Hubnutí a plánování těhotenství

Anonymní
6.8.21 00:15

Hubnutí a plánování těhotenství

Ahoj,
chci hubnout, ale také plánujeme početí. Nechci čekat ani s jedním, protože početí muže trvat delší dobu. Jediné co mě děsí je to jestli to nemůže ublížit plodu, když budu hubnout už v době těhotenství o kterém nebudu vědět? U předchozího těhotenství mi to test ukázal až ve druhem, skoro třetím měsíci. ????

Myslíte, ze by mu to mohlo ublížit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
6.8.21 00:46

Myslím, že ne. Vždyť kolik holek začátek těhotenství prozvrací a nic se nestane. Samozřejmě s rozumem. Snad neplánuješ nějaký drastický hladovky atd. Kdyztak si můžeš občas udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 00:51
@LolaAA píše:
Myslím, že ne. Vždyť kolik holek začátek těhotenství prozvrací a nic se nestane. Samozřejmě s rozumem. Snad neplánuješ nějaký drastický hladovky atd. Kdyztak si můžeš občas udělat test.

Žádný drasticky diety, test si občas udělám. Jen mě desilo, aby hned třeba ten začátek na to neměl vliv, ale je pravda, ze hodně hubne nedobrovolně kvůli nevolnostem a mimi je v pořádku. :palec:

• Citovat
  • Upravit
825
6.8.21 01:22

Tak pokud budes hubnout tak, ze se budes hybat a zdrave jist, tak mu to urcite neublizi, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 01:41

Rozhodně nejez žádné tablety na hubnutí, nedrž hladovky ani žádné zaručené drastické jednodruhové diety.
Hubnout se určitě dá i zdavě…aktvní pohyb, hlavně chůze…nějaké cvičení jako jóga, jestli zvládneš tak třeba kolo nebo plavání.
A jídelníček plánovat…ideálně třeba připravovat si krabičky s obědem, hodně saláty, zeleninu, ryby, luštěniny, vynechat zcela pečivo, knedlíky, nemít každý den maso… pít pouze čistou vodu.
Pokud je tvá nadváha opravdu vysoká a hrozila by ti v těhotenství třeba nějaká komplikace (vysoký krevní tlak, cukovka, natékání nohou), zajdi si k doktoru a nech si sestavit jídelníček na míru, zkontolovat štítnou žlázu (není to žádná ostuda). Přeji hodně štěstí :)

• Citovat
  • Upravit
1047
6.8.21 07:46

Musím souhlasit, že pokud bude hubnutí zdravé, tak svému tělu a budoucímu miminku spíš prospěješ. Ale nemohu souhlasit s tím, že žádné pečivo, knedlíky atd. Zdravé hubnutí znamená, že jíš všechno a ani bílý rohlík není zlo. Tedy v případě, že snídaně nejsou 3 rohlíky s máslem. Já doporučuji stáhnout Kalorické tabulky, nepodhodnotit aktivitu a myslím, že budeš patřit mezi 99 % těch, co mají problém ten příjem na hubnutí sníst - ano budeš toho muset sníst víc. Pravděpodobně taky zjistíš, že tvůj příjem bílkovin je katastrofální. Hlavně ale dávej pozor na dostatek tuků a sacharidů, protože mě pak velice snadno mizí menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 08:19

Děkuji všem, ale já nepotřebuji rady jak zhubnout. Já moc dobře vím jak na to zdravou stravou. Jen jsem si nebyla jistá, jak to je v začátku těhotenství při redukci. :)

Doteď jsem kojila první a váha se mi kvůli kojení ani nehla, teď není problém hubnout. Ale bála jsem se až neohrozim další mimi hned v začátku. :)

• Citovat
  • Upravit
337
8.8.21 14:40

To problém nebude, pokud nebudeš brát různé přípravky na hubnutí atd. Jen si dávej pozor, abys nebyla moc hubená. To potom je velký problém s otěhotněním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí