Hubnutí - vysmátá sluníčka

7277
27.12.13 21:18

Hubnutí - vysmátá sluníčka

Chcete zatočit s kilama. Pojďte k nám, jsme parta vysmátých sluníček a rádi přibereme nová sluníčka. Poradíme si, podpoříme se,…
 https://www.emimino.cz/…ny/slunicka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1794
27.12.13 22:27

Ahoj, už se snažím hubnout nějakou dobu, ale zatím bez výsledku a už si nevím rady, tak bych se k vám rada přidala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
27.12.13 23:01
@Lucka91 píše:
Ahoj, už se snažím hubnout nějakou dobu, ale zatím bez výsledku a už si nevím rady, tak bych se k vám rada přidala :kytka:

Poslala jsem ti pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.1.14 21:13

Ahoj, poslala jsem žádost o přijetí. Mám velikost 50 a potřebuji parťačku/y které by mi pomohli změnit celý můj život, hlavně moji životosprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.1.14 11:57

Nově členy již nepřijímáme!!!
Děkuji za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.1.14 12:00

@Olion ahoj taky se snažit vyhrát ten zatracený boj se špekem :zed: zhubnu zdravě ale stejně se po nějáké době začnu znova přežírat přitom jím pravidelně a myslím že i zdravě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.1.14 12:35

@Kapřík90 No můj problém je že nesnídám, většinou se tak kolem poledního teprve zastavím a uvědomím si že jsem ještě nic nesnědla. jím hrozně nepravidelně a nemám režim, ten má akorád dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.1.14 21:15

@Olion tak jez s dcerou já jsem se naučila snídat že když chystám malému ten chce většinou ráno jogurt tak nachystám i sobě nebo si vše připrav večer :) pravidelnost je hlavní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.1.14 21:15

@Olion tak jez s dcerou já jsem se naučila snídat že když chystám malému ten chce většinou ráno jogurt tak nachystám i sobě nebo si vše připrav večer :) pravidelnost je hlavní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.1.14 23:18

@Kapřík90 No mě právě najíst nenechá. Takže jogurta mi po ránu zčásti zbaští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.1.14 11:27

@Olion :think: obě si dejte stejné jídlo měla by vědět že každý má svou porci jídla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková