Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LKL lvl 1 mám skluz a chodím málo tak uvidím snad mě to donutí
jdeš taky?
@ka2ka Můžu se zeptat, jaký jsi nakonec vybrala?
Chci kupovat pro přítele k Vánocům, tak hledám inspiraci ![]()
@its.my.life nakonec jsme v krámě koupila tento http://krokomery.heureka.cz/…fitty-no-1g/ a zatím testuju, syn už zjistil že když s ním kroužíš tak načítá kroky jako blázen, jinak pokud je normálně na krku tak bez problémů
@LKL tak to je mi líto
já zjistila, že pro mě nebude žádná sranda ani ten první lvl ![]()
Ahojte,
nevíte náhodou, jestli existuje kvalitní krokoměr, který by zároveň snímal tepovku?
Pokud ne, jaký byste mi alespoň tak doporučily?
Prosím poradí třeba někdo s výběrem krokoměrů?? jaký máte a je aspoň trochu přesný?
(smartfouna nemám, gps nemám a nechci)
chci prostě počítat kroky za celý den, nezajímá mě jednorázový „výkon“ při nějaké aktivitě (běh apod.)… chtěla bych vědět, kolik toho prostě nachodím při běžném dni s dětmi
tzn. po zahradě sem a tam při hraní i při práci, běžné vycházky s dětmi do okolí, po baráku sem a tam i nahoru a dolů… v budoucnu bych ráda věděla, jak se mi počet kroků změní, až budu zase chodit do práce (sedavé zaměstnání)
@ka2ka
ten vybraný vypadá hezky, osvědčil se? díky za případné info…
@budi pokud dobře nastavíš kroky tak počítá pěkně, ale když jedeš autem tak při otřesech připočítává kroky a nejvíc mi vadí, že začne počítat až po tom co ujdeš 10kroků, takže takové to popocházení třeba po kuchyni kdy máš 5kroků tam 4 zpátky ti prostě nespočte ![]()