Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chcete zatočit s kilama. Pojďte k nám, jsme parta vysmátých sluníček a rádi přibereme nová sluníčka. Poradíme si, podpoříme se,…
https://www.emimino.cz/…ny/slunicka/
Ahoj, už se snažím hubnout nějakou dobu, ale zatím bez výsledku a už si nevím rady, tak bych se k vám rada přidala ![]()
@Lucka91 píše:
Ahoj, už se snažím hubnout nějakou dobu, ale zatím bez výsledku a už si nevím rady, tak bych se k vám rada přidala
Poslala jsem ti pozvánku.
Ahoj, poslala jsem žádost o přijetí. Mám velikost 50 a potřebuji parťačku/y které by mi pomohli změnit celý můj život, hlavně moji životosprávu.
@Olion ahoj taky se snažit vyhrát ten zatracený boj se špekem
zhubnu zdravě ale stejně se po nějáké době začnu znova přežírat přitom jím pravidelně a myslím že i zdravě. ![]()
@Kapřík90 No můj problém je že nesnídám, většinou se tak kolem poledního teprve zastavím a uvědomím si že jsem ještě nic nesnědla. jím hrozně nepravidelně a nemám režim, ten má akorád dcera.
@Olion tak jez s dcerou já jsem se naučila snídat že když chystám malému ten chce většinou ráno jogurt tak nachystám i sobě nebo si vše připrav večer
pravidelnost je hlavní ![]()
@Olion tak jez s dcerou já jsem se naučila snídat že když chystám malému ten chce většinou ráno jogurt tak nachystám i sobě nebo si vše připrav večer
pravidelnost je hlavní ![]()
@Kapřík90 No mě právě najíst nenechá. Takže jogurta mi po ránu zčásti zbaští.
@Olion
obě si dejte stejné jídlo měla by vědět že každý má svou porci jídla ![]()