Doporučte krokoměr

7277
28.12.13 10:03

Doporučte krokoměr

Chtěla bych si pořídit krokoměr, tak uvítám jakékoliv doporučení, na co si dát při výběru pozor, jaký nebrat a pod. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
28.12.13 10:15

A nemas „chytry“ telefon? Staci pak stahnout nejakou aplikaci napr. Endomondo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.12.13 10:38

Chodím dlouhé trasy, pokud si chci spočítat, kolik jsem toho ušla, použiji www.mapy.cz a ruční měření vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.12.13 10:55
@slivovicka píše:
A nemas „chytry“ telefon? Staci pak stahnout nejakou aplikaci napr. Endomondo.

Nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 12:20

Dostala jsem před 4 lety krokoměr Silva, jsou to poměrně kvalitní krokoměry, ten, co mám už se neprodává, nicméně zde tip:
 http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.12.13 12:41

Týý jo, no nedoporučím ale bude to chtít asi nějaký dražší, můjbratr má něakou tu střední třídu a vůbec ho nepoužívá, páč ti začne počítat až po nějaké doě co načneš jít a fakt musíš jít a nezastavovat

• Citovat
  • Upravit
5635
28.12.13 13:03

Jsi začátečník nebo pokročilý? Chceš jen chodit na delší pohodové procházky nebo máš v plánu power walking či běh? Nepřemýšlela jsi nad sporttesterem (tepovačem?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.12.13 13:36
@Kirbisek píše:
Jsi začátečník nebo pokročilý? Chceš jen chodit na delší pohodové procházky nebo máš v plánu power walking či běh? Nepřemýšlela jsi nad sporttesterem (tepovačem?)

Jsem začátečník, chci chodit v rychlejším tempu na delší procházky, běh vůbec s mojí váhou a sporttester mám. Cvičím s ním na orbitreku a sleduju tepovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.12.13 14:27

Pokud máš kvalitní sporttester, asi bych neřešila krokoměr :nevim: Při chůzi v rychlejším tempu tě to upozorní na správnou tepovku, změří čas, km i průměrnou rychlost.
Jinak teda konkrétně k tvému dotazu- kdysi jsem měla krokoměr, ale nezdál se mi přesný, půjčila jsem si druhý od kamarádky a oba naměřily rozdílný počet. Myslím, že kdybych na sobě měla 3, tak stejný počet kroků nenaměří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.12.13 19:42

Jsem docela překvapená, že ty krokoměry jsou nic moc věcička.

Kirbisek, vůbec nevím, jestli můj sporttestr měří něco víc než jen tepovku. Manža to dostal jako dárek ke koupi bot. Má to takový pásek pod prsa a na ruku si dám hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.12.13 19:50

Mám toto a je to asi je pulzmetr.
http://www.zbozi.cz/…/sigma-pc-3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.12.13 20:58
@šamotka píše:
Mám toto a je to asi je pulzmetr.
http://www.zbozi.cz/…/sigma-pc-3/

Podle popisu to fakt jen měří tep, bez upozornění překročení aerobní zóny a všeho dalšího.
Pokud zvažuješ krokoměr, nejlepší bude pořádně projít net a pročíst recence a koupila bych určitě nějaký kvalitnější. :palec: Snad ti tu holky ještě něco doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
5.11.15 21:38

Ahoj oživuji diskuzi, máte typ na nějaký krokoměr, který vám vyhovuje a umí počítat kroky, vzdálenost, kalorie a pokud možno je na krk? Chytrý tel. nemám, takže aplikace nepřichází v úvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 21:56

@ka2ka :mrgreen: na krk tedy nevim, ale my dostali obyč, za objednávku z bonavity a ono to fakt funguje, navíc velmi dobře.. nosim ho na pasu, i při běhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
5.11.15 22:16

@martina.se já bych radši na krk, u pasu mi ho syn sebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie