Cvičení pro baculky

Anonymní
28.12.13 20:54

cvičení pro baculky

Ahojky, jsem obézní - a to opravdu hodně, svůj podíl na tom má těhotenství, hormonální léčba ale i moje přežírání ( jak jsem vynervovaná tak doslova žeru).
Konečně mám povolené cvičení ale nikdo neřekne jaké, všude mi řeknou něco pomalejšího ale účinného aby šla kila dolů, ale už neřeknou co :,(
Proto prosím o radu a odkaz na nějaké cviky s kterýma se hned neodrovnám.
Jídelníček už mám docela zmáknutý, teď ještě ten pohyb :roll:
No a ráda poznám i baculky co jsou na tom stejně a nepotřebují hubnout z 60 na 55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
28.12.13 20:57

Ahoj. Doporučila bych kolo (i stacionární - rotoped) a plavání. Kvůli tomu, abys nezatěžovala klouby.
Až snížíš váhu, můžeš přidat další aktivity.
No a pilates - ten by ti mohl taky pomoci.

Hodně zdaru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
28.12.13 20:58

A co plavání?
Nebo začít s chůzí a postupně přidávat na tempu a vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 20:59

@baghira @chocholka holky, vidím to na to chození, plavání je tady v okolí nedostupné :-( akorát přemýšlím i zátěži na kotníky, aby to mělo větší efekt
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 21:01

Nevím jak moc si obezní a jak moc se za to „stydíš“ dobrý je něco co nezatěžuje klouby a dá se to vydržet dýl v zápřahu.. plavání, brusle, kolo..
Já mám třeba problém jít na nějaký cvičení nebo tancování, kde jsou holky co váží polovinu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 21:03
@Anonymní píše:
Nevím jak moc si obezní a jak moc se za to „stydíš“ dobrý je něco co nezatěžuje klouby a dá se to vydržet dýl v zápřahu.. plavání, brusle, kolo..
Já mám třeba problém jít na nějaký cvičení nebo tancování, kde jsou holky co váží polovinu..

Taky se stydím, už přemýšlím, že i začnu cvičit fitnes přes tv - box apod… jinak tě chápu, v hubenějším období (110kg) jsem šla do posilovny a tam vše kolem 60kg a brečely jak jsou tlusté :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
28.12.13 21:04
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem obézní - a to opravdu hodně, svůj podíl na tom má těhotenství, hormonální léčba ale i moje přežírání ( jak jsem vynervovaná tak doslova žeru).
Konečně mám povolené cvičení ale nikdo neřekne jaké, všude mi řeknou něco pomalejšího ale účinného aby šla kila dolů, ale už neřeknou co :,(
Proto prosím o radu a odkaz na nějaké cviky s kterýma se hned neodrovnám.
Jídelníček už mám docela zmáknutý, teď ještě ten pohyb :roll:
No a ráda poznám i baculky co jsou na tom stejně a nepotřebují hubnout z 60 na píše: Více

Základ je samozřejmě jídelníček :cert: :cert:
bez úpravy jídelníčku těžko shodíš ;)
každopádně bych se zaměřila na plavání, chůzi, jízdu na rotopedu,…
pokud máš opravdu takovou nadváhu jak tvrdíš, stačí změnit jídelníček a kila půjdou dolů sama ;) jen se musí chtít..

• Citovat
  • Upravit
2901
28.12.13 21:05
@Anonymní píše:
@baghira @chocholka holky, vidím to na to chození, plavání je tady v okolí nedostupné :-( akorát přemýšlím i zátěži na kotníky, aby to mělo větší efekt
zakl.

Zátěže mám - ale bacha, tím zase zvýšíš zátěž kloubů. Když budeš chodit a pořídíš si k tomu i hůlky, dáš si do těla dost, pro začátek určitě.

/no, radím radím, ale přes Vánoce jsem se nehezky rozežrala.. taky bych měla vyrazit do terénu a něco se sebou udělat :oops:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 21:08

@Missy_X psala jsem, že jídelníček jsem změnila, vařím si na páře, nejím bílé pečivo, bílou rýži, brambory, těstoviny, sladkosti, piju jen čistou vodu, ale ještě krátce aby šlo poznat něco zásadního :think:

@baghira hůlky nemůžu, tlačím před sebou kočárek :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1967
28.12.13 21:09

https://www.emimino.cz/…udeme-kocky/ zde je odkaz na uzavřenou skupinu kde jsou holky s váhou kolem 100kg pokud se to i tebe týká tak se přidej.

Jinak co se týká pohybu chůze je ideální, nejlépe s hůlkama, v pořadu jste to co jíte říkali, že se má chodit tak rychle aby jsi zvládala ještě mluvit, že je to ideální tepová frekvence kdy se hubne

přeju hodně zdaru v hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.12.13 21:11

Hůlky už čtu :mrgreen: máš kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 21:11

@rusovlaska.e moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
28.12.13 21:20
@Anonymní píše:
@Missy_X psala jsem, že jídelníček jsem změnila, vařím si na páře, nejím bílé pečivo, bílou rýži, brambory, těstoviny, sladkosti, piju jen čistou vodu, ale ještě krátce aby šlo poznat něco zásadního :think:@baghira hůlky nemůžu, tlačím před sebou kočárek :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Ono půjde, tomu věř. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
310
28.12.13 21:33

Mne pomaha uprava jidelnicku, rychla chuze( coz jde i s kocarkem :)) a pilates..par osvedcenych cviku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.12.13 22:34

Pomůže ti když si v posilovně objednaš trenéra a on tě k tomu cvičeni bude nutit a taky ti poradní jak máš správně cvičit aby jsi si neublížila. A taky se musíš přestat dívat na vychrtliny kolem sebe - mysli na sebe a na výsledek. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková