Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea píše:
Já jsem byla vždy rudá. Ve škole to bylo hrozný. Přešlo mě to asi během VŠ, pak se mi to stávalo jednou za x let. No a teď se mi to zase stalo několikrát
.
Nemůže to být tak, že to přejde s věkem? Pokud jsi třeba hodně mladá…
Já nevím…je i 32 a zatím to nepřešlo. Mám to už od školy, přesně jako ty.
@Anonymní píše:
Já nevím…je i 32 a zatím to nepřešlo. Mám to už od školy, přesně jako ty.
No ta, mě to přešlo na té VŠ, teď je mi přes 40 zase začínám rudnout
.
I chlapy rudnou, nemyslete si
si myslím, že je potřeba si s tím naučit žít, a nemyslet na to tak ![]()
@amigo84 píše:
I chlapy rudnou, nemyslete sisi myslím, že je potřeba si s tím naučit žít, a nemyslet na to tak
Je fakt, že čím víc na to myslím, tím je to horší. A mně i naskakují pak fleky na krku ![]()
@Anonymní píše:
Je fakt, že čím víc na to myslím, tím je to horší. A mně i naskakují pak fleky na krku
Dyť to říkám. Děvčata dejte na mě
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale stydím se. Už od mala se hrozně červenám, když mám mluvit před více jak 3 lidmi, hrozně mě to trápí a nevím, jestli by se s tím dalo něco dělat. Dnes jsem byla na pohovoru a byli tam u toho přítomni 4 lidi. Šla jsem na pozici fakturantky, mám praxi, zkušenosti, ale byla jsem rudá jak rajče, na krku fleky, prostě se mi tohle děje a já myslím, že to každého odradí zaměstnat takového člověka. Když jsem přišla domů, bylo mi do breku, styděla jsem se za sebe. Nevíte, jestli se s tím dá něco dělat? Hrozně moc mě to trápí. Já se červenám, i když jsme někde s přáteli a mluvím jen já a ostatní na mě koukají. Prostě nevím proč se mi to děje.
Děkuji za vyslechnutí a budu ráda za případné rady.
Ahoj jak se máš? ![]()
Já jsem byla vždy rudá
. Ve škole to bylo hrozný. Přešlo mě to asi během VŠ, pak se mi to stávalo jednou za x let. No a teď se mi to zase stalo několikrát
.
Nemůže to být tak, že to přejde s věkem? Pokud jsi třeba hodně mladá…