Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Verca1989 mě to doktor rozhodně nenapsal, sehnala jsem si to jinak. No, byla jsem blbá, ale můžu sloužit jako odstrašující případ.
Tablety opravdu nefungují. Největší svinstvo je zelena káva-v tabletach, to jsou vyhozené peníze.
Zákaz sladkého, bílého pečiva, sladkých limonad, uzenin. a k tomu pohyb ve formě svižnější hodinové prochazky, úklidu.
@BabyBella na jednu stranu souhlasím, ale s tím výčtem, který jsi tu napsala, určitě to nebude fungovat na všechny, když vynechají to, co napsala…něčí organismus by třeba něco z toho zvládl, nebo co víc potřeboval by to a jiný by zase potřebovat odbourat dalších x věcí ![]()
@lemaz píše:
Jj, mám. Jistou debilní dobu ve svém životě jsem žrala Adipex. Jen jsem snídala a do toho jsem ještě blbla celkem dost na rotopedu. Za dva měsíce jsem shodila 15 kg a byla jsem štíhlá jak proutek. Bohužel jsem si to neužila, protože ze mě byla strhaná, nervová troska se zdravotními problémy. Takže za mne, pokud se chceš opravdu zhuntovat, tak si sežeň Adipex. Pak to stojí za to.
Jen si pak nikde nestěžuj, že máš nervi, srdce, žaludek a ledviny v pr…li.Teď už bych to do huby nevrazila a jsem ráda za to, že jsem boubelka.
Adipex nikdy!!!Jenom se divím, že EU zakázala Lindaxu a Meridii a takový „humáč“, jako je Adipex nechali dále normálně na předpis…/leda že by ho nějak „upravili“
/. Já jsem zhubla po Meridii za dva měsíce 13 kilo a v pohodě, jenom jsem nemohla pořádně spát. Na internetu si téměř na 100% koupíte padělek. Teď si občas pomůžu přípravkem Orlistat. Je to podobné jako Alli, ale né tak silné a radikální.