Styl vašich teenagerů

27.7.18 14:35

Styl vašich teenagerů

Zdravím všechny maminky na emiminu! :D Jak už z nadpisu vyplývá ráda bych věděla jaký styl oblékání a Hudby mají rády vaši puberťáci 8). S manželem máme 2 děti, holku(14) a kluka(14) :dance: Když byli malí, hlavně dcera myslela jsem si že z ní vyroste taková princezna. To se mi jaksi nevyplnilo, dcera začala poslouchat docela dost tvrdý metal a synáček přešel k punku :pankac: A teď oba dva chodí vymódění jako dva malí ďáblíci :cert:, dcera pořád nosí černou a náramky s ostny a synátor jako Sid Vicious 8o ale jsem za to ráda, sama s manžou posloucháme rock co byl za nás, takže v poho :P Ale co mě dost udivilo bylo to že dcera se také někdy obléká jako ze 70desátek, ale tak co? Aspoň že mají svůj styl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
27.7.18 14:50

Doufám, že syn bude mít jiný vkus na hudbu než ty tvoje a že se bude oblékat tak nějak stádně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.7.18 14:56

To mi připomíná moji pubertu :jazyk: Z toho oblíkání jsem vyrostla, ale hudební styl už zůstal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.7.18 15:01

Má sice už 19 takže pubertu za sebou, ale vždycky se oblékala tak nějak “normálně”. Jsem ráda, že nosívá často šaty a sukně. A taky že z ní není barbina s umělýma řasama a vyšpulenými rty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.7.18 15:02

Já jsem si myslela, že dnešní náctiletí se už jako rokeři nebo pankeři neoblékají. Když jsem byla v tomto období, to už je hoodně dlouho, tak to frčelo. Nebo možná žiju někde jinde, než vy. Mé děti mají rádi tak nějak normální věci, nijak nevybočují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
27.7.18 15:09

@Super mamka Mám dva syny těsně po pubertě a oblékali se vždycky běžně, žádné zvláštní styly u nich neproběhly. Poslouchají hudbu, která se líbí i mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.18 15:16

Ježiš, z toho bych docela rostla. Takhle řádila dcera od sestřenice, pořád v černém, všude samý piercing, nosila naušnice, roztahovala dírky, až místo dírek měla díry a v tom jakousi trubku, nakonec si necahal vytetovat přes celá záda černého anděla, vlasy na černo. No ty kráso, toho bych byla velmi ráda ušetřena. Mé dítě má rádo Desigual, chodí v podstatě oblékaná v drtivé většině v této značce a v tomto stylu, to se mi líbí, má to po mně, doufám, že svou extravaganci udrží v takové té rozumné rovině. Čeho je moc, toho je příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.18 15:17

Zajimave tema :mrgreen: Ja v puberte taky zacala poslouchat punk a rock, zila jsem tim a hrozne jsem touzila zit v Americe. Byla jsem takova do sveta, doma me to nebavilo, zila jsem si ve svem svete. Byla jsem dost palicata. Oblikala jsem se hodne do cerne a do punkovych veci a mela jsem dlouhe vlasy po zadek. S kamaradkou jsme se porad nekde poflakovaly a resily kluky. Ted mam 15 letou sestru a je uplny opak. Ticha, neprubojna, obleka se co nejvic nenapadne, nikam nechodi, kluci ji nezajimaji. Kamaradku ma, ale vidaji se jen ve skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
27.7.18 15:18

Syn je hroznej flegmatik, oblika se normalne a posloucha 80. a 90.ky :mrgreen:
Tkze vlastne celej ja.. az na to, ze ta hudba za me byla aktualni :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.07.18 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.18 15:19
@terinka4444 píše:
Ježiš, z toho bych docela rostla. Takhle řádila dcera od sestřenice, pořád v černém, všude samý piercing, nosila naušnice, roztahovala dírky, až místo dírek měla díry a v tom jakousi trubku, nakonec si necahal vytetovat přes celá záda černého anděla, vlasy na černo. No ty kráso, toho bych byla velmi ráda ušetřena. Mé dítě má rádo Desigual, chodí v podstatě oblékaná v drtivé většině v této značce a v tomto stylu, to se mi líbí, má to po mně, doufám, že svou extravaganci udrží v takové té rozumné rovině. Čeho je moc, toho je příliš.

Líbí se mi taky Desiqual :oops: Ale jde to koupit i levněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.18 15:22
@Russet píše:
Líbí se mi taky Desiqual :oops: Ale jde to koupit i levněji?

No, hele za půlku, třeba teď mají výprodeje všechno za půlku. My tedy ujíždíme na nových kolekcích a nechceme moc čekat, takže se většinou dočkáme jen 30%, ale teď je na vše 50%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.18 15:25
@terinka4444 píše:
No, hele za půlku, třeba teď mají výprodeje všechno za půlku. My tedy ujíždíme na nových kolekcích a nechceme moc čekat, takže se většinou dočkáme jen 30%, ale teď je na vše 50%.

Ale aby to nebylo jen na nevyprodané velikosti 34 - 36 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
27.7.18 15:27

Tohle tema mi pripomnelo hlasku z filmu Vrat se do hrobu: Ty nejsi ani depesak, ani metalak, ani somrak…ty vypadas jakoo…jako nas fotr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
27.7.18 15:29

Aaaa, moje mladi a tedka mam taky obcas zachvevy- co se tyce obleceni. Tvrdej metal posloucham porad, ale uz se podle toho neoblikam. Doufam, ze trileta dcerka se pomami :lol: manzel posloucha starej punk a toe vubec neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.7.18 15:32

@Super mamka Tvoje děti jsou super, mají svůj styl a poslouchají nejlepší muziku :pankac: Moje dcera, když jí bylo asi 13, vypadala jak Emařka, všechno černý, ale to my doma nosíme všichni, metal moc nepouslouchají, max. Iron Maiden. Teď je holkám 16 a v černým chodí stále, ale tak nějak normálně. Kdyby mě bylo tolik, chodím jako tvoje dcera :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová