Doporučte krokoměr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27706
9.11.15 20:26

@LKL lvl 1 mám skluz a chodím málo tak uvidím snad mě to donutí :roll: jdeš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.11.15 20:36

@ka2ka Můžu se zeptat, jaký jsi nakonec vybrala? :) Chci kupovat pro přítele k Vánocům, tak hledám inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27706
9.11.15 20:46

@its.my.life nakonec jsme v krámě koupila tento http://krokomery.heureka.cz/…fitty-no-1g/ a zatím testuju, syn už zjistil že když s ním kroužíš tak načítá kroky jako blázen, jinak pokud je normálně na krku tak bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
9.11.15 21:45

@ka2ka bohuzel ne, bojuju s chorobama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27706
10.11.15 18:47

@LKL tak to je mi líto :( já zjistila, že pro mě nebude žádná sranda ani ten první lvl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.5.16 08:04

Krokoměr a tepovka

Ahojte,
nevíte náhodou, jestli existuje kvalitní krokoměr, který by zároveň snímal tepovku?
Pokud ne, jaký byste mi alespoň tak doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.7.16 14:39

Prosím poradí třeba někdo s výběrem krokoměrů?? jaký máte a je aspoň trochu přesný?
(smartfouna nemám, gps nemám a nechci)
chci prostě počítat kroky za celý den, nezajímá mě jednorázový „výkon“ při nějaké aktivitě (běh apod.)… chtěla bych vědět, kolik toho prostě nachodím při běžném dni s dětmi :lol: tzn. po zahradě sem a tam při hraní i při práci, běžné vycházky s dětmi do okolí, po baráku sem a tam i nahoru a dolů… v budoucnu bych ráda věděla, jak se mi počet kroků změní, až budu zase chodit do práce (sedavé zaměstnání)

@ka2ka
ten vybraný vypadá hezky, osvědčil se? díky za případné info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27706
24.7.16 16:00

@budi pokud dobře nastavíš kroky tak počítá pěkně, ale když jedeš autem tak při otřesech připočítává kroky a nejvíc mi vadí, že začne počítat až po tom co ujdeš 10kroků, takže takové to popocházení třeba po kuchyni kdy máš 5kroků tam 4 zpátky ti prostě nespočte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková