečnosti řešit chceš a je právě tím, co tě v tvém životě trápí. Váha ti roste, protože se tvoje tělo obaluje a vytváří jakýsi ochranný val. O tom napadení bys mluvit měla - když ne tady, tak s někým, kdo by ti uměl poradit, jak manželství spravit, pokud to jde. Nějaký diety a snahy zhubnout vyřazením tohoto a tamtoho budou v tvém případě zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
28.7.18 13:15

Mě hodně pomohlo cvičení. Cítil jsem se hodně unavený, vyhořelý..bez chuti do čehokoliv. Přestaly mě bavit moje koníčky. Zbavil jsem se toho cvičením. Podle mě je to tím, že se u toho člověk dobře prokysličí a prokrví (pokud správně dýchá), spouští to i nějaké látkové výměny, produkují se nějaké neurotransmittery, peptidy které ovlivňují pozitivně náladu. A člověk má dobrý pocit, že udělal něco pro své tělo a zdraví. A postava se pak tvaruje do lepších proporcí.. v podstatě je asi jedno, jaké cvičení si člověk vybere. Nejefektivnější bude to, které Vás bude bavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
28.7.18 19:14
@Karleon píše:
Já se ho jednou zeptala na FB, proč nabádá lidi, aby nejedli ovoce. Skutečně neznám nikoho, kdo by měl nadváhu z přejídání se ovocem a všechno ostatní měl v pořádku. Ani se neobtěžoval s odpovědí a celý svůj příspěvek smazal. V tu chvíli u mě skončil.

Jooo, presne! Ja sem tam taky psala, jestli mu to neni blby tohle vydavat za svoje clanky poskladany z netu a ze naopak mi tam spoustu veci chybi. Byla jsem smazana a zablokovana a od ty doby ctu, vidim Brivhac Tom a mam koprivku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová