Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Používám kalorické tabulky
a jako protein maso..
Jen užíváním práškového proteinu opravdu nezhubneš.
Kalorické tabulky. Masu zas tak neholduji, kolikrát jsem celý den ve spěchu a pak když mi nevychází denní množství, sáhnu po proteinu.
Momentálně mám BioTechUSA 100% pure whey. Ale nevyznám se v tom, třeba někdo jiný řekne, že je na prd. Mám kokos-čokoláda a je na mne hrozně sladký, přestože tu dávku rozmichávám ve větším množství vody, než udávají. Takže až dojde zkusím jinou příchuť, ale u značky zůstanu
Na hubnutí používám kalorické tabulky/myfitnesspal a protein v prášku nepoužívám. Raději kalorie jím, než piju. Co mi je platný že jsem splnila cíl na bílkoviny, když mám pak hlad?
Bílkoviny jím nejvíce v mléčných výrobcích (skyr, nízkotučný tvaroh, cottage) a mase.
Děkuji za rady ale jak nejíst když mám děti a musím i vařit být pořád v kontaktu s jídlem ![]()
Kalorický deficit! Aby jsi zhubla, musíš prostě spálit více než příjmeš. Protein si klidně po cvičení dej, z něj sice nezhubneš, ale pokud si chceš udržet i svaly proč ne. Taky se ze začátku můžeš zkusit odvodnit, pitný režim + H2out a výsledky jsem fakt viděla.
@Nihan123 Tak vařit v pohodě můžeš. Prostě nebudeš uždibovat, nebo dojídat po dětech, svoji porci si odměříš a je to.
Nejhorší je právě to uždibování, sousto tady, tuhle plátek salámu, tamhle kousek sušenky a ono to za den dá poměrně hodně kalorií. Chce to teda dost sebekontroly, ale jde to se to naučit a pak ti to ani nepřijde. A dojídání po dětěch je taky dietní zabiják, radši jídlo vyhodit, ale to se taky člověk musí oprostit od té myšlenky že je to přece škoda.
V angličtině je na to krásné rčení: „It will go in the waste or the waist.“ V překladu, jde to do koše, nebo do obvodu pasu, jen v češtině se to tak krásně nerýmuje ![]()
A nezapomínat na pitný režim, ne nadarmo se říká že hlad je převlečná žízen, často tomu opravdu tak je.
Jak zhubnout a přestat se trápit jaké protein používáte