Hubnu, ale nejde to vidět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.18 09:01

Děkuji za reakce. Zkusím teda víc zapracovat na tom pohybu a počkám až se ta váha zhoupne na tu sedmicku, pak už snad něco viditelnějšího bude.

• Citovat
  • Upravit
35964
14.6.18 09:08
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce. Zkusím teda víc zapracovat na tom pohybu a počkám až se ta váha zhoupne na tu sedmicku, pak už snad něco viditelnějšího bude.

Změř se nebo se vyfoť. Vidět by to už někde mělo být, minimálně břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.6.18 09:21

Odpověděla sis sama - jíš málo. Ke stihlosti se musíš projíst, zdravě samozřejmě. A přidej cvičení, nějaká chůze, ta je pro začátečníky. Jdi běhat, zvedej činky, začni makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.6.18 09:25

Píšu z vlastní zkušenosti, zhubla jsem na 55kg a určitě to nebylo chůzí a jedením „málo“. ;) tělo si zvyká na vše, když chceš lepší výsledky, musíš mu víc naložit. Teď už si můžu dovolit jíst i „prasarny“, ale pohybu se furt držím - běh, posilování.. Čím víc máš svalů, tím víc spaluješ, to jsou jednoduchý počty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24226
14.6.18 09:33
@Anonymní píše:
@Kriss Tina neměřím se, je to jen můj pocit, ale ani nikdo z okolí se nezmínil, že by něco pozal. 3 měsíce.

A co oblečení, na tom by to vidět už mělo?

To že se lidi nezmíní bych moc neřešila. Někdy se třeba bojí zeptat, zda hubneš, protože chceš nebo jsi nemocná. Nechtějí slyšet tu druhou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.6.18 09:49

Zkus trochu cvičit, buď klidně s kočárkem, třeba procházky do kopce jsou fajn. Nebo doma podle nějakého videa na netu, je jich spousta, taky doma cvičím, když malá spí. Vydrž, ono si okolí všimne jakmile se dostaneš na tu 7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.6.18 10:24
@Anonymní píše:
Po půlroční krizi mě opustil manžel. Ráda bych ho dostala zpátky a proto jsem na sobě začala pracovat. Docházím k psychiatrovi a jsem zase „normalni“, moje depresivní nálady a výbuchy ho ode mě a od dítěte odehnaly a musím říct, že se mi je povedlo vyřešit. Nicméně kromě toho jsme se rozhodla i zhubnout. Vážila jsem 101 kilo, teď mám 87 a ráda bych se dostala, alespoň na číslo začínající sedmičkou. Denně trajdám hodinu rychlochůzí s kočárkem, jím málo a velmi zdravě a na váze to vidět jde, ale na postavě snad vůbec. Máte někdo zkušenost, že by to fakt nešlo poznat? Musím teda ještě podotknout, že z depresí jsem se doslova přežírala…

Zde je problem jak si napsala „Jim malo a velmi zdrave“.. tak za prve.. ma se jist tak aby clovek nepocitil vubec hlad.. neni to jen vymysl kdyz odbornici na vyzivu rikaji „Jist 5-6× denne mensi porce“..proc? protoze se nezatezuje zaludek a tim padem si netvori tukove zasoby protoze vi, ze pri spravnem stravovani mu nehrozi ze by mu neco chybelo takze se nedostane do stresu.. lidove receno - Nelekne se :) dalsi vec: Co to znamena jist zdrave? Zadny cukr ani obiloviny? Zadne tucne maso ani vejca?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 11:26
@Reaskiller píše:
Zde je problem jak si napsala „Jim malo a velmi zdrave“.. tak za prve.. ma se jist tak aby clovek nepocitil vubec hlad.. neni to jen vymysl kdyz odbornici na vyzivu rikaji „Jist 5-6× denne mensi porce“..proc? protoze se nezatezuje zaludek a tim padem si netvori tukove zasoby protoze vi, ze pri spravnem stravovani mu nehrozi ze by mu neco chybelo takze se nedostane do stresu.. lidove receno - Nelekne se :) dalsi vec: Co to znamena jist zdrave? Zadny cukr ani obiloviny? Zadne tucne maso ani vejca?:)

Já tomu nerozumím, ale zrovna 5-6× denně se prý žaludek a střeva zatěžují abnormálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.6.18 11:55

Uklidním tě, taky se mi to stalo. Zhubla jsem 16 kilo a taky to ze začátku nebylo vidět. Mě zůstal zadek, takže i oblečení jsem nosila stejné. Teď už dva měsíce jen udržuji váhu a najednou vytahuju staré oblečení a všechno mi je. Najednou se ten zadek ztratil. Asi to tělo potřebuje nějaký čas, nebo fakt nevím. A nezhubla jsem ani deko za ty dva měsíce. I okolí najednou vede řeči, ať už nehubnu, že to přeháním apod. Takže vydrž a gratuluju ke krásnému zhubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.6.18 12:23

Pokud okolí ví, že jste se s manželem rozešli, možná si i všimli, že jsi zhubla, jen to nechtějí říct, mohou si myslet, že to nezvládáš a hubneš „z nervů“.
Přeji Ti, ať je ted uz jen dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.6.18 13:09

A co jis? Malo a hodne zdrave dost zavani.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
14.6.18 13:11

Zkus brichace toma, s jeho recepty lidi hubnou. Ma i rady ceho se vyvarovat. Nejvetsi chyby co lidi delaji, ze skoto nejedi, jedi maso zeleninu, hladovy. Telo pak zacne stagnovat a nehubnout, protoze ma strach.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
14.6.18 13:16
@Paralenka červená píše:
Já tomu nerozumím, ale zrovna 5-6× denně se prý žaludek a střeva zatěžují abnormálně.

Kdyz se ji min, zpomaluje se metabolismus. I pri cukrovce se doporucuje jist 6 jidel denne. Nekolisa tak cukr v krvi. Navic pro telo je snazsi travit 6 mensich porci, nez 3 obri.

• Citovat
  • Upravit
1415
14.6.18 13:23

Je potřeba se fotit před zrcadlem ve spodním prádle a taky se měřit! Aby šli vidět rozdíly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.6.18 15:49

:hug: :hug: Teď kde je problém. Jestli nejdřív řešit s psychologem, nebo jen řešit pohyb a dietu…? Zkus napsat do této poradny , abys zjistila, jak se správně stravovat. Co se týká těch 14 kilo, je to podivné, že by změna nebyla vidět, zvlášť když jsi zařadila dostatek pohybové aktivity, mělo by určitě jít vidět zpevnění i úbytky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková