Hubnutí - jak na cvičení?

Anonymní
3.1.14 10:02

Hubnutí - jak na cvičení?

Ahojda :mavam: předem se omlouvám za anonym, dala jsem si cvíčo a hubnutí jako novoroční slib, nikdo o tom v mém okolí neví a chci holky ze skupinky překvapit :hug:
CO se týče jídla, nechala jsem si sestavit jídelníček, jím 5× denně po menších porcích přesně jak mám, piji 2-3l vody denně..
k věci.. potřebuji zhubnout zhruba 10kg, hodně zpevnit problémové partie tedy stehna, boky, bříško a zadek :nevim: porod, dítě, válení se a žraní na mě hodně zapracovalo :roll:..
Jak cvičit? Řekněme, že chci cvičit doma, mám tu stroj na břicho takovej ten na kterým se vlehu v podstatě dělají sklapovačky :) pak jsem se rozhodla zkusit nějakou klasiku jako sedy lehy, kliky, dřepy,.. cviky zhruba vím, jde mi o to jak často cvičit? Stačí třeba 2× denně po 20 minutách? Třeba 3-4 série dokola?

A co běhání? Jak často a kolik minut běhat? Denně třeba 45 minut? Je to vhodný?

S tím, že sobota a neděle bych měla jako odpočinkové dny s rodinkou? :oops:

Prosím poradte. Děkuji moc :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
3.1.14 10:22

8o dobře ty, já se nejsem schopná dokopat ani k jednomu dvacetiminutovému cvičení denně :oops: a běh? nikdy!!!
já ale myslím že stačí i jednou denně dvacet minut třeba s Jillian 30days shred..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.14 10:26

@syselinka
já si právě nejsem jistá jestli by mě to s jillian bavilo :nevim: no bude muset když se sebou pohnout :think:

• Citovat
  • Upravit
6552
3.1.14 10:26

Taky doporucuji Jillian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.1.14 10:28

Anonyme, ona to ma dobre sestaveny- cardio, posilovani, bricho…Vse vmackly v podstate v 25 minutach, ja ji cvicila a do 6 tydnu byla znat neuveritelna zmena… Ted jsem se posunula k Shaunovi T, ale Jillian je pored moje srdcovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
3.1.14 10:30

Já osobně jsem teda jillian nepřišla na chuť. Při běhání bych si ale hlídala tepovou frekvenci, a při posilování klidně bych dala i víc opakování, jak říká naše cvičitelka břicho vydrží hodně :-) určitě tím nic nezkazíš když si zacvičíš ráno a večer, to já ale bohužel nestíhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.1.14 10:44

Jillian je dost náročná na klouby, někomu to může vadit. Já můžu doporučit český server rutina, Maruška je super a mě její cvičení baví víc jak Jill :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 10:57

Jillian pry pomaha ;) Behani myslim 45 minut staci ;) Dala bych si jednou 45-60minut cviceni denne…kdyz nebude cas takto dlouho…myslim ze rozdelit to nebude vadit…tedy 20 minut 3× denne ;) Rotoped, sedy-lehy, aerobick :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
3.1.14 11:35

Cvičit můžeš prakticky vše co se tady píše, spíš jde o to si k pohybu najít pozitivní vztah, celkově změnit pohled na pohyb, znám lidi co dřou v posilovně, ale jak nemusí udělat krok navíc tak prostě neudělají. Ze začátku posiluj klidně každý den, po týdnu zjistíš, že to chce pauzu, tak dej klidně ob den, i břišní svaly potřebují regenerovat, a k tomu běhu-ty jsi někdy dříve běhala? nechci se tě nějak dotknout, ale za 45minut se dá volným tempem uběhnout i 7km tak to jen tak pro představu, ale z vl. zkušenosti nevím, nevím :nevim: Ale určitě k tomu posilování to chce kolo, chuzi nebo běh. Držím ti palce, aby to nebyl jen novoroční cvičební záchvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 11:42

A jeste bych dodala, ze SVIŽNÁ CHUZE je super…a da se i s kocarkem…ale no je potreba opravdu svizne…kdyz budes opravdu rychla da se ujit i 10 km za hodinku a pul ;) Na chuzi a beh se hodi pes, protoze se clovek donuti jit ven :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
3.1.14 11:44

Běhání těch 40 minut je akorát a přidávám se k chvále Marušky z Rutiny . Po běhání a téměř denním cvičení kalanetiky jsem přešla na cvičení s Rutinou a tělo se fakt změnilo k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.14 11:57

Holky a když zrovna nebude možnost jít běhat ven třeba kvůli počasí nebo tak je možný běhat i doma na místě třeba??? má to ten stejnej účinek??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25
3.1.14 12:04

Nemohl by mi někdo prosím okopírovat DVD Jillian? Zaplatím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.1.14 12:18

Xsarunko, da se komplet stahnout na Ulozto- Shred, Ripped… Neco je I na youtube…Nebo edisk, ale tam zdrama jde stahnout jen jedno video za 24 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
3.1.14 12:26
@Anonymní píše:
Holky a když zrovna nebude možnost jít běhat ven třeba kvůli počasí nebo tak je možný běhat i doma na místě třeba??? má to ten stejnej účinek??? :nevim:

Jestli chceš běhat, chodit=hubnout, tak musíš zakaždého počasí, akorát např. Xaver omlouvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková