Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jj, mám. Jistou debilní dobu ve svém životě jsem žrala Adipex. Jen jsem snídala a do toho jsem ještě blbla celkem dost na rotopedu. Za dva měsíce jsem shodila 15 kg a byla jsem štíhlá jak proutek. Bohužel jsem si to neužila, protože ze mě byla strhaná, nervová troska se zdravotními problémy. Takže za mne, pokud se chceš opravdu zhuntovat, tak si sežeň Adipex. Pak to stojí za to.
Jen si pak nikde nestěžuj, že máš nervi, srdce, žaludek a ledviny v pr…li.
Teď už bych to do huby nevrazila a jsem ráda za to, že jsem boubelka.
Pokud nemáš nějakou extrémní nadváhu, tak se to dá zvládnout i bez nějaké fyzické námahy. Změna jídelníčku je 80% úspěchu, já jenom změnou jídelníčku shodila 10kg, na cvičení jsem neměla čas, jen jsem prostě měla běžný pohyb kolem dcery, domácnosti a zahrady.
Pokud chceš zhubnout opravdu trvale, tak nějaké tablety opravdu nepomohou. Chce to celkově změnit přístup ke svému tělu, k životosprávě apod. Veškeré tablety jsou jen na tahání peněz z lidí, i kdybys po nich zhubla, co až je brát přestaneš? Myslíš, že si váhu udržíš? Zase je to o tom, že aby sis váhu udržela, budeš prostě muset normálně jíst…
Adipex už se nedá sehnat. Ani Meridia ani podobná svinstva, všechno je to pro vedlejší účinky zakázané.
A vzít něco takového z nelegální distribuce by mohl jen…
Až někdo vymyslí tabletu, která nebude huntovat zdraví, nebude mít vedlejší účinky, bude se u ní moct libovolně žrát, nebo jen nepatrně upravit jídelníček, bez pohybu a bude se hubnout, dostane Nobelovku a bude to nejbohatší člověk planety.
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
chtela jsem se zeptat, jestli nemate nektera zkusenosti s nekteryma tapletama na hubnuti. vim, ze jsou nejake, ktere opravdu funguji, znama jedny brala a hodne zhubla i bez pohybu jen stacilo malinko upravit jidelnicek, te se na to ale nechci ptat..
Nechci ani rady, ze to chce pohyb, aktivni zivot atd atd..takovych diskuzi je tady dost.
Tak prosim, jestli ma nekdo zkusenosti s tabletami, ktere opravdu funguji Sem s nimi
Rady o pohybu a stravování nechceš.
Pak asi rada není.
@lemaz píše:
Jj, mám. Jistou debilní dobu ve svém životě jsem žrala Adipex. Jen jsem snídala a do toho jsem ještě blbla celkem dost na rotopedu. Za dva měsíce jsem shodila 15 kg a byla jsem štíhlá jak proutek. Bohužel jsem si to neužila, protože ze mě byla strhaná, nervová troska se zdravotními problémy. Takže za mne, pokud se chceš opravdu zhuntovat, tak si sežeň Adipex. Pak to stojí za to.
Jen si pak nikde nestěžuj, že máš nervi, srdce, žaludek a ledviny v pr…li.Teď už bych to do huby nevrazila a jsem ráda za to, že jsem boubelka.
Jojo, akorát jsem htěla o tom psát. Brala to jedna kamarádka, mně se to naštěstí nepodařilo sehnat ![]()
Zkus jarové tablety do myčky, po nich ti bude tak blbě, že se do večera jídla nedotkneš
![]()
@terinka4444 píše:
Adipex už se nedá sehnat. Ani Meridia ani podobná svinstva, všechno je to pro vedlejší účinky zakázané.
A vzít něco takového z nelegální distribuce by mohl jen…Až někdo vymyslí tabletu, která nebude huntovat zdraví, nebude mít vedlejší účinky, bude se u ní moct libovolně žrát, nebo jen nepatrně upravit jídelníček, bez pohybu a bude se hubnout, dostane Nobelovku a bude to nejbohatší člověk planety.
naprosto souhlasím. To stejné jsou tablety na údajné zvětšení prsou. Kdyby to opravdu fungovalo, tak plastičtí chirurgové by mohli tak akorát šoupat nohama…
@Verca1989 píše:
naprosto souhlasím. To stejné jsou tablety na údajné zvětšení prsou. Kdyby to opravdu fungovalo, tak plastičtí chirurgové by mohli tak akorát šoupat nohama…
Můžeš si zkusit pomoct přírodními tabletami třeba bioaktivní chrom, ten pomáhá zahnat mlsnou, nebo hlíva ustřičná pomáhá podporovat metabolismus, nebo psyllium to si dáš před jídlem, v břichu ti to nabobtná a zahustí žaludek abys toho tolik nezbagrovala..
@Verca1989 píše:
@terinka4444zlaté podprsenky
už je mám skvělé krásné pushupky ![]()
@syselinka píše:
Můžeš si zkusit pomoct přírodními tabletami třeba bioaktivní chrom, ten pomáhá zahnat mlsnou, nebo hlíva ustřičná pomáhá podporovat metabolismus, nebo psyllium to si dáš před jídlem, v břichu ti to nabobtná a zahustí žaludek abys toho tolik nezbagrovala..
a zelený čaj.
Ještě na podporu metabolizmu jablečný ocet.
JInak to staré známé pravidlo (které zakladatelka nechce slyšet)je výdej větší, než příjem.
Vím o čem mluvím - za rok jsem hodila dolů 12 kg.
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
chtela jsem se zeptat, jestli nemate nektera zkusenosti s nekteryma tapletama na hubnuti. vim, ze jsou nejake, ktere opravdu funguji, znama jedny brala a hodne zhubla i bez pohybu jen stacilo malinko upravit jidelnicek, te se na to ale nechci ptat..
Nechci ani rady, ze to chce pohyb, aktivni zivot atd atd..takovych diskuzi je tady dost.
Tak prosim, jestli ma nekdo zkusenosti s tabletami, ktere opravdu funguji Sem s nimi
Existují. Lentilky, antiperle, tiktak, podle chuti, co ti zrovna šmakuje. K tomu už nic jiného, jen hodně vody a denně 200 dřepů a pět kilometrů pěšky ![]()
Dobry vecer,