Hubnu, ale nejde to vidět

Anonymní
14.6.18 08:21

Hubnu, ale nejde to vidět

Po půlroční krizi mě opustil manžel. Ráda bych ho dostala zpátky a proto jsem na sobě začala pracovat. Docházím k psychiatrovi a jsem zase „normalni“, moje depresivní nálady a výbuchy ho ode mě a od dítěte odehnaly a musím říct, že se mi je povedlo vyřešit. Nicméně kromě toho jsme se rozhodla i zhubnout. Vážila jsem 101 kilo, teď mám 87 a ráda bych se dostala, alespoň na číslo začínající sedmičkou. Denně trajdám hodinu rychlochůzí s kočárkem, jím málo a velmi zdravě a na váze to vidět jde, ale na postavě snad vůbec. Máte někdo zkušenost, že by to fakt nešlo poznat? Musím teda ještě podotknout, že z depresí jsem se doslova přežírala…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37141
14.6.18 08:25

Že by 14 kilo nebylo na postave vidět je divné :think: je to jenom tvůj pocit když se podíváš do zrcadla nebo ses měřila a nehubnes ani cm v pase, kolem stehen apod? Jak dlouho hubnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 08:27

@Kriss Tina neměřím se, je to jen můj pocit, ale ani nikdo z okolí se nezmínil, že by něco pozal. 3 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Kimiska1
14.6.18 08:31

A nepoznas to ani podle obleceni? Musi ti byt volnejsi. 14 kilo je hodne, i kdybys to zhubla spatne a slo to ze svalu, tak to musi byt videt. Jestli to hubnes z tuku, tak kilo je cca pul az centak. To musi byt znat.

• Citovat
  • Upravit
25199
14.6.18 08:31
@Anonymní píše:
@Kriss Tina neměřím se, je to jen můj pocit, ale ani nikdo z okolí se nezmínil, že by něco pozal. 3 měsíce.

Co oblečení? To ti musí být volné.
Zapoj nějaké náročnější cvičení, aby se postava začala zpevňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
14.6.18 08:32
@Anonymní píše:

Určitě to jde vidět na oblečení, ne? Jinak neupínej se jen na návrat manžela, vím, že je to taková rada…že to jde těžko ovládnout, ale tu změnu dělej primárně pro sebe, pokud se manžel vrátí, bude to bonus, pokud ne, tak aspoň do nového života vykročíš s novým sebevědomím. Ale pokud to bude jen kvůli manžela, pokud se jeho návrat nepodaří, může tě to hodit ještě do horších depresí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
14.6.18 08:37

Zkus se změřit, a až zhubnes pár kilo tak znova, já myslím že je to tvůj pocit že to není vidět. Jak tu píšou holky oblečení ti není volnější? Možná nosíš šaty u kterých ani okolí nepozná že máš nějaký kilo dole :think: jinak bych k té chůzi přidala cvičení na zpevnění těla, chůze je sice fajn ale hubnes docela rychle tak to chce průběžně zpevnovat, abys pak neměla třeba zbytečně povislou kůži apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 08:37

@Kfětoslava Beru silná antidepresiva a jsem vážně v pohodě. Nejspíš i kdyby se nevrátil, věřím tomu, že ublížit si už mě ani nenapadne. Hodně vidím i na synovi, že už není tak uřvaný, jak jsem teď usměvavá a klidná :-).

Jinak holky přes břicho a zadek nejspíš podle oblečení něco šlo, ale ne nijak výrazně :-(

• Citovat
  • Upravit
14.6.18 08:40

Přibrala jsem 10 kilo a nikdo to nepozanl, jen váha, takže těch 14 kilo chápu, obzvlášť z metráku. Počkej do těch 75, pak už to znát bude a velikost se ti změnší počítám tak na 42 - 44.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 08:42

@Paralenka červená velikost 44 mám celou dobu, aspoň teda u kalhot. Já mám šestky prsa, to udělá na váze taky hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 08:42

Tak asi záleží taky na tom, jak velká jsi. Určitě jsi sama zaznamenala nějaký změny, 14 kil je hrozně moc. Ale Z mého okolí zhubla maminka taky ze 100 kil na 70 a okolí si začalo všímat až ve chvíli, kdy se přehoupla z tlusté (tak kolem 75 - 80 kg, je fakt vysoká) na štíhlou. Nevím jak to vysvětlit, ale 100 kg, 90 kg, pravděpodobně i 80, to je furt tloušťka a rozdíl mezi tím, jestli jsi tlustá moc nebo trochu míň, to okolí není sto zaznamenat. Takže neztrácej motivaci, cvič a zdravě jez a určitě si začnou brzy všímat. Anonym kvůli mamince.

• Citovat
  • Upravit
15005
14.6.18 08:45
@Anonymní píše:
@Kfětoslava Beru silná antidepresiva a jsem vážně v pohodě. Nejspíš i kdyby se nevrátil, věřím tomu, že ublížit si už mě ani nenapadne. Hodně vidím i na synovi, že už není tak uřvaný, jak jsem teď usměvavá a klidná :-).Jinak holky přes břicho a zadek nejspíš podle oblečení něco šlo, ale ne nijak výrazně :-(

Máš malé dítě, takže to jsou ještě i poporodní kila, půjde to dolů, uvidíš, i takhle je to super úbytek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.6.18 08:51

Ono na silném člověku to není tolik viditelné, pokud třeba i nezmění oblečení…U mě třeba jsou vidět i dvě kila nahoře :pocitac:

A jinak radim se nevazit, ale měřit a k te chůzi trochu „posilovani“ třeba nějakou tu lehkou 30ti denni výzvu a změnu uvidíš brzy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.6.18 08:53

V tom případě odchází hlavně voda, musíš začít i trochu cvičit, posilovat, aby zpevnila celé tělo. Klidně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
14.6.18 08:56

Holky ti napsali dobře, mě jen zarazila trochu formulace: jím málo a velmi zdravě. S tímto velmi opatrně. Možná jíš v pořádku a napsalas to v porovnání s toím, jak jsi jedla dřív, ale bacha na drastické způsoby hubnutí a zadělání si na jojo efekt. Za mou dietářskou kariéru „skoro nežrat“ nikdy nefungovalo. Jakmile člověk polevil… ale samo oproti mega porcím, kdy se člověk přežírá, je to o zmenšení porcí. Nicméně jde o změnu životního a „jídelního“ stylu, než o dietu. Najít něco, co funguje a zároveň je opravdu dlouhodobě udržitelné a to klišé - vyvážené. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková