Tablety na hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
31.12.13 22:13

Musim oponovat terinka4444 adipex se da normalne sehnat me ho predepisuje lekarka a musim rict, ze ja s nim zadne problemy nemam. nemam zadne vedlejsi ucinky a dost pomaha zazene totalne chut na sladke a proste ja jsem s nim spokojena, protoze na me nema zadne vedlejsi ucinky. Jo a lekarka je internistka dietolog tak asi kdyby to bylo takove svinstvo tak to nepredepisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.13 22:17

@devilkiss máš pravdu, už je zase k prodeji 8o jeden čas byl fakt zakázaný. Internisti dietologové svého času houfně předepisovali šíleně drahou a prý naprosto bezvadně bez vedlejších účinků fungující meridii. Než to totálně zakázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
1.1.14 02:08

Brala jsem meridii a jine podobne sra*ky…a pri zkoumani vysledku krve se me doktor ptal, jestli mam problemy s alkoholem(nepiju skoro vubec) jak jsem mela krasne zhuntovana jatra…a tety i mamka to nnesly vubec dobre po zdravotni strance…

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
1.1.14 02:22

Hele, ono to s tím pohybem není tak hrozný. Začala jsem chodit na heat a zjistila jsem, že mám ideální tepovou frekvenci pro spalování tuků okolo 140, což je u mě při svižnější chůzi :nevim: Takže nemusíš dřít do úmoru ve fitku, stačí občas zajít na procházku a jíst s rozumem ;-) Zkus se mrknout na stránky stob.cz/sebekoucink Zadáš si tam vše, co jsi přes den snědla i aktivity(např. úklid, procházka apod.) Na konci dne se ti ukáže, co jsi dělala špatně - třeba že jsi snědla hodně tuků a málo bílkovin, nebo málo pila. Mně to pomohlo. Za 3 dny a 2 hodiny eatu mám dole 1,5kg. A jím všechno, akorát v jiném poměru (více masa, méně přílohy apod.)
Kdybys chtěla poradit, klidně napiš SZ, ale tabletama nikdo nezhubnul. To by všichni byli hubení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46669
1.1.14 08:02
@Ve-ru píše:
Hele, ono to s tím pohybem není tak hrozný. Začala jsem chodit na heat a zjistila jsem, že mám ideální tepovou frekvenci pro spalování tuků okolo 140, což je u mě při svižnější chůzi :nevim: Takže nemusíš dřít do úmoru ve fitku, stačí občas zajít na procházku a jíst s rozumem ;-) Zkus se mrknout na stránky stob.cz/sebekoucink Zadáš si tam vše, co jsi přes den snědla i aktivity(např. úklid, procházka apod.) Na konci dne se ti ukáže, co jsi dělala špatně - třeba že jsi snědla hodně tuků a málo bílkovin, nebo málo pila. Mně to pomohlo. Za 3 dny a 2 hodiny eatu mám dole 1,5kg. A jím všechno, akorát v jiném poměru (více masa, méně přílohy apod.)
Kdybys chtěla poradit, klidně napiš SZ, ale tabletama nikdo nezhubnul. To by všichni byli hubení :kytka:

Já například o svátcích zjistila, že mám dole čtyři kila. Zdálo se mi, že se mi vytáhl pásek ke kalhotám, ale že bych zhubla, bych neřekla. A bude to asi tím, že od září, co chodíme do školky, nachodím denně 8km svižnou chůzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
1.1.14 08:06

@KPKristy Hezky :potlesk: Až malá bude chodit do školky, tak budu hubeňour, máme školku na docela prudkém kopci :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
1.1.14 08:10
@Ve-ru píše:
@KPKristy Hezky :potlesk: Až malá bude chodit do školky, tak budu hubeňour, máme školku na docela prudkém kopci :dance: :mrgreen:

Jo jo, taky chodíme do kopečka, tahám ještě kočár s mladším, takže to mám i s posilováním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
1.1.14 08:15

@KPKristy No vidíš, tak nemusíš ani chodit nikam cvičit :D Já jo :? :lol:

• Citovat
  • Upravit
202
1.1.14 11:06

Nekdo tady psal, ze se adipex neda sehnat, me ho kazdy mesic predepisuje doktor, to je zajimave… jinak nikomu bych ho nedoporucila a tabletky jen tak kupovane v lekarne nefungujou :) takze pevnou vuli, zmenit jidelnicek a pohyb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
1.1.14 12:15

S Adipexem se dá zhubnout, ale musí se opatrně. Jak už jsem psala, šla jsem na to pěkně blbě a zhuntovala si tělo. Zhruba po roce jsem se k němu dostala znovu a tentokrát jsem už byla chytřejší a hlídala si jídlo. Ale i tak bych do toho už teď nešla, pokud by mi ho nenaordinovat lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.1.14 18:51

No ja jsem doktora spise premluvila…ale me prijde, ze to na me proste nijak nepusobi, stejne mam hlad…nevim no, kaslu na to a zacinam se hybat…zaujala mne stranka www.rutina.cz zkuste kouknout, treba vas to nakopne :) ja se teprve chystam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.1.14 20:37

@lemaz tak když si hlídáš jídlo, proč potom bereš prášky ještě? Není lepší hlídat jídlo a necpat do sebe chemii, kterou si tak akorát ničíš játra atd.?

Já nechápu, jak může doktor napsat jakékoliv tablety na hubnutí, takovému „doktorovi“ bych tak akorát sebrala diplom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
1.1.14 21:06
@Verca1989 píše:
@lemaz tak když si hlídáš jídlo, proč potom bereš prášky ještě? Není lepší hlídat jídlo a necpat do sebe chemii, kterou si tak akorát ničíš játra atd.?Já nechápu, jak může doktor napsat jakékoliv tablety na hubnutí, takovému „doktorovi“ bych tak akorát sebrala diplom.

zcela jednoduše. Hlídala jsem si jídlo, abych alespoň něco snědla. Při adipexu totiž nemáš pocit hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.1.14 22:08

@lemaz tak k tomu už nemám co říct, nechápu a nepochopím…a jestli tohle napíše doktor, tak to je konec fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.1.14 22:16

Holky holky…v tomhle „věku informací“ stále ještě existují lidé, kteří si myslí že mohou jíst jak se jim zachce a sedět na zadku a při tom zhubnout? :( Jídlo je základ, je to 70% snahy, pohyb nemusí být nutně hodiny a hodiny v posilovně - stačí 25-30minut 5× v týdnu - HIIT programu - dá se cvičit doma (např. Jillian Michaels a její 30Day shred). Ale základ je fakt jídlo… ne DIETA, ale jídlo! Nic si zakazovat nemusíte, jen to jíst v přiměřeném množství. Hodně zeleniny, luštěnin, celozrnných výrobků, libového masa, mléčných výrobků, vyhnout se uměle slazeným potravinám a je to. Není to sice hned, ale po roce na Zdravém životním stylu miluju vše zdravé a tak nějak mě už nelákají nezdravé věci jako tavené sýry, uzeniny, párky a podobné šmakulády.
Jakékoliv tablety potlačující hlad je hnus fialovej kterej akorát zničí tělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková